חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 11 יוני 2025, 01:59

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 2 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: "אצלנו אין כוכבים כולנו יחידה אחת". - ראיון עם אקה
הודעהפורסם: 07 ינואר 2007, 19:34 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

"אצלנו אין כוכבים כולנו יחידה אחת".

אחד המצטיינים בניצחון הגדול של הפועל עכו בקרית שמונה היה הזר של הקבוצה מבה אדק אקה שכבש את שער הניצחון במשחק. בראיון לאתר עכו נט מסביר אקה את ההצלחה שעוברת על הקבוצה ולפי דבריו ההצלחה של הקבוצה היא בזכות עבודת הצוות והביחד של הקבוצה מה שמביא את הקבוצה למעלה הטבלה.
- אדק איך אתה מסכם את הניצחון בקרית שמונה ?
"שיחקנו טוב והגיע לנו לצאת מהמגרש הזה עם ניצחון. פיגרנו 1:0 אך השחקנים גילו אופי ונחישות ויצאנו עם שלוש נקודות ובסך הכל המשכנו את המגמה של התייצבות הקבוצה מאז המינוי של שאול דה צו'קרל למאמן הקבוצה".
- הצטיינת במשחק בקרית שמונה ואף כבשת את שער הניצחון
"אני בא לכל משחק במטרה להשקיע את כל כולי ואני נותן את הנשמה שלי על כר הדשא. יחד איתי עושים את זה גם שאר השחקנים של הקבוצה. בסך הכל אני עושה את העבודה שלי".

תמונה
מבה אדק. נותן את הנשמה

- מה מאפיין את הקבוצה ?
"מה שמאפיין אותנו זה העבודה שלנו במגרש אנו עובדים קשה באימונים ומביאים את התוצאות במשחקים. כולנו עובדים ביחד בצוות אלנו אין כוכבים וכולנו יחידה אחת".
- מאז שאתה בקישור אתה בא גם לידי ביטוי
"זה התפקיד הטבעי שלי ואותו אני אוהב ואני שמח שאני בא לידי ביטוי ואני עושה הכל על מנת לעזור לקבוצה להצליח".
- מה אתה אומר על המאמן שאול דה צ'וקרל ?
"שאול מאמן מצוין ומעבר לזה גם חבר. הוא ממש עוזר לי המון במגרש ומחוצה לו ואין ספק שיש לו חלק בהצלחה שלנו".
- מי החברים הכי טובים שלך בקבוצה ?
"השחקנים שלומי חנוכה משה גולדנברג ועמנואל דואה".
- מה דעתך על הליגה הלאומית העונה ?
"רואים שבליגה הזו אין משחק קל. כל קבוצה יכולה לנצח כל קבוצה וזו ליגה עם הרבה אקשן ומתח ושהעליות והירידות בה יקבעו רק בסיום העונה".
- לסיום מה דעתך על הקהל של הפועל עכו ?
"להפועל עכו יש קהל מצוין. הקהל שלנו הוא השחקן מספר 12 שלנו ואני רוצה לראות אותו מגיע בהמוניו למשחקי הקבוצה ותומך בנו לקראת המשך המשחקים".

שחר גרף
עכו נט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 ינואר 2007, 15:40 
עכונט כדרך חיים

מבה אדק שבתחילת העונה איכזב מוכיח עד כמה לעכו יש מזל שהיא לא שיחררה אותו, כי ברגע שהוא עבר לשחק בקישור יש לנו מנהיג חדש בקבוצה ביחד עם עמנואל דואה! דק שחקן גדול!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 2 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Bot ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: