|
בטעות נמסר שהיה הרוג אחד הרוג אחד כתוצאה מהנפילה שהייתה בעכו היום , זה אותו פצוע קשה עליו הודענו בהודעה אחרת
בשעה 22:00 התברר
רועי שלום רב ,
היום בשעה 16:30 צלצל אליי בטלפון , ראש מערכת מרכזית מכובד בעכו שאחראי על נושא הקבורה בעכו ואמר לי " אלברט אני רואה שעכונט לא מעודכן " שאלתי למה והוא עונה " כתוב שיש פצוע קשה והוא לא פצוע הוא כפר הלך לעולמו " היה לי צער ועדכנתי את מה שנאמר לי . עכשיו צלצלתי לאותו ראש מערכת ואמרתי לו שהאיש התאושש , אז מאפה הידיעה שאמרת לי והוא ענה לי : , זה ראש המערכת המרכזית בעכו שאמר לי שהאיש מת והיו אנשים ששמעו זאת ליד הנפילה " צלצלתי לראש המערכת הדגולה בעכו ושאלתי מה קרה כאן , הוא ביקש שוב לבדוק " לבדוק ??? אמרתי והלב שלי כואב , מה אתם ראשי המערכות הראשיות בעכו לא בדקתם טוב לפני ??? שחר , מסר לי את הטלפון של דובר בית חולים נהרייה והוא אמר לי שהייתה אי הבנה , האיש התאושש והוא פצוע בנוני . אני לא יודע מה לעשות עם עצמי , לי לא נעים איך זה קרה . למדתי שיעור בחיים , גם אם ראש המערכת אומרים לי דבר צריך עוד לבדוק את זה . בכל מקרה אני מתנצל ומצד השני אני שמח שהאיש חי , ( יהיה לו חיים ארוכים אני מקווה
נערך לאחרונה על ידי אלברט לוי בתאריך 23 יולי 2006, 22:13, נערך 2 פעמים בסך הכל.
|