חדווה
לאחר מס' לא קטן של תגובות אבקש ממך לקרוא שוב את
הנושא ולהתיחס אליוו בלבד!
חשבי לרגע וראי כי היא לא ממש צודקת.
ולשמחתי בתגובותייך "יצא המרצע מן השק"
חדווה כתב:
אתה לא מבין אותי....אני לא כותבת שאני בעד הבגרות או לא...זה לא הנושא
בשמחה הייתי משנה את המבחן...
אבל...שוב זו השיטה הקיימת...זו המציאות...ואנו חייבים לפעול על פיה
אז אנחנו תמימי דעים שהשיטה הזו לא טובה אבל זו המציאות כרגע ועל כך אני מלין
ואת מדגישה כי זה המצב לצערךולכן
מכללות נפתחות כפטריות לאחר הגשם ש"יונקות " את מירב התלמידים שיש להם בגרות
ושאין להם בגרות במטרה לשרת את התעשייה הישראלית בכל הקשור להכשרת כוח אדם אקדמי ובמתן שירותים לתעשיות מתקדמות בפיתוח ובמחקר.
סוד קטן אני ...( עדיין לא אגלה אשאיר את ההפתעה לעיתוי המתאים)וכל זה בגלל
השיטה הלא נכונה כרגע ולצערך שמכוונת את התלמידים לתארים אקדמאיים שאין להם שום אפשרות להשתלב בכלכלה במדינה ובעולם
אז הבנת כי מס' הזכאים לבגרות- אינו תעודת עניות .
כן אני מגן על בתי הספר בעכו שמביאים את התלמידים להישגים לא פחות טובים מבתי הספר שעכואים לשעבר לטענתך כביכול שלחו את הילדים שלהם לקבל השכלה טובה יותר. (ועדיין לא הבאת לי דוגמאות שאותם תלמידים הגיעו להישגים כאלו.מפאת כבודם אני לא יכול לתת שמות של כשלונות האם תוכלי לתת שמות של הצלחות?
הייתי מציע לך לבקש ממנהל הפורום לשנות את הנושא אמליץ על
הזכאות לתעודת בגרות אינה בהכרח משקפת את השגי התלמיד
דרך אגב אל
תכנסי לתחום של עזרא כי את טועה במקרה זה שינו לאחרונה את מבחני התאוריה כפי שציינת מי שעובר אינו בהכרח נהג טוב והבחינה היום קבלה שאלות של נהיגה נכונה שמשקפת תגובה לאירועים יותר מלמידה כמו תוכי של תשובות לשאלות.הבינו כי תעודה עדיין לא מקנה נהיגה נכונה
הנה עוד הוכחה לשיטות שמשתנות בהתאם למציאות ולא מקבלים את המשפט
זה מה שיש בלי ....לא תתקבל

האם לגלות את ההפתעה? אני למדתי ב--- סימתי ללא....בהמשך למדתי ב.... והוסמכתי ל......ובהמשך עוד הוכשרתי ע"פ התעודה /הסמכה בדיוק כמו אלו שקבלו ... ואפילו יותר .ולפי ההכשרות שלי באופן מעשי לא תאורטי אינני פרופסור וגם אלו שיוסי מתגאה בצדק במקום עבודתו קבלו אותי לעבודה.
איךךךךךךךךךךךךךךךךך