ערב טוב לכולם......
השופט חיים יעקב שורק לשריקת הפתיחה בין הפועל עכו לעירוני קרית אתא..אני מסתכל על הספסל ואני רואה את ירון הוכנבויים בטירוף לקראת המשחק .ככל שעברו הדקות הבנתי שעכו לוקחת את המשחק בגדול .. ראיתי את ירון חוזר לעצמו (אותו ירון שאנחנו מכירים) רץ לאורך הקו ,צועק ,מדרבן .אפילו הגיע למצב שכמעט וזרק כדור חוץ לכיוון החלוץ חחחחחחחח כן כן זה ירון שאנחנו אוהבים ..זה ירון שאנחנו רגילים לראות (לא אותו ירון מול המצלמות ).ניהול נבון של ירון במשחק לא הותיר שום סיכוי לחבורה של ממן ודורה. ..שעידן בלסטרה קיבל כרטיס אדום הבין ירון שאין צורך בשני קשרים דפנסיבים הוציא את גראזיץ והכניס חלוץ נוסף את שוורצמן..ואז עכו עברו לשחק 4 3 3 .. אבל לפני זה ירון עשה חילוף עם רגש ..כאשר הוציא מגן והעביר את בן נחום לצד שמאל והכניס את אלון זיו למגרש ..מהלך של מאמן שהבין את רגשות האוהדים (זה ירון שאנחנו מכירים ).שעכו הובילו 4- 0 המשיך ירון לדרבן כי הוא יודע שיחס שערים חשוב מאוד .. (עכו לא עלתה ליגה לפני 15 שנה בגלל שער במשחק בדלית אל כרמל .ניצחנו 0-3 וטירת הכרמל ניצחו 0-6 ובגלל שער במחזור האחרון לא עלינו). המצטיין במגרש ללא ספק היו שני שחקנים..אבי אלפסי..ושחר סימנטוב .. ופה אני פונה ישירות לשחר סימנטוב אוהדי עכו אוהבים אותך אבל לא מקובל עלינו ששחקן מוחלף יתנהג בצורה שהתנהגת .בתור שחקן ותיק אני מצפה שתשמש דוגמא לשחקנים הצעירים (אפילו שהיית השחקן המצטיין במשחק ). לגבי עומר עבדולעזיז אני מבין את ירון שלא מוציא אותו מאחר וירון יודע שיש לו חלוץ פצוע ואין לו ברירה אלא להכניס כמה שיותר בטחון בעומר עבדועזיז שלא מפסיק להחמיץ הזדמנויות של מאה אחוז. ולסיום אני חושב ששלומי אדרי יותר אפקטיבי בצד ימין (משם גם הגיע השער הראשון )מאשר בצד שמאל ..
אז כן בפעם הקודמת הכותרת היתה ביתר ירושלים 15 -ירון הוכנבויים 0 ...אז הפעם הכותרת ..ירון הוכנבויים 20 -מוטי גולדבאום 3 .... תוצאה סבירה חחחחחחחח .
וציון ויצמן שאתה על הספסל יש השפעה טובה ואנרגיה חיובית על השחקנים..הפעם האחרונה שניצחנו שהיית ביציע היה נגד כפר סבא בגביע הטוטו 0-4 ....
בהצלחה שבוע הבא מול רמת גן ..מקווה שיגיעו כמה שיותר אוהדים..
להתראות השבוע בחתונה של הבת של האוהד המושבע דני פינקלשטיין ..)ירון שומר לך מקום לידי