|
יוסי ועזרא היקרים
חשוב להבין שלאדם כמוני שעוד צריך לגדל את ילדיו בעיר הזאת חשוב מעבר לקוסמטיקה גם תוכן ואת התוכן בעיר הזאת חסר עד כדי לא קיים
מעבר לכך אני שמח מאוד שאכן דבריי כן משמשים למודל לחלק מהאנשים הנכבדים מאוד כאן.
שמעון לנקרי עובד קשה מאוד ועל כך אין מה להתווכח אך אל תתפלאו אם ימצא את עצמו בחוץ בעתיד וזאת כי מצא לנכון להביא אנשים לא מקצועיים או יותר נכון בחר להביא אנשי תאוריה וכסא ולהתעלם מאנשי השטח שהם המניעים של הדברים
קחו לכם עוד כמה רעיונות ליוזמה.
1. הקמת מנהלות שכונה לפי אזורים מחולקים (צפון, שיכון, מרכז עיר) כאשר אותה מנהלת תהיה אחראית על טיפול ישיר של האזרחים שבתחום שיפוטה הכולל, עצות ליווי משפטי, ארנונה, חינוך, רווחה וכו....
2. הקמת מוקדי פעילות נוער קבועים בשכונות (אפילו על ידי הצבת קרוון כדי לחסוך בשלב הראשון בכסף ) גיוס רכז מקומי שגדל באותה שכונה והפעלת בני הנוער
3. גיוס ארגונים חיצוניים המטפלים בתהליך טווך ארוך שלהם יש תקציבים להפעלת בני נוער מכל הסוגים(עובר חוק, במצוקה,מצויינות, עולים וכו...)
4. טיפול בקשישים של העיר באמצעות פרוייקטים שיקומיים (צביעת בתים,ביקורם) וזאת על ידי בני נוער במסגרת מחוייבות אישית, מתנדבים ועוד.
5. הנוער לשלטון- לקחת את מועצת הנוער העירונית לתת להם תקציב לתקופת החופש הגדול (מה שנותר) ושהם יגישו תוכנית על פי התקציב שהוגדר להם להפקת ארועי נוער בתקופת החופש
שוב אלו חלקים קטנים מהרבה דברים שאפשר לעשות
ולא חברים , אני לא חושף את עצמי לא חלילה מטעמי פחד. נהפוך הוא אין לי כיום כלל שאיפות פוליטיות, אם היו לי כאלה הייתי מאמץ את הצעתו של יוסי ועזרא חושף את עצמי ומכריז על ריצה מטורפת לכסא הראשות (אני רק צריך למצוא ספונסר של 2 מיליון ש"ח)
האמינו לי חברים , יש לנו בעיר פרנסים אטומים שלא אכפת להם מהעיר.
העירייה היא גן עדן של שוטים
אנשים מקבלים שם משכורת ורבים מהם לא עושים הרבה או שלא עושים כלום.
המעטים שכן עושים נדחקים הצידה לטובת לגיון הזרים שמקבל משכורות עתק ומנסה להזיז את העיר מהכסא במשרד הממוזג. ומי שזוכר , פעם האחרונה שניהלנו מלחמה ב G.P.S והמפקדים נשארו במקלטים בממוזגים שלהם ראינו מה היו תוצאות המלחמה .
עזרא יקירי לך אין היום ילדים קטנים בעיר, והנכדים שלך להערכתי אינם סובלים את העלבון והבושה של לחיות בעיר עכו ולסכן את חייהם .
אין לעכו כיום מה להציע לא כי היא לא יכולה פשוט פרנסיה לא מתאמצים כלל.
והתושבים כפי שאמרתי מקבלים את מה שהם בוחרים
לכן אנו התושבים אשמים
אנחנו אשמים שנתנו ללגיון הזרים עם הסגריה ביד להגיע לעיר הזאת ולצחוק עלינו
חבל אבל אני השלמתי עם זה
שלכם בהערכה
D.N.A
|
|