חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 11 אפריל 2025, 17:18

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 163 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  הבא

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: תקריות אלימות בין יהודים וערבים בעכו בערב יום כיפור
הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2008, 02:54 
משתמש התקדם מעל 350 הודעות
סמל אישי של המשתמש

חחחחחחחח סעיד אתה הורג אותי מצחוק!!
אני קוראת את מה שאתה רושם ואני מנסה להבין אך ללא הועיל בוא אני אתן לך סיטואציה
נאמר ואתה עכשיו באמצע חג שמאוד מאוד חשוב למגזר(אני לא בקיאה בחגייך) החג הזה כולל סגירת כבישים והלכיה על הכביש
ופתתתתתתתתאאאום מגיע רכב שמנסה להוריד אתכם.
אתם המומים ,רודפים אחריו וכל הסיפור המשטרה מגיעה (5 שוטרים) והם מגנים על אותו היהודי שניסה לדרוס אותך את חברייך ואת משפחתך לפניי כמה רגעים
בזמן שהוא מעיף עלייכם דברים מהחלון
לא עוברות 10 דקות ועוד רכב מגיע ומנסה לדרוס ולצערנו אף פוגע בילדה! והשוטרים? בעצמם בורחים!!! לא מנסים לעצור אותו בשום צורה
לאחכ מכן מגיעים עוד רכבים ומנסים לחולל מהמומות וכל זה קורה ביום הכי קדוש לכם כשאתם בצום וכבר חלשים ועוד המומים מכל התפקוד
מה היית עושה???
היית אומר לא לעשות חרם על היהודים????
אני לא יודעת אם חרם עלייכם יעזור כי אנחנו עיר מעורבת עם הרבה חברים אבל צריך לנהוג במקרה כזה ביד קשה קשה מאוד!! התפקוד של השוטרים(יותר נכון הקצין כי השוטרים אמרו לי שהקצין נתן להם הנחיה לא לעשות כלום)היה גרוע ביותר לפי דעתי המגזר גם לא כיבד אותנו והמשיך להתפרע ואף ב4 בבוקר החליט להשתלט לנו על השכונות
בקיצור הכל היה כ"כ מבייש!
תוקם וועד חקירה מיידית!!!!
מקווה שלא יהיו עוד פצועים והכל יבוא על מקומו בשלום
בברכת חתימה טובה והצלחה רבה בכל התחומים לכולם
אלינורי המקסימה :lol:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2008, 02:57 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

המפכ"ל בעכו: לא היה מידע מוקדם על העתיד להתרחש

בתום הערכת מצב שקיים עם קצינים ושוטרים מתחנת עכו, אמר מפכ"ל המשטרה, דודי כהן, כי "אני ער לעובדות ועד לתוצאות. זה אירוע שלא היה צריך להתרחש והיה מצופה משני הצדדים לא להגיע אליו מלכתחילה".

"קשה לי להעריך האם מדובר באירוע על רקע לאומני או בריוני, את זה נדע רק עם התפתחות החקירה. חשוב לי להדגיש כי תחנת המשטרה בעכו היתה ערוכה ליום הכיפורים בהתאם לשנים הקודמות ולא היה לנו כל מידע על אירוע מסוג זה", אמר המפכ"ל.

(חגי עינב)

" במקום שיש רצון - ישנה גם דרך "
נצח ישראל לא ישקר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2008, 02:59 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

רב ניצב דודי כהן צוטט :
ציטוט:
חשוב לי להדגיש כי תחנת המשטרה בעכו היתה ערוכה ליום הכיפורים בהתאם לשנים הקודמות ולא היה לנו כל מידע על אירוע מסוג זה", אמר המפכ"ל.

על זה נאמר : הצחקת אותי :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

" במקום שיש רצון - ישנה גם דרך "
נצח ישראל לא ישקר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2008, 03:03 
סמל אישי של המשתמש

[b][size=200]תגידו? האם אני טועה או שהיה רשום פה לפניי כמה ימים שהשקיעו 40 אלף שקל בבטחון ליום כיפור שכולל 50 שוטרים בשכר ,סיירות ומאבטחים? אוליי לא קראתי נכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2008, 03:05 
סמל אישי של המשתמש

סוגרים את עכו ביום כיפור

לאור ההפרעות שהיו ביום כיפור שעבר , השנה תהיה הערכות מיוחדת בעכו למניעת הפרעות לחוגגים ביום כיפור ועכו תיסגר מכל הכיוונים

החל ממחר יום רביעי 8-10-2008 , אחרי הצהרים , המשטרה יחד עם הפקחים של עיריית עכו וכוחות נוספים שגויסו למטרה , יחסמו את העיר מכל הכיוונים וימנעו כניסה של רכבים שיכולים להפריע למהלך יום כיפור .
כמו כן יהיו מחסומים במרכז העיר וברחבת העירייה יחד עם פיקוח הדוק למניעת הפרעות בחג .
העירייה השקיעה כ 40,000 ₪ למטרה . במשימה יהיו כ 50 אנשי משטרה ופקחים גויסו למטרה חשובה זו .

עכו_נט לכל אחד וכל אחד בעכו_נט ,
שלכם, אלברט לוי , עורך עכו_נט
akkONEt- מקור ראשון לחדשות עכו

הנה,מצאתי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2008, 03:08 
מנהל
מנהל
סמל אישי של המשתמש

אכן היה פרסום הכתובת הייתה על הקיר בבירור ובאותיות קידוש לבנה.

שרק נמשיך להאמין בעכו- בתקווה לעתיד טוב יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2008, 03:37 
משתמש מתקדם מעל 250 הודעות בעכונט
משתמש מתקדם מעל 250 הודעות בעכונט

אנסה בקצרה, על אף השעה המוקדמת לסכם את היום שחלף :
אני מאלה שלא היו בעיניינים על אשר ארע בליל יום כיפור, זעם וחרדה את אשר אניי רואה לאורך מסלול הליכתי לרחוב עציון [שם אני מתפלל].
בזמן התפילה מחשבותיי בין קריאת מוסף ליום הכיפור לבין מראות 1973, והפעם אפשר לקרוא לילד בשמו מאורעות 2008.
האם חוד אוקטובר מועד המאורעות בארץ?
נזכרתי שהעלתי בראיון לאתר זה את בעיית הביטחון בעיר [התרכזתי במרכז העיר, לא ציפיתי שזה יהיה במרחק של מטרים בודדים מביתי]
ניזכרתי איך החברים מנסים לגמד את הבעייה ו/או להתעלם ממנה.
ניזכרתי איך הציעו שותפיי הפוליטיים לראש העיר רוח גבית למען הסרת חתימתו עם האיסלמית ונויימן,
ניזכרתי איך לנקרי דחה הצעה זו.
בארוע זה צרך לראות את חצי הכוס המלאה/ריקה!! :
האם לבסוף נתאחד כולנו ודי למשחקי הכבוד...
אני מקווה שלנקרי לא פספס את הרכבת.
נויימן שפניו החווירו הערב ולנוכח מעורבותו "בעיסקת" "העניבה" הקשר נויימן /איסלמית עם לנקרי, ובכך אמור לשמר את כיסאו להמשך עשייה [??!!]. גם נויימן נלחץ ממאורעות כיפור 2008 ונזקק נואשות לגלגל ההצלה של ליברמן כדי ל"מכור" מעשייה לדוברי השפה הרוסית..
נויימן ידידי אתה תישא באחריות לשותפות שיצרת לעתידנו בעכו, גם החבר פדידה לא יצילך הפעם.
לגבי הפסטיבל, יש הטוענים כי הפסטיבל שלנו, אני מציע לקיימו בשיכוני המזרח .
יש הטוענים לדו קיום - אני מתפלל שנעבור מ חד קיום לדו קיום :
האם בעיית הווליום של המואזין לא נפתרה בכדי לאפשר לשכיננו קריאה לנקמה, הרס [לא אוסיף את טבח היהודים]
אגב, אני מקווה שברחובות העיר לא ינהגו מטורפים, ראו מה קורה בירושלים!!
500 איש ואחד מהם יכול להיות שכן של כל אחד מאיתנו, בבוקר יאמר לנו בוקר טוב, או שנקנה משהו ממנו, או שנאכל במסעדתו , ולפתע בשנייה הכל מתהפך? אותו שכן ייקח גרזן או אלה או מוט ברזל או סכין [או אקדח, אין וודאות] ו.... לזה קוראים דו קיום,
חברים, התעוררו, שנה חדשה , לפני יומיים איחלנו אחד לשני....
העיקר בואו נהיה מאוחדים, זה השלב הראשון לבניית עכו ההרוסה [כיכרות ופרחים זה טוב אולם לא זה אשר יעצור את הבעייה האמיתית, השיחים והעיצים נוחים בכדי להסתתר מאחורי הבעיה]
היות והבדוי[דוד רונן] זה המקבל את שכרו ממשלם המיסים, יגיב בזמן העבודה [על זה משלמים לו] הוא לבטח יכתוב כהרגלו את התשובה המזלזלת והמשתלכת , אולם הוא מודע היטב לבעייה שלנו, הוא מודע לאמת הנכתבת, אולם בשביל פרנסה...
בוקר טוב לכולם, בוקר של רגיעה, בוקר להסכמים פוליטיים חדשים [וטובים] לעיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2008, 04:43 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

בס"ד
ניסיתי לישון אבל שמעתי לפני 20 דקות,רעש של 3 פצצות מה זה היה?
מאיר, הבחור שהתחיל את הכל ,הוא לא כל כך צעיר ומוכר כשונא ישראל ,הוא לא בידיוק תמים ,הוא היה גר פעם בשכונת וולפסן מאמן את הצופים הערבים והוא "חמום מח"ידוע לפי דעתי הכל היה מתוכנן מראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2008, 04:46 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

עדות אישית מעכו: ההשתוללות וההיסטריה

ההונדה הדוהרת, היהודים שזעמו, הפוגרום הערבי וההרס הקשה. ע' מעכו ראה הכל ונכנס בבהלה להסתתר בבית סמוך - שם היכו בו זכרונות המלחמה. זו עדותו

יום אחרי המהומות הקשות בעכו, כתב ל-ynet ע', תושב העיר, על ההתרחשויות שהיה עד להן, על הלילה המבעית, והפחד שנשאר. המונולוג המלא לפניכם:

"זה היה ערב יום כיפור שגרתי בעכו. שקט, אבל הרבה אנשים שצמים ובאים למפגש חברתי, וילדים על אופניים שמסתובבים ברחוב. אני עמדתי ליד בית העם, שזה כמו המתנ"ס המקומי בשיכוני המזרח, כשהתחילה המהומה הגדולה בסביבות חצות.

לרחוב אברהם בן-שושן שעטה לפתע מכונית הונדה בצבע לבן, כשהיא נוסעת בפראות ועם מוזיקה חזקה ומחרישת אוזניים. אנשים זינקו למדרכה כדי להינצל מגלגלי המכונית. בכיכר השעון בשיכון, ההונדה ביצעה סיבוב פרסה מהיר תוך חריקת גלגלים, וכמעט ופגעה בילדה.

באותו רגע, זה הזכיר מאוד את מקרי הדריסה בירושלים עם הטרקטורים, דווקא במקום רגוע שלא חווה בדרך כלל אירועי טרור. נהג הרכב ניסה להחנות בסמוך לבנק הפועלים בשיכון, ומיד כשיצא מהרכב באה חבורה של בני נוער יהודים שהתחילו לשבור לרכב חלונות. ובכל זאת, גם עם האבנים, זה עוד נראה יחסית שגרתי - תמיד יש את הילדים הקטנים שזורקים אבנים ביום כיפור.

אבל לאט לאט, ממש נלחצנו. הנהג הערבי נמלט לתוך בניין רב קומות. כאשר הגיע לאחת מהקומות הגבוהות (7 או 8), החל לזרוק חפצים למטה ולקלל בערבית את העוברים והשבים. תוך כ-20 דקות הגיעו עוד משהו כמו ארבע מכוניות, שנסעו גם הם בצורה מטורפת במטרה לפגוע בעוברי אורח שנמלטו.

הזכרונות מהמלחמה חזרו בבום
לאחר כחצי שעה הגיע לשיכון אוטובוס עמוס בתושבים ערבים שהחלו לצעוק "אללה אכבר" ו-"איטבח אל יהוד". הם היו מצויידים באלות, גרזנים, קרשים והחלו להרוס כל רכב שחנה בצידי הכביש, עצים וגדרות של מבנים שנעקרו מהמקום.

הבית שלי היה קצת רחוק משם, אז כמו הרבה אנשים מסביבי - פשוט נכנסתי לבית של מישהו שאני לא מכיר, שנתן לנו מקלט. ממש כמו במלחמת לבנון השנייה, כיבינו את האור ונשארנו בשקט, כדי לא לעשות רעש ולבלוט. כל הזכרונות מאז חזרו בבום, ההרגשה הייתה שמחבלים מסתובבים לך ברחוב. משהו כמו 40 דקות היינו ככה, כשחלק מהאנשים בוכים וממש בהיסטריה. התושבים פחדו לצאת ולהגן על הרכוש שלהם.

החבר'ה הערבים ערכו תהלוכה והרסו כל דבר שעומד בדרכם: שמשות נופצו, עצים שתולים נעקרו, גם גדרות פלסטיק ותמרורים. כל דבר שאפשר להרוס - הם הרסו. בסוף זה נראה ממש כמו אחרי טורנדו. חיכינו אצל אותו אדם עד ארבע וחצי-חמש, עד שהרחוב התרוקן לגמרי. רק אז יכולנו כל אחד לחזור לביתו, אבל גם אז, עם הרבה חששות.

ביום שאחרי - אנחנו מנסים להבין מה קרה. אני לא יצאתי מהבית מאז שחזרתי לפנות בוקר.לא רציתי להסתכן סתם, ואפשר גם להגיד שאני מפחד.

כל הערב התעדכנתי בלי הפסקה באינטרנט מה קורה בכל המקומות בעיר. עם החברים אנחנו כל הזמן מחליפים טלפונים ואס.אם.אסים, מאז המלחמה לא הייתה היסטריה כזו של עדכונים ואנשים שרק שאולים אם אנחנו בחיים אחרי מה שראו בטלוויזיה.

כרגע אני מבין שהמשפטרה חסמה כניסות ויצרה למעשה חיץ בעיר. בתור תושב עכו, כולי תקווה שהדברים היו חד פעמיים ונוכל להמשיך לשמור על הדו-קיום, ועל ההתפתחות בעיר בשנים האחרונות".

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3607155,00.html

Akkonet
AkkONEt- מקור ראשון לחדשות עכו
akkonet@gmail.com
קבוצת עכונט בפייסבוק : http://www.facebook.com/akkonet

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2008, 05:17 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

עדכון - שידור TV : אירועי כיפור תשס"ט – 2008

ראיונות עם מפכ"ל המשטרה, דודי כהן , עם ראש עיר שמעון לנקרי , עם זוהיר בהלול , עם ישראל בן עזרא ,עם אלי סבן ותושבי עכו , על האירועים והמהומות שהיו בכיפור בעכו .

לחץ כאן לשידור
http://www.akkonet.co.il/newsPictures/k ... 08-tv.html

Akkonet
AkkONEt- מקור ראשון לחדשות עכו
akkonet@gmail.com
קבוצת עכונט בפייסבוק : http://www.facebook.com/akkonet

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: עדכון - שידור TV : אירועי כיפור תשס"ט – 2008
הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2008, 06:34 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

saeed תאר את הארועים בצורה הכי קרובה למציאות.

קשה עכשיו , אך חיבים וצריכים לפעול להרגעת הרוחות .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2008, 06:54 
עכונט כדרך חיים

לכל החרטטנים וגם לך לזר אם אתה כבר מוצא לנכון לדבר עכשיו על פוליטיקה בוא נראה אותך ואת כל שאר המתמודדים היהודים לוחצים יד אבל יד אמיתית לשמעון לנקרי ראש עירית עכו ונותנים לו גבב לעשות ככל העולה על רוחו בעיר ולגרום למפלגות של המחבלים להידחק הצידה היגיע שעת האחדות היהודית בעכו.
אני יספר כאן משהו שהרתיח אותי על הבוקר שאחד המתמודדים שאני לא ינקוב בשמו נשמע כתומך בערבים ואומר הנהג לא אשם היהודים התחילו אותו אחד קיבל ממני שתיפה לא קטנה ונשאר כמו דג ולא הגיב כי הוא מנסה לגייס את הקול הערבי הטמא כדי שיוכל להכנס למועצה איפה הגענו שאנשים שמתמודדים רוצים את הקול הערבי כדי להכשיל כל דבר טוב בעיר כולם יסכימו איתי ש50 שנה ויותר לא היה ראש עיר כל כך מוצלח אבל מה לעשות הצרות העין והצימאון לתפקיד גרמה לכם להיות עיוורים כל אחד ואחד מכם אשם במה שמתרחש בעיר בשנים האחרונות כי כולכם שיתפתם פעולה עם דורון דה קסטרו שמריהו וכשהיגיע המשיח לנקרי לעיר עכו כולכם עשיתם הכל להחשיל אותו אבל ברוך השם בזכות לנקרי עכו נראת הרבה יותר טוב למרות האירועים וכאחד שמכיר את לנקרי ב 5 השנים האחרונות לערבים בעכו לא יהיה שקט כבר מהיום הוא לא יותר ולא ידפוק חשבון לאף אחד.
ולזוהיר בהלול המאבול עד לפני שראיתי את השידור של עכו נט עוד היה לתושבי עכו טיפת כבוד אליך עכשיו אחרי השידור כולם ראו אך שהשנאה שלך יוצאת מהעניים כשאלברט לוי ניסה לראין אותך גועל נפש היתי ותישאר אין לך מקום יותר כאיש ספורט במדינת היהודים לך תסקר משחקים באל ג'זירה.
ואין לך יותר מקום במשחקי הפועל עכו וכדי לא לגרום לך בושות עדיף שתלך למשחקי סכנין .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2008, 08:42 
מנהל
מנהל
סמל אישי של המשתמש

לנקרי מוכן למה שאתה רוצה להיות רק עם הקול היהודי? הרי לנקרי לא רוצה את הקול היהודי הוא חתום עם ח"כ זאכור והתנועה האיסלאמית שנציגה יהיה סגנו במועצה הבאה.
אתמול בהפגנה נשמעה קריאה שמי שלא יהיה ראש העיר יצהיר כי לא יהיה סגן ערבי במועצה הבאה ותהיה קואליציה יהודית מקיר לקיר. הליכוד לא יפריע למהלך כזה.

שרק נמשיך להאמין בעכו- בתקווה לעתיד טוב יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2008, 08:47 
עכונט כדרך חיים

סמי היקר ..

זוהר בהלול גדל כי רצו לגדל אותו ... רצו לתת לערבים להשתלב בחברה ..

יכלו לחסום אותו .. והוא לא היה קיים בכלל .. אך אהבנו אותו ...

עם הכח שוההכרה שקבל קדם גם את בתו וחבריו בפורטקציות כאלה ואחרות על חשבון יהודים ...

אז מה הפלא שהוא מזלזל ... המטרה שלו ברורה האוכלוסיה הערבית עד ראשות העיר עכו ...

תן להם אצבע ... יקחו את כל היד !!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2008, 09:19 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

ערן

שוב אתה לא יכול להתאפק,ליצור הון פוליטי מצערם וזעמם של תושבים?
לנקרי לא רוצה קול יהודי?
תפסיק עם דמגוגיה זולה ותכבד את עצמך לפחות במה שאתה כותב אם אתה רוצה שיכבדו אותך.
אל תזלזל באינטילגנציה של כותבי עכונט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 163 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  הבא

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Bot ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: