חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 אפריל 2026, 14:16

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 3 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: בוקר טוב ושבוע טוב לכל אוהדי הפועל עכו היקרים...
הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2013, 10:11 
עכונט כדרך חיים

אתמול שיחקה קבוצותינו האהובה הפועל עכו במשחק בית נגד ביתר ירושלים ..
המשחק אומנם הסתיים בתוצאה 0-0 אבל ממשחק למשחק אני רואה השתפרות לטובה אומנם לא מושלמת אבל הפועל עכו נראת כקבוצה ולא כחבורה שאף שחקן לא יודע מה הוא רוצה מעצמו.
נעשו אתמול טעויות שיפוט וטעויות בשיקול של חילוף שחקנים ..
הטעות שיפוט הראשונה הייתה בדקה הראשונה כשכולם ראו שניסו קפילוטו נגע בכדור בידו ברחבת ה-16 והשופט בחר להתעלם יחד עם הקוון שהיו מאוד חלשים אתמול גם ההכשלה של סיידר שנעשת על ידיי קפילוטו זה היה פנדל של מאה אחוז ואם היה ספק בהכשלה אז השופט היה צריך לפצות על ההתעלמות מהפנדל של הדקה הראשונה.
לגבי טעויות בחילופים לדעתי ולדעת רבים אליאור סיידר לא היה צריך להיות מוחלף כי הוא משך את הגנת ביתר ללכת אחורה ולא קדימה וברגע שהוא יצא ביתר פתאום החלה לשלוט במשחק וליזום התקפות שבנס לא הסתיימו בשער שהיה מכריע את המשחק..
נכון שחסר גולר חלוץ שיעשה את ההבדל אבל הפועל עכו פתחה מצוין את המשחק והגיע להמון מצבים שנעצרו על ידיי השופט החלש שהיה לו יום לא מוצלח בכלל בשיפוט ...
וברגע שביתר שלטה במרכז המגרש לא הייתה ברירה ליובל נעים אלה להכניס את טגה בקישור האחורי במקום את עטר בעמדת החלוץ ואז אולי הקבוצה הייתה חוזרת לשלוט במשחק...
שורה תחתונה אני מאוד מרוצה מי מה שראיתי אתמול ואני בטוח שזה רק ילך וישתפר ואנחנו נהנה מהקבוצה כי לדעתי נקלע בול בחלוץ גולר אנחנו נסיים בפלייאוף העליון תזכרו מה שאני אומר לכם.
עכשיו לנושא אחר נושא יובל שבתאי שהושעה מהמשחק נגד ביתר ולפי דעתי היה מאוד חסר אתמול דיברתי עם יובל שבתאי והוא הביע חרטה על זה שהוא ענה ליובל נעים והוא נשבע לי שכל התקלים נבעו אך ורק מהתלהבות ולא מעבר לזה אמרתי ליובל שבתאי שיתעסק נטו בכדורגל ואם המאמן זרק לך מילה לא במקום אל תענה לו ותקבל את ההערה שלו בהבנה ולא בצורה הפוכה... יובל אמר שהוא מבטיח לא לחזור על זה ולהתמקד נטו בכדורגל והצלחת הקבוצה...
אז מכאן אני קורא ליובל נעים מאמן הקבוצה שאני בטוח שהוא מחפש אך ורק את טובת הקבוצה והצלחת קרא לשבתאי לשיחה תבהירו בינך לבינו את העניינים וקדימה להצלחת הפועל עכו.
שיהיה שבוע טוב ומבורך בשם השם נעשה ונצליח אמן ניצחון בראשון הבא בנתניה נגד הפועל תל אביב ...
ולכם אוהדים יקרים תודה על קבלת הפנים החמה לראש העיר שמעון לנקרי אוהבים אותכם...

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: בוקר טוב ושבוע טוב לכל אוהדי הפועל עכו היקרים...
הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2013, 15:26 
משתמש קבוע בעכונט - מעל 600 הודעות
משתמש קבוע בעכונט - מעל 600 הודעות

סמי קבל תיקון
טגה לא נכנס כמחליף אלה עדן בטיט במקום עטר.
ולדעתי עם כבר הוחלט להחליף את סיידר בגלל שהתעייף אז תכניס את רועי עטר שיודע גם לעשות תנועה ומהומות ברחבת היריב ואת ספאדיסיו תכניס במקום מרינקוביץ שהיה פושר אתמול.
המצטיינים שלי אתמול היו צמד הבלמים והמגנים שהיו מצויינים ללא יוצא מהכלל.
וגיא דיין וסטיבן כהן שעשו לביתר המון צרות באגף.
ומילה טובה גם לדודו גורש ששלט ברחבה.
עכו ללא ספק הייתה יכולה לנצח.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: בוקר טוב ושבוע טוב לכל אוהדי הפועל עכו היקרים...
הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2013, 20:23 
עכונט כדרך חיים

חברים יקרים ..

אליאור סיידר הוא בינגו שלנו .. שחקן בית איכותי ומוצלח ..

אנחנו חייבים לתמוך ולעודד אותו כסמל ..

אותו דבר לגבי יובל שבתאי .. על פניו ליובל נעים יש עודף שחקני קישור

וזה נראה יותר כניסיון דילול .. אז אנחנו האוהדים צריכים להבהיר .. יובל שבתאי הוא סמל ..

ב ה צ ל ח ה להפועל עכו ... :)

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 3 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה