חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 אפריל 2026, 18:46

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 14 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: האמנם?!?!
הודעהפורסם: 11 ינואר 2008, 17:02 
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות

פתחתי היום את עיתון ידיעות הצפון וגיליתי שכנראה עכו לא שונה מכל עיר אחרת

ראשית הפופוליסטיות ("אני עשיתי" "אני הבאתי" "אני ואני ואני") כמו בכל עיר אחרת, אמרנו לעצמנו איזה יופי, מר שמעון לנקרי מוותר על אבטחה אישית כי הוא מרגיש בטוח וכי הוא מעביר את תקציב 200,000 לאבטחת התושבים, כל הכבוד לו שהוא עושה זאת, עיריית עכו יצאה בהודעה מרגשת ששמעון החליט על זה
אך לא כך הדבר!!! משטרת ישראל החליטה כי שמעון לא זקוק עוד לאבטחה לכן ביטלה את האבטחה!!!!

שנית, הכי טוב להגיד אנחנו בונים פארקים, מגרשים, כבישים......
כל הזמן בונים ועושים
אבל עוד גיליתי מהעיתון כי מגרש הכדורגל שכולנו מחכים כבר לראות בו משחק.... אין אישור לבנות אותו!!! ולכן, כבר הרבה זמן לא נעשה בו כל פעולת בניה! עוד הבטחה (שהמגרש יהיה בנוי עד 2008) נמוגה?

שקיפות? אמינות?
כנראה שזה לא הולך עם פוליטיקה
וכמו שהתחלתי, כנראה שעכו לא שונה מערים אחרות.

אני לא נאבק באנשים אלא ברעיונות.
"טעות אינה הופכת לאמת רק כי כל העולם מאמין בה" (מהטמה גנדי)

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: האמנם?!?!
הודעהפורסם: 11 ינואר 2008, 17:03 

קראתי את ההודעה שלי עם החתימה שלי
אז.. כנראה שצדק זה רק כוכב בעכו.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 11 ינואר 2008, 19:52 
משתמש מתקדם מעל 250 הודעות בעכונט
משתמש מתקדם מעל 250 הודעות בעכונט
סמל אישי של המשתמש

רועי יש ממש בדברייך מסתבר שראשי ערים לא רחוקים מפוליטיקאים שיושבים בכס הנבחרים.

[b]ראש העיר משתדל ועושה, זה אכן ניכר בכל פינה בעיר, אבל עדיין לא מספיק דיו.[/b]

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 11 ינואר 2008, 20:46 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

רועי שלום ,
הרי אין חדש בפרשנות של מקומון וזאת גם לא ידיעה חדשה על דרגת האיום על ראש העיר .
כפי שאתה עושה פרשנות כאן בעכונט אז גם במקומון עושים פרשנות , לכן זאת לא ידיעה .

בידיעה הראשונית שפורסמה לפני מספר ימים בעכונט נכתב בכותרת משנית להלן :
"ראש העיר שמעון לנקרי , העביר תקציב של 200 אלף שקל שיועדו לאבטחתו האישית, לפעילות ביטחון שוטפת בעיר . "המשטרה היא זו שקובעת את חומרת ודרגת האיום על ראשי הערים והדרך לטיפול בה", הסביר לנקרי .

אז לא מובן מה חדש ממה שנכתב בידיעה הראשונית בעכונט , אך זכותך להוסיף הפרשנות על הפרשנות של המקומון, אך בלי פליאה כאילו הנה ידיעה חדשה ונמצא שקר , כל הצדדים של הנושא נכתבו בידיעה הראשונית .
קישור לידיעה בעכונט :
http://www.akkonet.co.il/newsPictures/l ... -2008.html

לגבי בניית האצטדיון , למען האיזון הייתה צריך לכתוב גם את עמדת עיריית עכו מאותו מקומון ממנו הוספת את המידע על האצטדיון , אז הנה אני מוסיף :
"נכון לרגע זה לא מבוצעות שום עבודות בינוי בפועל אלא עבודות תיכנוניות בלבד ועיריית עכו לא קיבלה שום פנייה בעניין . שלב א' הסתיים והעבודות לשלב ב' נמצאות בתהליכי אישור אחרונים . התוכנית סיימה הפקדה ונכנסה ותהליך של מתן תוקף . העבודות בשטח ישובו להיראות בקרוב " .

עד כאן תגובת העירייה ועכשיו מתחילה גם הפרשנות שלי .

לצערי הרב , הרבה החלטות של פיתוח ובנייה ציבורית לא מתבצעות בגלל הבירוקרטיה שהורסת כל חלקה טובה ולא מאפשרת פיתוח מואץ ( כך היה במשך שנים רבות גם בעכו ). כאשר יש בירוקרטיה שחוגגת , ראשות מקומית שחשוב לה לקדם פרויקטים ולצמצם את הזמנים עד לאישורים , מתקדמת את הפרויקטים כמה שאפשר במקביל לקבלת האישורים הסופיים , כפי שעושים באצטדיון של עכו עכשיו , אחרי ששנים רבות היו כישלונות בהקמת אצטדיון ראוי .
במקום להמתין ללא סוף לאישורים הסופיים התחילו להצמיח את הדשא של האצטדיון שלוקח הרבה זמן בדרך כלל והכינו תוכניות לביצוע המבנים וכאשר יגיע האישור , הכל יבוצע תוך זמן קצר יותר וכך מנצחים את הבירוקרטיה של אותם עסקנים שלא גרים בעכו וקובעים לנו את קצב ההתקדמות של פיתוח העיר .
הבעייה היא עם אותם אנשים מעכו שמחפשים כל הזמן להשמיץ את העיר שלנו , הם מנסים להחזיק את המקל בשתי הצדדים , מצד אחד הם אומרים אין כלום וצריך לעשות דברים מהר ומצד השני , כל הזמן הם מחפשים לשים את אותו מקל בגלגלים ( זה לא דבר חדש בעכו ) , הם שואלים את הבירוקראטיים האים יש אישורים כנדרש ואחרי כן הם תוקפים את העשייה .
נו באמת עד כמה אפשר להפריע לקידום העיר עכו .

Akkonet
AkkONEt- מקור ראשון לחדשות עכו
akkonet@gmail.com
קבוצת עכונט בפייסבוק : http://www.facebook.com/akkonet

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 11 ינואר 2008, 22:37 

איני מדבר על בירוקרטיה או פרשנות
אני מדבר על ההבטחה כי האיצטדיון יהיה מוכן ב2008
אני מדבר על כך שבכל מקום עובדי העירייה מתפארים בדברים שהם עושים (כמו למשל אצטדיון כדורגל עירוני עם 10000 מקומות ישיבה שמסתבר "נכון לרגע זה לא מבוצעות שום עבודות בינוי בפועל" לפי דבריהם)
מתפארים בדברים שלא קורים
מתפארים בכך שראש העיר מעביר 200 אלף שקל למען בטחון התושבים על חשבון האבטחה שלו - האומנם?!

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 12 ינואר 2008, 01:17 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט
סמל אישי של המשתמש

רועי ושות'
אל תתפלאו...!
אכן משהו קורה לאנשים טובים כשעולים לשלטון...ובפרט ראשי ערים.
יכל להיות שלא הכרתי אצל שמעון את הצדדים האלה של שררה ותחושת הכוח שבשלטון שמביאה את האדם כנראה גם מבית טוב ,מחונך ואיש קהילה מצטיין ,לפתח סוג של יוהרה וזלזול ..אני משום מה רואה בהשפעתו המזיקה של אוהד על שמעון..את הסיבה העקרית!
אני זוכר כמה מקרים שהערתי לשמעון כשהתבטא בביטויים שלדעתי לא ראויים להישמע על ידי ראש עיר... כמו " לך תתקאוד...[במרקואית] ועוד.... או במקרה אחר הערתי לו על התנשאות ...שלא הולמת --אבל לצערי בסביבה שלו כל אותם אנשים שריכז סביבו
אין מי שיעז להעיר לו ואפילו בנימוס -כולם או שמפחדים או שמלקקים וחבל.

הדבר הזה ששמעון רץ על כל פיפס לפרסם עשיתי אמרתי הצטלמתי...מזכיר לנו נשכחות.
בשביל מה כל ההתהדרות הזאת!
לא על זה תהיה תפארתה של עכו. 2008!
כשעדיין המלאכה רבה -והצורך בשיתוף התושבים בשיקום העיר,חשוב יותר לנהוג בנימוס ובדרך ארץ ..ובעיקר שלא יעשה רושם על ילדים...אולי אתם הוא מרגיש כיף וחברמן וכך צריך להיות אבל עיקר המאמץ הוא עם השכבה הבוגרת והמבוססת שנותרה בעיר...כי בעלדיהם עכו תימצא יום אחד במקום של אל חזור.

אז רועי וכול החברים ..רק בדרך זו של כתיבה ישירה וגלויה בעכו נט או בכל כלי תקשורת אחר.. והייתי מציע גם להציף את שמעון במכתבים ...כי רק בטוח האסימון ירד לו וליועציו שוודאי עוקבים בעיניין רב אחר הכתיבה האינטנסיבית של הימים האחרונים.
ובוודאי יש מי שכבר דואג להעביר לו או לאוהד בכל בוקר את תמצית האמירות שלנו...אז תמשיכו חברי זה יעזור לעכו בסופו של דבר...
יוסי פיטוסי

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 12 ינואר 2008, 08:30 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

אחלק את תשובתי לשתיים
1. בנושא הבטחתו של ראש - כחברי אלברט גם אני קראתי את הכתבה המקורית בעכונט ולעומתה הידיעה במקומון
מעט מקוממת אותי , לא חייבים לנגח למען הניגוח , למרות שאני בדיוק את מי הכתבת רצת לשרת בידיעה הזו.
באופן אישי אני חושב שהמשטרה מיהרה להוריד את רמת אבטחה לראש העיר ומשפחתו , כי בימים טרופים אלה
אנו שומעים לכמה איומים נתונים ראשי הרשויות והבאתי רק דוגמא קטנה את נהריה שכנתנו.
גם אלבט וגם יוסי פיטוסי כיהנו בעבר כחברי מועצת העיר ויודעים בדיוק שנושא האיומים ידוע ומוכר ולא רק כלפי
ראש העיר (ואסתפק בכך ).
ולמרוןת הכל 200,000 הש"ח הועברו לרווחת התושבים כאשר יכלו להימחק מהתקציב
תחשבו על זה.
2. הדבר השני שמקומם אותי זה שבמקום לשבח את עקיפת הביורוקרטיה בנושא מגרש הכדורגל
מנגחים את העיריה על שלא קיבלו היתר ממשרד הפנים , ביג דיל !
נראה למישהו שעיריית עכו הייתה משקיע אגורה מ 17 המיליון שקיבלו לנושא מבלי לדעת שהאישור יתקבל בסופו של דבר ? אני כמו אלברט בנושא הזה חושב שהצעדים המקדימים היו מחוייבי המציאות.
צריך גם לבדוק גם מי הדליף את הידיעה לכתבת ולאיזה מטרה ויתרה מזו האם אותו גורם שהדליף
עשה משהו קטן למען העיר עכו חוץ מלחלוב את כספה.
חייבים להבין שעכו תיבנה במעשים ולא בדיבורים !
רועי יקירי
אתה בחור צעיר ונמרץ עם "דם ג'נג'י " שממהר " ללחוץ על ההדק "
שמע עצה מסוס קרבות ותיק כמוני , אל תמהר ליפול לתוך רשת שטומנים לך שועלים ותיקים
כי אתה משרת אינטרסים לא לך ואפילו אינך יודע. (וזו הייתה רק עצה )

" במקום שיש רצון - ישנה גם דרך "
נצח ישראל לא ישקר

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 12 ינואר 2008, 11:08 

יוסי גרינברג, אינני משרת אף צד, בבוא העת ובזמן הנכון לא תהיה לי בעיה לצאת כנגד הצדדים האחרים או כמובן לשבח את הצד הזה (שמעון) על דברים טובים ועשיתי כך לא פעם.

שמעון לנקרי ראש עיר טוב ועשה המון למען עכו, יש שיפור בעיר, שיפור משמעותי, שיפור שלא ראינו בקדנציות קודמות
אך כמו שיוסי פיטוסי אמר, העבודה עוד רבה.

אתם צודקים ב100% אבל לא פגעתם בנקודה שנגדה יצאתי
1. פופוליסטיות - לרוץ לתקשורת ולהגיד אני עשיתי, אני החלטתי, אני הובלתי כדי להשיג קולות (גם אם הוא באמת עשה ועל אחת כמה וכמה במקרה הזה שלא הוא עשה אלא המשטרה) אני מעריך הרבה יותר אנשים שעושים ולא רצים לתקשורת להגיד עשיתי! כך היה שמעון כמנכ"ל רשת המתנ"סים, אני חושב שהוא עשה המון למען העיר אולי אפילו יותר ממה שיצא לו לעשות כראש עיר אבל לא שמענו אותו מודיע בראש חוצות אני עשיתי!
2. מעבר לפופוליסטיות שנמצאת גם בעיניין מגרש הכדורגל שבכל טקס שהייתי ששמעון נאם הוא הזכיר את המגרש שנבנה ויהיה מוכן עד 2008, יש פה הונאת הציבור! אם המגרש לא בתהליכי בניה אז למה להגיד שהוא כן? למה לא להגיד שעיריית עכו חושבת על הקמת מגרש והעיניין בבדיקה, למה לשים שלט "פה נבנה מגרש..." כשבכלל אין אישור לכך? ואם בסוף לא יקבלו אישור? מה אז? הונאת הציבור!!!

לסיכום, המירוץ הזה לקולות, הפופוליסטיות והונאת הציבור היא שמפריעה לי מבלי לשחק לאף צד.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 12 ינואר 2008, 11:19 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

בוקר טוב ושבת שלום ליוסי גרינבר וליוסי פיטוסי היקרים ,

ראשית , תודה לך יוסי גרינברג שקלעת לכוונות שלי , כך שאני לא צריך להוסיף לנושא זה .

ליוסי פיטוסי היקר , לדעתי חידשת את כתיבתך בעכונט בחודש האחרון בצורה טובה מעניינת לעניין גם אם כתבת ביקורת חריפה , אך זה לגיטימי , אך מה שכתבת בליל שבת זה , אחרי חצות , זאת רכילות לא לעניין שלא מכבדת לא אותך ולא את עכונט .

כתבת למעלה : "אני זוכר כמה מקרים שהערתי לשמעון כשהתבטא בביטויים שלדעתי לא ראויים להישמע על ידי ראש עיר... כמו " לך תתקאוד...[במרקואית] ועוד.... "

ניתוח אופי חד צדדי על האדם שאתה כועס עליו מהסיבות שונות , הוא אף פעם לא אובייקטיבי , על כן חשוב להתאפק מלהיות פסיכולוג או חנה בבלי . להערכתי אפילו ב"ברברה" של צפון 1 לא הייתה כותב את מה שכתבת כאן , אז למה לעבור לרכילות שלא מתאימה אפילו "ללחשו לי " המכובד בעכונט וברור לא בפורום כאן שמתקיימים בו דיונים לעניין לנושאים ולכתבות שמתפרסמות .

גם אם בשנה זו יהיו בחירות בעכו , אנחנו לא מתכוונים לעבור את הגבול ואת הנורמות שקבענו כאן לפני מספר שנים שמקיימים דיונים לגופו של עניין ולא לגופו של איש זה או אחר .

כך נכתב בשנת 2005 ככלל : "גולשים יקרים שלום רב ,
אפשר לקיים דיונים גם מעניינים לגופו של עניין , ללא הוספת שמות תושבים .
כשאין ברירה ויש כעס , אפשר אפילו לגנות נושא או עניין נטו , אבל אין כל הצדקה לגנות אנשים בקהילה שלנו בעכו .
אפשר להתנגד לדעתו של אחר - אך חשוב לעשות זאת במידת הכבוד הראוי .
הדיונים כאן , הם לא בעניינים אישיים שבין אנשים , הדיונים הם בהתאם לנושא עם עניין לציבור "

viewtopic.php?f=11&t=34

Akkonet
AkkONEt- מקור ראשון לחדשות עכו
akkonet@gmail.com
קבוצת עכונט בפייסבוק : http://www.facebook.com/akkonet

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 12 ינואר 2008, 12:04 
עכונט כדרך חיים

אלברט שבת שלום ...

קראתי את תשובתך ליוסי פיטוסי ומאד הופתעתי ...
יוסי פיטוסי כתב בשמו המלא ... !!! והציג תמונה חדשה ומפתיע לכולנו ...
יוסי פיטוסי איש גדול ... וסיבות כתיבתו שמורות עימו .. ובאחריותו הישירה ... ולכן כתב בשמו המלא ...
אני דווקא חושב שטוב שאנשים כותבים בשמם ... והקוראים יעשו את חשבונם לבד ...
הצטרפותו של יוסי פיטוסי הוסיפה ומוסיפה נופח מעניין ... במיוחד שהוא כותב בשמו המלא ...

חשוב ועדיף ... לו אנשי ציבור נוספים יעשו כמוהו ויכתבו בשמם האמיתי ...
ולא יתחבאו אחר " תגובת עיריית עכו ... " ...
ו / או שליחים ....

אתה אומנם כועס על יוסי פיטוסי ... אך ההתקפות עליו היו חמורות יותר ...
ועד עכשיו אני מטיל ספק ....

מנהיגות נמדדת בישירות ותעוזה ...

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 12 ינואר 2008, 13:47 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

לאריות של הפורום , נתחיל.
רועי ,
נכון . הצניעות יפה וטובה ואין יפה ממנה אך יש מצב שעל מנת להמשיך את הצניעות של המקרה שלנו חייבים לצאת ממנה לומר ולהזכיר על מנת שלא תיעצר העשיה . תגיד ,מה אתה רוצה? שהרי תפקיד ראש עיר הוא בבחירות ומה יכול להציע המועמד חוץ מאשר חזונו ?או את מה שעשה בעברו הקרוב .לכן אני לא מוצא פסול לדברי ראש העיר עשיתי ועשיתי.

לגבי מגרש הכדורגל (אני כותב בסוגריים בכוונה. אם הכל היה חלק משמע שמשהו לא בסדר) גוף גדול וחזק מעכו נתן את את הפיתרון להזזת המגרש המיתולוגי למקום שבו הוא נמצא מה גם שהרבה כסף גם ניתקבל על סמך זה ואם לא יעמדו בתאריך היעד לא אומר שלא יקומו הטריבונות והקירוי המתוכנן. איזה פקיד אמר שאין אישור וזהו? תאמין לי שהכל עינין של משיכת כוחות של משרדי הממשלה שבסופו של יום יהיה אישור . הרי לא מיתקבל על הדעת שיבוא איזה מנייק ויגיד תפרקו ותחריבו את המגרש. נכון?
לגבי העברת כספי האבטחה למחלקה פה אני מסכים לא היה צריך להודיע בפרהסיה שעכשו אין אבטחה אישית על ראש העיר והייתי משאיר את זה בשקט. כי את מי זה צריך לעניין שהוסרה האבטחה . נקווה שלא יהי צורך לקבלה שוב.
ועוד. מה זה 200000 ש"ח לעומת התקציב הכללי של העיריה שעומד על הרבה מיליונים?

יוסי פיטוסי.
כתבת משהו קורה לאנשים טובים כשעולים לשלטון.....ובפרט לראשי ערים .
לדעתי זה דבר הכי טבעי שבתחילה יש את התמימות כשל חייל בטירונות ואט אט נכנס הבטחון והאומץ לעשות או לפסול מה שעשו קודמיו.
יש דברים. נו אז מה ? כרגע מה שלא היה בעכו יש , יש לנו ראש עיר צעיר דינמי לא חמוץ סבר ומעונב שעל מנת לדבר איתו צריך רק לקבע לו"ז.ברוך השם שמעון לנקרי חביב ונחמד שיודע לשמוע להאזין ולהקשיב .עמדתי על קנקנו שאם הוא יכול לעזור במקום הוא חותך ואם לא גם הוא אומר לא יכול . אז הוא אמר לך תיתקאאוד נו אז מה? ולא בורר מילים "יפות" מראה לך שהאיש עממי וזה מה מחבב את עצמו על תושבי עכו.
אתמול נכנסתי לשוק הבגדים בעכו זו אלי הפעם השניה בחי שהייתי שם ושמעתי איך מדברים בשיבחו של האיש כאשר הגיע אחד יעני להשמיצו כמעט נטרף שם. ללמדך יוסי שלא רק אתה שועל קרבות יש עוד . וגם אריות .

איציק ברבי
אתה מתחיל לעצבן אותי .אתה ואתה ואתה יעני משחק אותה עכואי אז יאללה תגיע אני מחכה לך בעכו בו ותגור איתנו ואז נרגיש שעוד כח נכנס לפה . יאלה אחי לאיזה כתובת לשלוח את המשאית? .

לאלברט לוי
הנחיונתך בעינין גופו של עינין ולא גופו של איש.
סליחה אני דן אנשים לבחירות ולא רעיונות בלבד כי מי שצריך לממש את הרעיונות אלו אנשים .
לדוגמה ניקח אדם שהציע את עצמו לתפקיד מסויים ועל מנת למלא את התפקיד הוא יעשה ככה וככה אך לצערו של האיש אנו יודעים שהוא לא אמין אז לאיזו דרך נלך ?לגופו של האיש או לגופו של רעיון שיכול להיות רעיון הכי פנטסטי בעולם .
לכן לדעתי אנו שופטים אנשים ואם יש להם רעיונות שנראים ישימים ולא בועות אדרבה ואדרבה.

יוסי גרינברג
תישאר על המשמר ובעדינותך האשכנזית תמשיך להרגיע את האריות פה .

אהלן

עZרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 12 ינואר 2008, 14:08 
עכונט כדרך חיים

עזרא ...

ממש תענוג לקרא את הודעותיך ... ישירות וחותכות כסכין ...

ולגבי החלק המופנה אלי ...

ציטוט:
איציק ברבי
אתה מתחיל לעצבן אותי .אתה ואתה ואתה יעני משחק אותה עכואי אז יאללה תגיע אני מחכה לך בעכו בו ותגור איתנו ואז נרגיש שעוד כח נכנס לפה . יאלה אחי לאיזה כתובת לשלוח את המשאית? .

החלק הקשה הוא למכור ...

אז הנה הצעה פתוחה ... זוהי הוילה שאני גר בה במעלות ...

תמונה

ערכת שמאי 180000$ וברשותי דירת גן נוספת ... גם במעלות המוערכת 70000$ ...

מצא לי עסקת טרייד איין לדירה מתאימה בעכו ואני מגיעה בשמחה רבה ....

משפחה גדולה 6 נפשות ... זוג הורים + 4 ילדים קטנים ...

גם ביקשתי מישראל בן עזרא שיחיבו את פרוייקט שכונת אנשי קבע לאזרחי עובדי צה"ל ... מה שימצא אותי נרשם ראשון ...

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 12 ינואר 2008, 17:01 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

איציק ידידי
קשה וואלה קשה היום מי שיבוא ויחליף עם בית כשלך מה גם שאויר אינך יכול לגרור איתך שהרי האויר הוא הדבר הכי נקי שיש לכם וזה טוב לבריאות .
אני ממש יודע שאתה כן רוצה לחזור לעכו אך לדעתי כיום למכור במעלות קשה יותר מה גם שלא תמצא משהו חליפי בעכו .

תמשיך ככה גם כך אתה מקובל עלי עלינו.

ביי עזרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 12 ינואר 2008, 18:05 
עכונט כדרך חיים

עזרא היקר ...

אני כבר החלטתי ... במוקדם ומאוחר אני קונה בית בעכו ...
אכן האויר במעלות ... אך עם אויר לא הולכים למכולת ...
אך כידוע לך אני עובד בחיפה , עפולה ונהריה ...
הנסיעות .. נסיעות ... נסיעות ...
גם הגעגועים לסבא וסבתא ...
וכשיש ילדים לומדים להבין ולהעריך את ההורים ...

למעלות הגעתי רווק .. ופזיז ... והאויר במעלות משחרר ...
אך לעכו יתרונות .. לפחות בפן האישי שלי ...

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 14 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: