חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 26 אפריל 2026, 18:18

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 4 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ירון הגיע הזמן פחות דיבורים יותר מעשים
הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2009, 22:39 
עכונט כדרך חיים

ירון הגיע הזמן פחות דיבורים יותר מעשים הגיע הזמן שתחתים שחקן שישדרג את הקבוצה מתחילת הפגרה שמענו בעיתונות המקומית הארצית ובאתרי האינטרנט ששחקן זה או אחר מגיע לעכו ועכו במשא ומתן רצו שמו שכל אוהד הפועל עכו פינטז שאותם שחקנים יגיעו לקבוצה כמובן לא ציפינו שכולם יגיעו לקבוצה אבל חלקם כן ציפינו אבל פרסומים לגבי שחקן זה או אחר היו בשפע אבל תכלס בשטח הכל היה בגדר אנחנו רוצים ורוצים אבל לצערנו אין כל חדש בגזרת הישראלים שלא נדבר על מסכת הזרים העלובה שהגיעה לקבוצה ועדין אחד הוא בגדר נעלם אמיקה נאוונה נקווה שבו הפועל עכו קלעה בול.
כל הקבוצות מצליחות להתחזק בשחקן זה או אחר ועכו לא מתחזקת .
יש את תומר תייר בשוק שחקן עם קבלות הגיע הזמן שתביא אותו בחזרה לקבוצה כמו שהחזרת את ציצ עקב הפציעה של עזריה וחבל שפציעה של שחקן הביאה אותך להחלטה להחזיר את ציצ ולא השארת אותו לפני זה.
הבאת מאמן כושר (מבלי לפגוע בו) שירד עם קבוצה ליגה שיחררת מאמן כושר שעלה ליגה עם הקבוצה ולמען האמת ואין כמו האמת כשמנצק היה בעכו השחקנים היו בכושר שיא כבר בגביע הטוטו וגם במשחק האחרון שאם היה נמשך עוד 90 דקות לחברה הנהדרים מהעונה שעברה היה להם עוד כוח לרוץ.
החזרתם מאמן שוערים שאני לא יודע אם הוא יותר טוב מהמאמן השוערים שהיה נוי רוזנפלד שלגבי נוי יש קבלות וקבלות גדולות כשדודו הציג את היכולת הכי טובה מאז שהגיע לעכו בחזרה ממכבי פ"ת.
במקום להתחזק נחלשנו עם הסגל של העונה שעברה בתוספת של 4 שחקנים משמעותיים עכו היתה היום קבוצה אמתנית בליגת העל .
כך לך טיפ קטן שאם תייסם אותו תצא גדול ולא בגלל שאני נתתי אותו אלה בגלל שזה דבר מתבקש.
שחרר את 3 הזרים עבדול ראזק ,עזיז ואמונגאה.
תשאיר את אדק יחד עם הזר החדש אמיקה תוסיף רק זר אחד כקשר אחורי או דירסאו או אנסומבו תלחץ להביא את קדוסי שישלים את נאוונה קח מקרית שמונה או את קוזוק או את בכר יחד עם חסארמה והנה לך קבוצה שתתן את הטון בליגת העל ותאמין לי יכולה בשקט קבוצה כזו לסיים בין 6 הראשונות ואני בטוח שחלקם יצחקו אבל בדרך כלל מה שאני מציע תמיד מצליח ולידיעתך ולידיעת הנהלת הפועל עכו יש כסף עבור מיקום וכסף טוב חוץ מזה עם החבורה ההיא שאמרתי גם נעפיל שלב בגביע הטוטו שבו גם יש מענקים אז קצת כסף אבל כסף שמושקע בשחקנים שיכולים להחזיר בקלות את ההשקעה לא כסף ששחקנים לא מסוגלים להחזיר השקעה תחשבו על זה ונראה אותכם פועלים בצורה הנכונה.
שיהיה בהצלחה.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: ירון הגיע הזמן פחות דיבורים יותר מעשים
הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2009, 14:06 
משתמש קבוע בעכונט - מעל 600 הודעות

סמי כל הכבוד
יפה שעה קודם ההתעוררות אמנם מעט מאוחרת אבל עדיין אפשר לשנות
רק דבר חשוב שאני חייב לציין תרדו מירון כל הבעיה זה ציון ויצמן כי הוא לא משחרר מזומנים ירון באמת היה מעוניין בחצי ליגה אבל ציון לא היה מוכן להשקיע בשחקני רכש יקרים וטובים.
היה לו גם אפשרות למכור את הקבוצה למיליונר ארצל ציוני ואז היו מחתימים שחקנים ברמה גבוהה ואז הקבוצה הייתה מתברגת בחלק העליון של הטבלה.
ברור לכולם שמאמן מעוניין בשחקנים הכי טובים אבל לא הוא זה שמחליט כלכלית.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2009, 14:17 
עכונט כדרך חיים

הבעיה זה לא ציון ויצמן הבעיה שהרבה שחקנים לא רוצים לשחק תחת הדרכתו של ירון כי כמו שידוע שחקנים כולם בקשר אחד עם השני ושואלים כדאיי להגיע לעכו או לא כדאיי ולצערי כולם כולל כולם אומרים שלא כדאיי אז אם היה מדובר בשחקן אחד או שניים אז ניחה אבל כל כך הרבה שמות כל כך הרבה שחקנים ואף אחד לא היגיע זה לא מצלצל טוב.
תאמין לי עם ציון ויצמן היה מחתים את רובן עטר אני לא יגזים אבל לפחות 70% מהשחקנים שפורסמו היו מגיעים לעכו.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2009, 16:18 

בזה אתה צודק ב100 אחוז על זה לא חשבתי

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי