חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 אפריל 2026, 19:29

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ הודעה אחת ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: סדר בבלאגן - כל גולשי הפורום להכנס
הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2009, 22:39 
עכונט כדרך חיים

מישהו פעם אמר לי: "איפה שיש מחלוקות תברח"...... הוא אמנם אמר את זה בהקשר שונה לחלוטין אבל זה משהו שאני לוקח אותו לחיים.

בימים האחרונים נוצר כאן בין רגע, בלי שאף אחד בכלל ישים לב התפרצות גדולה של מתקפה בין אוהדים, השמצות וגידופים כלפי כל מי שרק זז, וגם כלפי גורמים בהפועל עכו.

זאת הסיבה שגם לא התערבתי בוויכוחים הטפשיים האלו למרות שאולי בתור מנהל אני דוקא כן אמור לעשות את זה, אבל אני מבקש חד משמעית מכולם להירגע ומהר. אני לא רוצה להתחיל לאיים במחיקת הודעות או חסימת משתמשים אבל אם לא תהיה ברירה זה מה שיקרה ויהיה מי שיהיה הוא ימחק במידה ויעבור על הכללים.

לא מעט אנשים הציעו וביקשו מאלברט בקשות כמו לחסום משתמשים בדויים\לא לאפשר לאנשים לכתוב עד שלא יעלו תמונה, שם וכדו', והוא בשלו טען שגם כך חסרים בעכונט כותבים ואם לא נאפשר לאותם אלו לרשום הכמות תרד עוד יותר...

מאמן עכו ירון הוכנבוים טען בפניי שהוא סולד מלהכנס לפורום הספורט מאחר והוא מוצף בשמות בדויים, זה יכול להיות שחקן ממורמר(ואני בטוח שכותבים כאן כאלה), מקורבים של שחקן, או סתם עסקני ספורט עם כל מיני מטרות למיניהם בין אם זה לפגוע או לעזור לקבוצות אחרות או כל דבר אחר. כמות השמות הבדויים בפורום היא גדולה וזה גורם להרבה אנשים ריחוק מלהכנס לכאן, וכידוע נכנסים לכאן אנשים מכל הסוגים, מאמנים, שחקנים, יו"ר קבוצות או אפילו סתם חובבי כדורגל בארץ, גם בשעות הקטנות של הלילה תוכלו הרבה פעמים לראות שעדיין גולשים כאן אנשים. אז למה להרחיק אותם עם הודעות מגעילות כאלה? למה להוריד את הרמה? לא זאת המטרה שלנו!!

לי אישית, אין ממש בעיה לכתוב מול אנשים בדויים, אני כמו כולם נכנס כאן בשביל לדבר על הפועל עכו, ואם אותו בדוי מדבר איתי על הפועל עכו אין לי בעיה לשוחח איתו בצורה מכובדת ושכל אחד יביע דיעה. וזה שהוא מעדיף להשאר אנונימי זאת זכותו וסיבתו עימו, כל עוד שהוא לא מנצל את זה בשביל לקלל ולזרוע הרס.

אז לעניינינו, אני מבקש מכולם לחזור למסלול הרגיל, לא לתת לרגשות להשתלט עליכם, יש לי לא פחות מכולם טענות על איך שהפועל עכו נבניתה השנה אבל אני לא מסיק מסקנות מהירות. לא ירון הוכנבוים הוא הבעיה, ואחרי כ"כ הרבה שנים שהוא חלם להגיע לליגת העל זה לא כזה פשוט להגיד ליו"ר שלך אני מתפטר כי לא הבאת לי רכש, ולא בטוח שזה גם מה שיציל אותנו.

מי שבכל זאת חושב הפוך ממני מוזמן לכתוב זאת בצורה מנומקת, אך לא בהודעות כמו: "תתתפפטרררררררררררררררר נמאאססססס" או דברים בסגנון, במיוחד כשההודעות חוזרות במספר נושאים(בשביל מה עושים את זה אם לא בשביל לקלקל?), הודעות מהסוג הזה יימחקו מיידית, קל וחומר קללות והשמצות. ואם אותו אחד ימשיך הוא ייחסם לאלתר מעכונט כך שגם אם ינסה להכנס כאורח או ממשתמש אחר הוא לא יוכל.

בקיצור כולם לחזור לתלם וזה אומר שיחה נורמלית ברמה על הפועל עכו.
למי ששכח אנחנו בבלומפילד במוצאי שבת.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ הודעה אחת ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה