חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 03 אפריל 2025, 00:22

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 3 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מירמור והשעיר לעזאזל !
הודעהפורסם: 12 ינואר 2010, 19:36 
משתמש עם ניסיון של יותר ממאה הודעות
משתמש עם ניסיון של יותר ממאה הודעות

מירמור והשעיר לעזאזל !

(שחר)
ערב טוב אנשים !
לאחר המשחק נגד נתניה ביום ראשון יצאתי מאוכזב מכמה סיבות !עצם העובדה שהפסדנו כמובן בדקה 93 זה ממש מבאס ועוד עובדה שאנשים פוחדים ומוצאים שעיר לעזזל באי הצלחת הקבוצה שזה ירון,וסתם !והרי שזה ממש לא נכון!ירון למרות שהוא לא מקבל את מה שהוא צריך ומבקש מוציא מעל ומעבר מהחומר שיש לו ביד ואפילו מצליח לעיתים לסחוט מהם במשחקים שנראים אבודים והם מצליחים לחזור והצליח להראות לכולם למרות שאין שחקנים בקבוצה יש אופי !

ביציאה מהמשחק נשמע השם של ירון בכל פיות האוהדים כאל אחד שצריך ללכת הביתה בגלל שהוא לא מקבל מה שהוא רוצה,אז אני שואל אותכם ,מדוע הוא צריך ללכת הביתה ? !בגלל שהוא השאיר אותנו ליגה ? בגלל שהוא מוציא מהשחקנים מעל ומעבר ? או בגלל שהוא לא מקבל מה שהוא רוצה מציון ?.

בואו נגיד שהוא עוזב ,מי יקח את הקבוצה ?!איזה מאמן יבוא לעכו בעקבות הניהול הלא טוב בלשון המעטה ואי קבלת הדרישות לחיזוק ? התשובה היא:שאין כזה מאמן !ואם יהיה כזה מה יהיה שונה ביחס שקיבל ירון ליחס שהוא יקבל התשובה:אותו דבר !!ואני חותם על זה שאם ירון יעזוב את עכו אנחנו בדוק יורידים !ואני האחרון שירצה בכך כמובן !אז הבן אדם שצריך לתת את הדעת זה לא ירון הוא לא צריך ללכת הביתה בשום פנים ואופן !נכון לחלק מהאנשים זה נראה שאין לו כבוד אבל כשהידיים שלך באזיקים והעניים שלך מכוסות אי אפשר לעשות ולראות כלום אז ירון בקטע הזה לא אשם ומכאן אני מחזק את ירון אל תישבר !תיהיה חזק לא משנה מה אנשים אומרים עלייך או חושבים ,אתה לא אשם !

ועם באשם עסקינן אז ברצוני להאיר את עניי האנשים שרוצים לעשות בלאגן באימונים ומדברים רק פה ומפחדים לגשת ולדבר עם ציון פנים מול פנים !תרדו מירון !תעזבו אותו בשקט ,כי אתם יודעים שאין מה לעשות ,אני דיברתי עם ציון ביום שבת לגבי החיזוק שאמור להגיע נכון ישנם 3 שחקנים על הכוונת טגה,ראזק ואוקוצה .....אומנם אלו לא השחקנים שלהם פיללנו וחיכינו אבל תאמת אין משהו בשוק עכשיו שיכול להגיע ושנקרא לו חיזוק !
אלה זה יותר בשביל להקל על הסגל הקיים במשחקים כי הסגל שלנו דל ומלא בפצועים !ככה שאת החיזוק המיוכל היה צריך להגיע בתחילת השנה ככה שעכשיו נזכרנו מאוחר למרות שגם בתחילת השנה ראינו את העומד לבוא ומה שהולך להיות בקבוצה !!אבל אין שום קשר לירון ולפיטורים !!!

מה אתם מצפים שמסי רונלדו והיברהימוביץ יגיעו בינואר?נכון שלא אבל הדבר החידי שאנחנו יכולים לבוא ולבקש מההנהלה זה דיון בפורום מלא של ההנהלה +מאמן ולבקש הבהרות למצב הקיים ולהמשך הדרך ...ולהבהיר שגם לנו כואב המצב וקשה לנו לראות מה שאנחנו רואים ולא לחינם חיכינו 32 שנה ולא צריך לבוא וללכלך או לדבר על זה או אחר כי את האמת ואתם לא רואים אותה לפעמים שאתם/אנחנו כועסים אבל גם ציון למרות שההתנהלות שלו לא מוצאת חן בעניי כמה אנשים וזה טיבעי וזכותם לחשוב מה שעולה על רוחם עשה את המיטב בשביל הפועל עכו ולקח אותה על הקרשים כמעט מירידה לליגה א בנס בדקה ה90 עד לליגה העל 10 שנים של פריחה ושגשוג זאת האמת !!!

ודיי לחפש מה לא טוב !בואו יד אחד כולם ונחפש מה אפשר לעשות טוב בלי כל הבלאגן !מה לציון לא כואב !?אז אנשים זה כן מפריע לו שאנחנו חושבים ככה וכן מפריע לו שאנחנו האוהדים המסורים יש לנו טענות אחרי כל מה שעברנו ועשינו אחד למען השני !ולכן מכאן אני קורא לכל הצדדים לזרוע שקט בקרב ההנהלה והמאמן ולגשת ולבקש הבהרות למצב כי רק בדרך נועם נוכל להגיע ליעד וליישב את כל המחלוקות שיש ולהגיע לתוצאה שכולם רוצים בה וזה שלום בית בין הקהל להנהלה והקבוצה !כי זה סוד ההצלחה !יחד כל הדרך !

אוהב את כולם גם אם הדעות שלנו מתנגשות !
ערב טוב שיהיה !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מירמור והשעיר לעזאזל !
הודעהפורסם: 12 ינואר 2010, 20:26 
עכונט כדרך חיים

ערב טוב שחרררררררר המתוקקקקקקקקק ..
אוי שחר שחר איפה הימים שהיית הקמיע של עכו ,נוכח בכל אסיפת שחקנים לפני כל משחק ויושב על ספסל הקבוצה , לא אשכח את היום שאבא שלך רשם אותך בילדים א והתפלל שאתה תיהיה החלוץ הבא של הפועל עכו :wink: היית כזה ילד טוב ,שבהפסקה אבא דני היה שולח אותך לקנות 2 פיתות עם חומוס באופן קבוע וכמובן לא נשכח את המקום הקבוע ביציע שורה שישית כסא 482 :lol: יציע הברזלים חחחחחחחחחחחחחחח .
אז ככה שחר אני לא יודע איזה בלגן תיכננו ומה קורה בשטח , אני יודע שירון בחור זהב עם לב רחב, שמנסה להוציא כלל נקודה בשיניים .אבל בפגישה האחרונה בינינו בחתונה של אחותך שישבנו ביחד אמרתי לירון אם אני מבקר אותך תמיד קח בחשבון שזה נטו דעה שלי לא מתוך כוונה לפגוע בך אלא ביקורת מקצועית בלבד. אז ככה שחר השיטה של ירון לא נכונה , מרחיקה את הצופים מהמגרשים ,ומתבססת על מזל נטו.כל מאמן יודע כדי לבנות קבוצה טובה צריך שוער טוב והגנה טובה . את זה יש לנו . הבעיה מתחילה כבר בקישור הדפנסיבי ,לא יתכן ששני שחקנים שלוקים בצד הטכני שלהם מנהלים את הקבוצה מאחור .לא יתכן ששחר סימנטוב ישחק כפיבוט שם הוא נעלם לגמרי מהסיבה העיקרית שהוא שחקן איטי . מאחור הוא יכול יותר להועיל אם זה בעיטות ממרחק ואם זה לפטם את החלוצים בכדורים . הבעיה עם ירון שהוא משחק ללא חלוצים , אושרי גיטא עסוק כל המשחק בסגירה בצד שמאל ,ואלמקייאס בצד ימין , ואז שאנחנו יוצאים למתפרצת עד שמגיעם החלוצים לעמדה שלהם הם עייפים וזו הסיבה שהכדור של עומרי אלמקייס מול שער ריק הכדור נבעט לגובה מחוסר ריכוז וחוסר חמצן. ירון לא משתמש נכון באמנגואה בצד שמאל ולא משתמש עם השחקן אדק שאין ספק שהוא בריא עם ההרכב הזה יש לו מקום לפחות לשישים דקות. בקיצור שחר בלי שום קשר לרכש גם עם החומר הקיים עכו משחקים כדורגל מגעיל חסר תוכן ,הכל מיקרי , בקיצור הפועל יהוד . אתן לכם דוגמא פשוטה למה השיטה הזו לא טובה , כמה שערים כבש שחר סימנטוב בשיטה הזו שהוא משחק? נכוטן לא כבש ,שחר כבש רק בפנדלים מה שארומר שמשהו לוקה בסגנון המשחק. שמאמן רואה ששחקן לא כובש לא מבשל חייב לעשות שינוי , אומנם המערך בלוח נראה כאילו עכו משחקת עם 2 חלוצים ,אבל בפועל עם רבע חלוץ . ואם אתם חושבים שאני לא צודק? תישאלו את עודד מכנס, גימי טורק, ניצן שירזי, שלמה שרף , כל הפרשנים שהיו בשידורים הישירים של הפועל עכו על המרקע.
שחרררררררררר מקווה שעם שידרוג הקבוצה נשחק יותר פתוח עם שחקנים יצירתים , כי כדורגל זה לא מלחמה ( מה שכולם חושבים ) כדורגל זה שואו , ועם ההצגה לא טובה לא יהיה קהל כמו בכל הצגה בתיאטרון.
שחר דש חם לאבא וחיבוק לכל המשפחההההההההההה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מירמור והשעיר לעזאזל !
הודעהפורסם: 12 ינואר 2010, 20:36 
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות

ערב טוב לכולם
באמת צריך לעזוב את ירון בשקט. הוא לא אשם בזה שאלמקייס החמיץ מול שער ריק. הרי אם הוא היה מבקיע והיינו מנצחים אף אחד לא היה מדבר על ירון למרות שאנחנו יודעים שהוא אחראי על חלק מהמצב. עזבו אותו בשקט.
תראו את נתניה. ניצחו בדקה ה-94 וחושבים שהם לוקחים אליפות. אם הם לא היו מנצחים כולם היו נשמעים אחרת ומאשימים את עטר. כנראה שככה זה בארץ. לדבר הזה קוראים:שיטחיות.
הייתה לנו הזדמנות פז לברוח קצת מהתחתית (הרי אם נסיים מקום 10 אז מצידנו שיחלקו את הנקודות לארבע...) אבל לא עשינו את זה. עכשיו יש משחקים קשים. בעיקר אחי נצרת בחוץ וגם בני סחנין בחוץ. נקוה שנשרוד איכשהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 3 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: