חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 ספטמבר 2025, 10:27

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ הודעה אחת ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: בעכו הודיע השר לשעבר גדעון סער שהוא חוזר לפוליטיקה: "תם פסק
הודעהפורסם: 03 אפריל 2017, 23:42 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

בעכו הודיע השר לשעבר גדעון סער שהוא חוזר לפוליטיקה: "תם פסק הזמן, שב לליכוד"

שר הפנים והחינוך לשעבר הכריז בכינוס בעכו על שובו לליכוד: "חשבתי על הדברים כדי לדאוג למדינה, המטרה היא לחזק את הליכוד לקראת הבחירות בעתיד". בשבוע שעבר פורסם כי רעייתו גאולה אבן מונתה למגישת המהדורה המרכזית בתאגיד, מהלך שנתפס בסביבת ראש הממשלה כ"אצבע בעין"
שר הפנים והחינוך לשעבר גדעון סער מהליכוד הודיע הערב הערב (שני) על שובו לחיים הפוליטיים, בתום שנתיים וחצי מחוץ לממשלה ולכנסת. סער אמר בכנס פוליטי בעיר עכו: "תם פסק הזמן, אני חוזר לפעילות פוליטית בתנועתנו הליכוד".
"רציתי להיות עם המשפחה והייתה לי באמת תקופה הכי טובה, הכי נעימה ושקטה. חשבתי על הדברים במהלך השנתיים וחצי האחרונות כדי לדאוג למדינה שלנו. יש לנו מדינה אחת, בשביל הילדים של כולנו כל מי שיכול לתרום, צריך לתרום, וביכולתי לתרום למדינה ולתרום לתנועה. המטרה שלי היא לחזק את הליכוד לקראת הבחירות בעתיד. אני מתכוון לצאת במסע חוצה ישראל להיפגש עם אזרחי ישראל, עם מצביעי הליכוד ולהציג שורה של פתרונות".
עוד קודם לכן, אמר ראש עיריית עכו שמעון לנקרי אמר: "יש בערב הזה מימד היסטורי מכל הכיוונים. כמובן גם בכבוד שזכינו לו לארח את יקירינו ואהובנו, שר הפנים ושר החינוך לשעבר, אדם ראוי מאוד. נשמח מאוד שהוא יחזור להנהגת הליכוד. אני חושב שזה היה בצדק לשים אותו ראשון בפריימריז ועכשיו אחרי הפסקה קצרה אני מקווה שיחזור אלינו לליכוד.
"אנחנו זקוקים למנהיגות אחרת, למנהיגות יוזמת, למנהיגות שמחברת את חלקיו של העם. ממשלות לדורותיהן כולן יראו על דגלו את הדגל החברתי, אני חושב שהגיע העת להוציא ולהחזיר את הדגל הזה", אמר לנקרי.

תמונה

Akkonet
AkkONEt- מקור ראשון לחדשות עכו
akkonet@gmail.com
קבוצת עכונט בפייסבוק : http://www.facebook.com/akkonet

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ הודעה אחת ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד