חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 27 אפריל 2026, 00:01

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 2 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מתירנות התקשורת
הודעהפורסם: 17 יולי 2006, 16:15 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

אני מבקש להעלות נושא לדיון.
אני גורס שבגלל העובדה שיש שידורים ישירים בטלויזיה ,לוקחת התקשורת לעצמה דרור לשמש כפרשנית צבאית,פסיכולוגית ראשית וקובעת מדיניות.
לא אחת אני שומע כתבים שמרשים לעצמם לומר דברים "מפרשנים" כמו שאמר היום אלון בן דוד כי איומי ישראל לפגוע ברשת החשמל הלבנונית בתגובה לפגיעה במפעלים הפטרוכימיים היא תוצאה שנגמר לצהל בנק התגובות ואילו לעומתו לחיזבאללה יש עוד ארסנל הפתעות מלא.
זו ממש התבטאות חסרת אחריות מטעם הכתב!
לא מבין את כמות האינפורמציה הניתנת בשידור ישיר של ביקור שר באיזור נפגע .מוטב לצלם ,להקליט ולשדר באיחור של 20 דקות. למה לנסות לגרור אש חיזבאללה לאותו יעד.
כגודל עוצמתה של התקשורת והרצון להתחרות בערוצים המתחרים-כך גדולה טיפשותה וחוסר רגישותה ותבונתה.
האם היה צריך ביום הרביעי ללחימה להסביר לתקשורת שיפסיקו לדווח על מיקום מדוייק של הנפילות? זה דבר אלמנטרי שכל טירון בצה"ל יודע!

ודעתכם?

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 יולי 2006, 06:56 
מנהל
מנהל
סמל אישי של המשתמש

אני מרגיש שישנה "מלחמה בתוך המלחמה "

בעידן החדש של התקשורת האלקטרונית ובמיוחד מאז המצאת האינטרנט
ישנה מלחמה בתוך מלחמה והיא מלחמת הרייטינג - בין כלי התקשורת וכתבי האינטרנט למינהם והתחרות מי יהיה הראשון לדווח,
מי המקורי, הסנסציוני, מי מביא את התמונות הראשוניות מהשטח .

בימים מן השגרה הדבר יוצר תחרות בריאה ומביא לסקופים אולם,
במלחמה כמו המלחמה שאנו נמצאים בה כעת יש משמעות מאוד
רצינית לסקופים האלה - הם באים ומשרתים את האוייב בזמן אמת

קצין האטילריה של החיזבאלה אינו צריך לצאת את ביתו כדי לכוון את מסלולי הטילים, אלא לשבת ולהקשיב לתקשורת
שלנו או לאתרי האינטרנט השונים שמדווחים ומטווחים בזמן אמת את מיקום פגיעת הטילים .
גדל לעשות אתר אינטרנט ישראלי, שבימים האחרונים הציב מצלמה קבועה במקום תצפית טוב על הכרמל ושידר
צילומי אונליין על חיפה והמפרץ . היזם חשב לתומו, שיוציא את התמונות הטובות ביותר על הנפילות ובכך
יגדיל את הרייטינג שלו .
אז יש פלא בכך שמבדיקה שגרתית עלה שהקישור לאתר זה,נמצא באתר אינטרנט לבנוני.
באמת מעניין את מי הוא משרת שם ?

ולגבי העיתונאים הישראליים, תפסיקו להראות כמה אתם יודעים לשאול ולענות - תפסיקו לדבר ולדבר - מאלפי המילים הנשפחות,
חסר רק לספר איזה צבע תחתונים לובשים הטייסים - היתר הכל מוגש על מגש של כסף לאוייב שלנו ...
ואם כבר אין אפשרות למנוע את כל מבול המידע הזה ,אז לפחות כדאי לעשות בו שימוש מושכל ולהעביר
לצד השני (שאוזנו כרויה כל הזמן להלך הרוח בחברה הישראלית בימים אלה) הרבה מידע על חוסנו של העורף הישראלי ואת
תמיכת העם הגורפת במדיניות הממשלה, לא לוותר, לא להתכופף וללכת עד הסוף לחיסול כל אירגוני הטירור למינהם
המאימים על קיומינו בארץ הזאת.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 2 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו 2 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה