חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 29 אפריל 2026, 01:48

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 7 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: כשירון הוכנבויים רץ על הקו אין מי שיעצור אותו..
הודעהפורסם: 15 מרץ 2009, 19:15 
עכונט כדרך חיים

ערב טוב לכולם......
השופט חיים יעקב שורק לשריקת הפתיחה בין הפועל עכו לעירוני קרית אתא..אני מסתכל על הספסל ואני רואה את ירון הוכנבויים בטירוף לקראת המשחק .ככל שעברו הדקות הבנתי שעכו לוקחת את המשחק בגדול .. ראיתי את ירון חוזר לעצמו (אותו ירון שאנחנו מכירים) רץ לאורך הקו ,צועק ,מדרבן .אפילו הגיע למצב שכמעט וזרק כדור חוץ לכיוון החלוץ חחחחחחחח כן כן זה ירון שאנחנו אוהבים ..זה ירון שאנחנו רגילים לראות (לא אותו ירון מול המצלמות ).ניהול נבון של ירון במשחק לא הותיר שום סיכוי לחבורה של ממן ודורה. ..שעידן בלסטרה קיבל כרטיס אדום הבין ירון שאין צורך בשני קשרים דפנסיבים הוציא את גראזיץ והכניס חלוץ נוסף את שוורצמן..ואז עכו עברו לשחק 4 3 3 .. אבל לפני זה ירון עשה חילוף עם רגש ..כאשר הוציא מגן והעביר את בן נחום לצד שמאל והכניס את אלון זיו למגרש ..מהלך של מאמן שהבין את רגשות האוהדים (זה ירון שאנחנו מכירים ).שעכו הובילו 4- 0 המשיך ירון לדרבן כי הוא יודע שיחס שערים חשוב מאוד .. (עכו לא עלתה ליגה לפני 15 שנה בגלל שער במשחק בדלית אל כרמל .ניצחנו 0-3 וטירת הכרמל ניצחו 0-6 ובגלל שער במחזור האחרון לא עלינו). המצטיין במגרש ללא ספק היו שני שחקנים..אבי אלפסי..ושחר סימנטוב .. ופה אני פונה ישירות לשחר סימנטוב אוהדי עכו אוהבים אותך אבל לא מקובל עלינו ששחקן מוחלף יתנהג בצורה שהתנהגת .בתור שחקן ותיק אני מצפה שתשמש דוגמא לשחקנים הצעירים (אפילו שהיית השחקן המצטיין במשחק ). לגבי עומר עבדולעזיז אני מבין את ירון שלא מוציא אותו מאחר וירון יודע שיש לו חלוץ פצוע ואין לו ברירה אלא להכניס כמה שיותר בטחון בעומר עבדועזיז שלא מפסיק להחמיץ הזדמנויות של מאה אחוז. ולסיום אני חושב ששלומי אדרי יותר אפקטיבי בצד ימין (משם גם הגיע השער הראשון )מאשר בצד שמאל ..
אז כן בפעם הקודמת הכותרת היתה ביתר ירושלים 15 -ירון הוכנבויים 0 ...אז הפעם הכותרת ..ירון הוכנבויים 20 -מוטי גולדבאום 3 .... תוצאה סבירה חחחחחחחח .
וציון ויצמן שאתה על הספסל יש השפעה טובה ואנרגיה חיובית על השחקנים..הפעם האחרונה שניצחנו שהיית ביציע היה נגד כפר סבא בגביע הטוטו 0-4 ....
בהצלחה שבוע הבא מול רמת גן ..מקווה שיגיעו כמה שיותר אוהדים..
להתראות השבוע בחתונה של הבת של האוהד המושבע דני פינקלשטיין ..)ירון שומר לך מקום לידי :)

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: כשירון הוכנבויים רץ על הקו אין מי שיעצור אותו..
הודעהפורסם: 15 מרץ 2009, 23:57 
משתמש בעל ניסיון מתקדם בעכונט
משתמש בעל ניסיון מתקדם בעכונט

מוטי סליחה על התיקון המשחק בדלייה היה בשנת 89 באיצטדיון בדלייה ניצחנו 3-0 ואילו טירת הכרמל ניצחה את הפועל טירה 5-2 באותו משחק נכחו כ 3000 אוהדי עכו

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 16 מרץ 2009, 00:10 
עכונט כדרך חיים

אני הייתי במשחק בדליה..עכו היתה צריכה שאחי נצרת תפסיד לביתר נהריה בחוץ ואכן אחי נצרת הפסידו.. אבל המשחק בין טירת הכרמל לטירה היה מכור לפי דעתי כי כל פעם שעכו כבשה שער טירת הכרמל כבשו מייד .. ועכו לא עלו בגלל שער 1. מי שאימן את הקבוצה היה מומי זעפרן. ולא רק בגלל שער 1 למעשה היה לנו אותו יחס שערים אבל טירת הכרמל כבשו יותר שערים אז במצב כזה מי שכובש יותר אבל אם יש שיוון בשערים אז היא העולה.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 16 מרץ 2009, 07:56 
משתמש התקדם מעל 350 הודעות
משתמש התקדם מעל 350 הודעות

במחצית השנייה קיוותי שירון יכניס את שחקן הנוער שיושב על הספסל(לא סגור על השם אבל נראה לי אליאור סיידר)ושנוכל להתרשם ממנו קצת.אני שומע עליו המון דברים טובים.
על מנת להצליח בשנים הבאות ,הפועל עכו לא תוכל להמשיך עם ליגיון זרים שהיא מביאה בכל שנה ותהיה חייבת לבסס שלד של קבוצה שמורכב משחקני בית שחתומים לטווח ארוך.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 16 מרץ 2009, 09:44 
עכונט כדרך חיים

פה אתה טועה אחי.....עכו עדיין לא הבטיחה את העליה שלה וכל שער מבטיח הפרש שערים סביר שבסופו של דבר שווה נקודה.לפי דעתי שחקני נוער היו רשומים בטופס רק בגלל הפציעות הרבות . לפי דעתי אין מקום לאף שחקן נוער כיום בהפועל עכו וצריך להשאיל את אותם שחקנים ולעקוב אחריהם. (לכן נתנו את מחלקת הנוער לשאול דה צוקול).
חשוב לציין שכל השחקנים המושאלים של עכו מדשדשים בליגות הנמוכות .אני מאמין שבמידה ועכו תעלה ליגה והמגרש יהיה מוכן יבואו למחלקת הנוער מכל הסביבה ואז תיהיה מחלקה לתפארת עם מבחר יותר גדול של שחקנים.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 16 מרץ 2009, 17:58 
משתמש עם ניסיון של יותר ממאה הודעות
משתמש עם ניסיון של יותר ממאה הודעות

מוטי גולדבאום כתב:
פה אתה טועה אחי.....עכו עדיין לא הבטיחה את העליה שלה וכל שער מבטיח הפרש שערים סביר שבסופו של דבר שווה נקודה.לפי דעתי שחקני נוער היו רשומים בטופס רק בגלל הפציעות הרבות . לפי דעתי אין מקום לאף שחקן נוער כיום בהפועל עכו וצריך להשאיל את אותם שחקנים ולעקוב אחריהם. (לכן נתנו את מחלקת הנוער לשאול דה צוקול).
חשוב לציין שכל השחקנים המושאלים של עכו מדשדשים בליגות הנמוכות .אני מאמין שבמידה ועכו תעלה ליגה והמגרש יהיה מוכן יבואו למחלקת הנוער מכל הסביבה ואז תיהיה מחלקה לתפארת עם מבחר יותר גדול של שחקנים.

אני לא חושב שאתה צודק... אליאור היה רשום בסגל גם נגד בית"ר והוא אפילו גם התחמם הוא עדיין צעיר אולי שנתיים ראשונות הוא לא יתאים לבוגרים כי הוא חלש פיזית הוא צריך להתחזק טיפה אבל יש לו מהירות מדהימה וטכניקה טובה מאוד!

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 16 מרץ 2009, 18:54 
עכונט כדרך חיים

מוטי וכל החברים היקרים ..

1. בהפועל עכו יש מאמן מצויין שיודע מה לעשות ...

2. אליאור סיידר בחור מאד חיובי ומוכשר ( עוד תלמיד מביה"ס שאני מלמד ... המחנכת שלו הגיעה למשחק לתמוך ולעודד אותו .. כל הכבוד ! ) שניתן לראות את השתלבותו המוצלחת באימוני הקבוצה ..

3. כולכם מוזמנים למפגש עם ירון הוכנבויים בחסות עכו נט בבית הידידות בצפון ( ע"י תחנת מוניות צפון ) ביום רביעי 25.03.2009 בשעה 17:30 ...

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 7 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Bot ואורח אחד

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: