בוקר טוב לכולם...
כולם עסוקים במונדיאל ,יש כאלה שנהנים ויש כאלה שמאוכזבים מרמת הכדורגל. אבל אין ספק שהמשחקים במונדיאל מוכיחים שוב שקבוצת כדורגל טובה בנוייה על שחקנים מהירים ופיזים.ובמיוחד על חוליית הקישור והמגינים . אין ספק שהמונדיאל הזה הוא הססגוני ביותר, תחפושות, אביזרים , ריקודים , פשוט תענוג לעין . בעכו ובסביבה האוהדים מאוד מאוד מאוכזבים , ניכר על פני האוהדים שיושבים בבתי הקפה ומשוחחים על הפועל עכו כמה הם מאוכזבים שיצטרכו לנדוד שוב לאיצטדיון גרין בנצרת עלית. פשוט נמאס , ומה שנשאר זה לדבר על המגרש הישן ולהיזכר בימים הטובים שבו היית מגיע למגרש הביתי תוך 6 דקות. גם בנושא בניית הקבוצה האוהדים מאוד מאוכזבים , ציפיתי שהשנה עכו תצא למחנה אימון שסגל הקבוצה סגור , אבל לפי מה שאני רואה עד עכשיו הכל הולך בעצלתיים , והשאלה שנשאלת האם הפועל עכו לא למדו לקח משנה שעברה? אני קורא שמחתימים שחקנים משנה שעברה (חלק מהם )שלא מתאימים לליגת העל , זה שאוהדים אוהבים שחקנים מסויימים עדיין לא עושה את אותם שחקנים יותר טובים , וכמה מהם פשוט לא מתאימים לליגת העל. בנושא הרכש אין חדש ,שחקנים מובילים נחטפים על ידי הקבוצות העשירות . אבל עדיין יש שחקנים שעכו כן היתה צריכה ללכת עליהם. החשבון הוא פשוט, עדיף להביא 3 שחקנים שעולים קצת יותר , מאשר להביא 7 שחקנים בעלות יותר נמוכה שבסופו של דבר זה יוצא אותו דבר. מה שישדרג את עכו השנה לפי דעתי זה הזרים , אם עכו תביא 3 זרים איכותים ( בתוספת עבדולראזק )אין ספק הקבוצה תשודרג. אני בטוח שכמה אוהדים אומרים בלב רגעעעעעעע סבלנות הכל יהיה בסדר , ואני אומר שאצלי הכל בסדר רק אחרי שאני רואה בעין שלי את הסגל הקיים. אם יש משהו חיובי כרגע זה שקראתי שהוסיפו עוד 2 קבוצות ילדים למחלקת הנוער, ילדים שומרי מסורת ועוד שנתון מסויים , וכמו כן הקימו קבוצת נשים, על זה אני מברך את ההנהלה ואני מקווה שמחלקת הנוער של הפועל עכו שהקבוצה הבוגרת שלה משחקת בליגת העל יהיו לפחות אלף ילדים . (מכאן אני פונה לההנהלה לפחות שידאגו שמשחקי מחלקת הנוער של עכו יתקיימו באיצטדיון נהריה כיאה לקבוצות מחלקת נוער של ליגת העל . )
וכמו תמיד נסיים ........... היידה בים היידה בום היידה הפועל עכו .
|