חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 אפריל 2026, 21:49

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ הודעה אחת ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: צריך לתת לשמעון לנקרי להמשיך!
הודעהפורסם: 10 יוני 2013, 23:09 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

‏דודי רוזנפלד‏ :

לכל ידידי וחברי מעכו
התלבטתי רבות לפני שהחלטתי להתבטא מעל במה מכובדת זו,
אך אחרי כל מה שאני קורא על מה כותבים חלק מהחברים והחברות אני מרגיש צורך לדבר (זה לא יקרה הרבה מבטיח)
לכל המלעיזים והמכפישים למיניהם,אני חי בעיר עכו 45 שנים עברתי ועבדתי והייתי מקורב לשלושה ראשי ערים,שכולם מי יותר ומי פחות עשה למען העיר,ואני אומר בפה מלא שמעון לנקרי עשה הכי הרבה ,בואו נגיד את הדברים באומץ עכו עיר נהדרת!
כיף לגור בה ,הרבה יותר מאשר בנהריה והישובים באזור,ואני מאמין שמי שבאמת עכואי לא משמיץ ומלכלך כל הזמן,מי שבאמת אוהב את עכו צריך להתגאות בעירו בדיוק כמו שאנחנו מתגאים בילדינו,למה ? כי אנחנו אוהבים אותם באמת!
מי שכל הזמן אבל כל הזמן מוציא את דיבתה של עכו לרעה לא באמת איכפת לו מעכו,שמעון לנקרי עשה בעשר השנים האחרונות מהפך בעכו וזאת האמת !הוא הצליח להוציא את עכו מהמיסכנות בה היתה עכו 40 שנה והפך אותה למותג ,הציבור העכואי לא מטומטם והוא רואה את הדברים המדהימים שנעשים כאן , נכון יש עוד הרבה מה לעשות וזאת בדיוק הסיבה למה צריך לתת לשמעון להמשיך!
אגב למען גילוי נאות אני לא צריך שום תפקיד או משהו מראש העיר גם לא תמכתי בו לפני 10 שנים (טעיתי) ולכל המתמודדים האחרים חכו קצת ,תוכיחו את כישוריכם בעשיה התנדבותית,תטביעו חותמכם בכל מיני פרויקטים נחמדים ,ואז תבקשו את אמון הציבור ,בינתיים צריך לאפשר ללנקרי להמשיך !
לילה טוב ותזכרו שיום אחרי הבחירות נמשיך לחיות ביחד אוהב אותכם

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ הודעה אחת ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Bot ואורח אחד

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה