הסרט על עמוס ברנס היה כל כך מרגש עם עוצמות רבות
כל כך כואב מה עבר עמוס ברנס היקר לנו . איך המשפחת ברנס סבלה . כל כך כואב אך נעשו אז פשעים נגד אזרחים תמימים במדינה שלנו , כל כך כואב מה שעו לעמוס ברנס , אז , בחור צעיר חסון ומרשים ,אינטלגנטי , אני זוכר שהיינו ביחד במועדון משמרת הצעירה ,היינו נפגשים לשיחה ולמשחק בדמקה במועדון , ילדים טובים ירושלים . איך נפלו עליו , איך הרסו לו את החיים , איך אפשר לסלוח לאנשים הרעים האלה ללא לב שפברקו שיחזור באלימות נגד בחור שיכול להיות בן משפחה שלהם . איך קרה שהיתה אז הפחדה של קצין נגד שוטרים , שיעידו נגד עמוס בנורמות מעולם החשוך . כמה כואב , זה יהיה יכול להיות כל בחור צעיר אחר . כמה רוע היה אז .
מזל שיש אנשים עם לב ועם רגישות לזולת כמו דוד וינר ז"ל הבן של ד"ר יוג'ין וינר , חבר שלי במשך שנים רבות , כי פעלנו רבות בכל הארץ למען משפחות ברוכות ילדים . אני מכיר את משפחת וינר משפחה לוחמת למען הצדק שהביאה נורמות צדק מהעולם המערבי ותרמה רבות לחברה בישראל . אני בטוח שאניטה וינר האמא של דוד וינר ז"ל המשפטן הרגיש עם לב של זהב התרשמה מהסרט , זה גם סרט לזכרו של דוד ויוג'ין וינר , לוחמי הצדק .
בכל זאת מחמם את הלב איך היה בסופו של דבר תיקון מסוים וניצחון , הודות לאנשים מהמשטרה , ישרים שהעידו שהיה פברוק . כל הכבוד לאנשים ישרים עם לב אדם !
תמיד האמנתי וחיזקתי את עמוס במאבקו בכל פעם שפגשתי אותו . כל הכבוד לעמוס ברנס -איש עם עוצמות שנלחם למען הצדק שלו ולמען הנורמות החדשות של דין צדק במדינה שלנו .