התקבל מכתב למערכת להלן , מה דעתכם ?
בקשת עזרה של הגולשים לתלמידת י"ב בעשיית סרט
שלום לכם.
קוראים לי ויקי, אני תלמידת י"ב באורט עכו וכתלמידת תקשורת אני מביימת השנה סרט תיעודי.
אני מאוד מעוניינת לעשות את סרט הגמר שלי בתחום הדוקואקטיביזם שבעיקרון זה לצאת ולצלם סיפור בזמן ההתרחשות שלו ושהבמאי פועל וגורם לשינוי כלשהו, פונה למקורות ותוקף אותם ישירות ובלי אפשרות להתחמק מעין המצלמה אם יש צורך...עכשיו..בתור תושבת עכו אני יודעת שיש הרבה מה לשנות אבל לא ממש יודעת ממה להתחיל ומה בדיוק צריך לעשות בעכו,בעיקרון יש לי נושאים מעורפלים...יש בעיות עם גישות לנחים, יש ברבה תלונות על העירייה,הביטוח הלאומי ולשכת הרווחה...יש הרבה דברים שלא ממש ברורים, לפחות לא לי ואני לא יודעת הרבה על כל הבעיות בעיר, לכן חשבתי שבתור אנשי המערכת של עכו נט יהיה לכם ידע יותר נרחב ממני בנושא וכך גם בטח רעיונות להציע מה צריך לשפר בעירנו ומה אני אוכל לעשות בכדי לאפשר זאת
כך שאם אתם לא אהבתם משהו שהעירייה או כל גוף אחר עשו או לא עשו (או מכירים מישהו כזה) אנא שתפו אותי בזה..לא רק שתעזרו לי עם בחירת נושא לסרט אלא אני גם ממש מתכוונת לפעול ולשנות (בתקווה) את המצב... תודה מראש ויקי