חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 29 ספטמבר 2025, 20:32

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ הודעה אחת ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: המצילים שבתו, שלושה טבעו למוות
הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2007, 01:09 
עכונט כדרך חיים

לפנות ערב קראתי בואלה כתבה על כך שהיום בשעה 17:00 פתחו המצילים בכל החופים בארץ פרט לחיפה ותל אביב בשביתה, במחאה על השכר הנמוך למצילים חדשים.שעתיים אלו של שביתה גבו מחיר כבד,שהיה יכול להמנע-3 בני אדם טבעו למוות!!!
ידיעה זו קוממה אותי והחלטתי לכתוב עליה כאן בפורום בגלל העובדה שהים היום(בניגוד לשבוע שעבר)היה סוער עם גלים ענקיים מאוד.אני נכנסתי היום למים והגלים הענקיים כמעט שסחפו אותי.המזל שלי היה שאני יודע לשחות וגם לשהות מתחת למים,ואם לא זה היה עלול להגרם קצת אחרת.היו גם היום כמו כל יום שבת מלא אנשים במים(וזה היה אחרי השעה 16:00).לי ניראה ששביתה שהמצילים אירגנו דווקא ביום שבת,כשהים עמוס במתרחצים ודווקא ביום שבו הים סוער(אני יודע שהיה סוער כאן בעכו,איני יודע איך היה בחופים אחרים),הביא תוצאות כואבות וקשות-3 מתרחצים שטבעו למוות,שיתכן וזה לא היה קורה אילולא אותה שביתה.עדיף שהמצילים יעשו שביתה ביום פחות עמוס באמצע השבוע או יותר טוב ובטוח שיעשו שביתה ביום שהים שקט ולא סוער כמו היום...בעיני זו הפקרות.
להלן הקישור לכתבה מואלה:
http://news.walla.co.il/?w=//1148369

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ הודעה אחת ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה