ערב טוב שחרררררררר המתוקקקקקקקקק ..
אוי שחר שחר איפה הימים שהיית הקמיע של עכו ,נוכח בכל אסיפת שחקנים לפני כל משחק ויושב על ספסל הקבוצה , לא אשכח את היום שאבא שלך רשם אותך בילדים א והתפלל שאתה תיהיה החלוץ הבא של הפועל עכו

היית כזה ילד טוב ,שבהפסקה אבא דני היה שולח אותך לקנות 2 פיתות עם חומוס באופן קבוע וכמובן לא נשכח את המקום הקבוע ביציע שורה שישית כסא 482

יציע הברזלים חחחחחחחחחחחחחחח .
אז ככה שחר אני לא יודע איזה בלגן תיכננו ומה קורה בשטח , אני יודע שירון בחור זהב עם לב רחב, שמנסה להוציא כלל נקודה בשיניים .אבל בפגישה האחרונה בינינו בחתונה של אחותך שישבנו ביחד אמרתי לירון אם אני מבקר אותך תמיד קח בחשבון שזה נטו דעה שלי לא מתוך כוונה לפגוע בך אלא ביקורת מקצועית בלבד. אז ככה שחר השיטה של ירון לא נכונה , מרחיקה את הצופים מהמגרשים ,ומתבססת על מזל נטו.כל מאמן יודע כדי לבנות קבוצה טובה צריך שוער טוב והגנה טובה . את זה יש לנו . הבעיה מתחילה כבר בקישור הדפנסיבי ,לא יתכן ששני שחקנים שלוקים בצד הטכני שלהם מנהלים את הקבוצה מאחור .לא יתכן ששחר סימנטוב ישחק כפיבוט שם הוא נעלם לגמרי מהסיבה העיקרית שהוא שחקן איטי . מאחור הוא יכול יותר להועיל אם זה בעיטות ממרחק ואם זה לפטם את החלוצים בכדורים . הבעיה עם ירון שהוא משחק ללא חלוצים , אושרי גיטא עסוק כל המשחק בסגירה בצד שמאל ,ואלמקייאס בצד ימין , ואז שאנחנו יוצאים למתפרצת עד שמגיעם החלוצים לעמדה שלהם הם עייפים וזו הסיבה שהכדור של עומרי אלמקייס מול שער ריק הכדור נבעט לגובה מחוסר ריכוז וחוסר חמצן. ירון לא משתמש נכון באמנגואה בצד שמאל ולא משתמש עם השחקן אדק שאין ספק שהוא בריא עם ההרכב הזה יש לו מקום לפחות לשישים דקות. בקיצור שחר בלי שום קשר לרכש גם עם החומר הקיים עכו משחקים כדורגל מגעיל חסר תוכן ,הכל מיקרי , בקיצור הפועל יהוד . אתן לכם דוגמא פשוטה למה השיטה הזו לא טובה , כמה שערים כבש שחר סימנטוב בשיטה הזו שהוא משחק? נכוטן לא כבש ,שחר כבש רק בפנדלים מה שארומר שמשהו לוקה בסגנון המשחק. שמאמן רואה ששחקן לא כובש לא מבשל חייב לעשות שינוי , אומנם המערך בלוח נראה כאילו עכו משחקת עם 2 חלוצים ,אבל בפועל עם רבע חלוץ . ואם אתם חושבים שאני לא צודק? תישאלו את עודד מכנס, גימי טורק, ניצן שירזי, שלמה שרף , כל הפרשנים שהיו בשידורים הישירים של הפועל עכו על המרקע.
שחרררררררררר מקווה שעם שידרוג הקבוצה נשחק יותר פתוח עם שחקנים יצירתים , כי כדורגל זה לא מלחמה ( מה שכולם חושבים ) כדורגל זה שואו , ועם ההצגה לא טובה לא יהיה קהל כמו בכל הצגה בתיאטרון.
שחר דש חם לאבא וחיבוק לכל המשפחההההההההההה