חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 29 ספטמבר 2025, 02:43

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 2 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חובה לימנוע הגירה שלילית מעכו
הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2005, 21:12 
משתמש חדש עם רצון טוב
משתמש חדש עם רצון טוב

כידוע בשנים האחרונות ישנה הגירה שלילית מעכו אל ערי הסביבה, דבר הנגרם בשל מצבה הירוד של העיר לעומת הערים הסובבות אותה.
לפיכך על העיריה לגבש תוכנית בכדי לימנוע תופעה זו והנה הצעה אחת שאולי תצמצם את התופעה.
העיריה כגוף האחרי על העיר יכולה לגבש חוקי עזר עירוניים, לדוגמא: לא יהיה ניתן לימכור דירה לאדם המגיע מחוץ לעיר במידה ואין לו עבודה מסודרת, דבר זה יגרום לכך שיכנסו לעיר רק אנשים המשלמים מיסים וכך יכנס יותר כסף אל קופת העיריה, מה שיביא לשיפור תשתיות העיר.

בתקווה לעתיד טוב יותר לעיר:
ינון. ח

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: לינון
הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2005, 01:31 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

וואללה יופי של הצעה יש לך כאילו העיריה זה עסק כלכלי. מה?רק מי שמשלם מיסים הוא אזרח טוב ומי שלא לא? נו אז אני משלם מיסים כבר ב 1 לינואר כל שנה כל החיים שלי ואיני מקבל תמורה. אז העדפות שלך כרגע אינם במקומם לא זה מה שיעצור את ההגירה השלילית .
מה שיעזור למנוע הגירה שלילית זה שינוי התדמית של העיריה כלפי תושביה .
מה שיעזור למנוע הגירה שלילית זה הניקיון והתשתיות ברחבי העיר.
מה שיעזור למנוע הגירה שלילית זה לכנס מפעלים ליצור מקומות עבודה ולא לסחוט את היזמים כבר מהרגע הראשון . כל יזם שרוצה להגיע לעכו ישר ניתקל בהררי טפסולוגיה שהוא צריך למלא ולהמתין עד לקבלת "האישורים" המתאימים במקום לפתוח את הידיים ולומר לו התחל לעבוד ורק אחר כך ניירת. יצירת מקומות עבודה משמעותה רבה וענקית אנשים שלא שילמו ארנונה פתאום יהיה להם במה לשלם .אנשים שלא קנו מחנויות בעכו פתאום יהיה להם במה לקנות ובעלי החנויות היתעוררו וישלמו אף הם . זה גלגל ענק שכולם רוצים שיתגלגל בעכו אך לצערי ישנם מצד שני המון תוקעי טריזים בגלגלים אלו.
אין דרך פיזית למנוע הגירה שלילית .ראה כמה שמחים אנו כשיש מספר תושבים חדשים .צריך לתת להם את ההרגשה הכי טובה על מנת שהחדשים יספרו לחבריהם שנישארו מאחור להגיע לגור בעכו.

והפלא הגדול מכל הוא שראש העיר כבר מכר את ביתו בקריות הכסף בבנק אך אינו מזדרז לרכוש בית בעכו אלה רק על פי המצב הפוליטי בעיר .וואללה הוא חכם כי ברגע שירגיש שלא יהיה ראש עיר הוא הראשון שיעמיס את מטלטליו ויעזוב אותנו . חכה ותיראה . ומה על שאר ליגיון הזרים שכל יום שעובר אני מרגיש כאילו חותכים בבשרי החי. הגעתי לצערי למצב שאיני יכול לסבול ולדעת איך העושק מיתחולל בעכו.
לא מסלעה לא גן יפה ולא כלום לא ישכנעו אותי שבעיריה יש ניהול נכון .מרגיז אותי המצב שאין כסף בקופה אבל לשכות חדשות ומחודשות יש להם .מרגיז אותי המצב שצריך לשלם לריטה כל כך הרבה כסף עבור מספר שירים שתשיר בערב פתיחת הפסטיבל שבכסף זה אפשר לעשות המון וכולם יודעים מה אפשר לעשות בכסף זה.
גמר חתימה טוב ה
עזרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 2 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה