חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 27 אפריל 2026, 18:29

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 8 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מרינקוביץ הציל לאלי כהן ודני ביבס את התחת....
הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 01:11 
עכונט כדרך חיים

מרינקוביץ הציל לאלי כהן ודני ביבס את התחת.... נבוייסה מרינקוביץ אותו שחקן שבצוות המקצועי של הפועל עכו בראשות אלי כהן ודני ביבס טען שמרינקוביץ לא שחקן והחליטו לייבש אותו על הספסל מאז הסיבוב הראשון במחזור השלישי נגד הפועל באר שבע וזה אחרי תצוגה של הסרבי הנהדר שגם הבקיע את הגול השני שביסס את הניצחון של עכו 2-0 על באר שבע...
היום יוסי מזרחי אמר בתוכנית שער השבת שמורו ורבו דוביד שוויצר ז"ל המכונה הכריש... אמר לו תשמע ותקשיב לבעל הקיוסק ולא למישהו אחר כי ממנו תלמד הרבה יותר מאשר מהקרובים אליך ואז תהיה מאמן תותח..
יוסי מזרחי כנראה מייסם את זה ותראו אך נראת אשדוד... כמו שידוע לנו גולשי עכו נט ואוהדי הפועל עכו שכל אחד ואחד מאנשי הקבוצה מסתכל וקורא את התגובות כאן בעכו נט...
אני אישית יודע שציון ויצמן קורא את כל מה שכתוב כאן והמון דברים שכתבנו כאן הוא מיישם את חלקם .. בגלל זה הפועל עכו נראת כמו שהיא נראת כי למרות שציון ויצמן נראה קשוח מבחוץ אבל מבפנים הוא אדם שונה לגמרי אחד ששומע לרחש האוהדים וזה יאמר לזכותו...
כמה שאלי כהן איש קטן שבחיים לא יתקדם ויהיה מאמן מוביל שאחרי שמרינקוביץ היה טוב ב-7 דקות שלו נגד הפועל תל אביב והבקיע שער ישב שוב על הספסל והתחמם מהדקה 45 עד הדקה ה-70 כדייי להכניס אותו... ובסופו של דבר מרינקוביץ הציל לו את התחת כשהבקיע את שער הניצחון ...
מחצית ראשונה גרועה של הפועל עכו הפעם המזל היה עם העכואים שנראו אומללים וחוץ מהחמצה משמרת שיער של שספוביץ בדקה 44 עכו לא הגיעה לשום מצב ... לעומת זאת חיפה היעה ל-3 מצבים של מאה אחוז כשדודו גורש בגדולתו מציל את אלי כהן במחצית...
מחצית השניה עכו עלתה ונראת קצת יותר טוב במשחק סלוליך התחיל להתעורר ונראה מבחוץ שסלוליך חייב לשחק יותר מהאמצע כי ככה הוא בא יותר טוב ליידי ביטוי ..התחלנו סוף סוף לראות קצת ניצוצות והחמצות של יובל שבתאי ועוד התקפות מסוכנות ב-15 הדקות הראשונות של המחצית השניה עכו מתחילה להראות כקבוצת כדורגל.. פתאום אחרי הדקה ה-15 של המחצית השניה פתאום ירידה במשחק של עכו כשחיפה מתחילה להראות חזרה לחיים עם בעיטה לקורה של גורש ושער שנפסל בטענת נבדל מוצדקת של שיפוט חלש להחריד ובהמשך נחזור לשיפוט החלש..של לירן ליאני..
ואז הגיעה הדקה ה-70 וסוף סוף נכנס נבוייסה מרינקוביץ וההמשך ידוע....
לגבי השופט היה שיפוט גרוע ביותר כשהשופט מתעלם מפנדל ברור לזכות הפועל עכו והרבה שריקות תמוהותת...
אבל בסיום הפועל עכו ניצחה 1-0 ניצחון מתוק שנקווה שיחזיר את הפועל עכו לדרך חדשה..
אלי כהן פשוט השחקנים גדולים עליו זה לא המאמן שיכול להוביל אותנו קדימה כי מושג אין לו...

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: מרינקוביץ הציל לאלי כהן ודני ביבס את התחת....
הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 08:32 
עכונט כדרך חיים

עם כל הכבוד למרנקוביץ על השער ... אי איפשר לעבור לסדר היום על הכרטיס האדום
לדעתי .. עוד בשבוע שעבר אחרי השער נגד הפועל ת"א הוא כבר הגיב בתגובה אומוציונאלית מופרזת ..
אלי היה חייב לטפל בזה ... כבר אז !
אך הלחץ שהוא שרוי בו כנראה מנע זאת ...

אי איפשר להוביל קבוצה בלחצים מיותרים ..
המראות סביב הספסל העכואי אתמול היו לא מכובדות בלשון המעטה ...
לצערי הרב ציון ויצמן שותק יותר מידי ...
עליו לקבל החלטה לפה או לפה ... אחרת רק האוהדים והמועדון יסבלו :(

תיראו איך אוהדי הפועל חיפה הגיעו בהמוניהם עודדו בכבוד ...
היו צריכים לנצח והפסידו בגלל חילופים לא מוצלחים של טל בנין ..
הם מתחת לקו האדום ובסכנת ירידה ...
ובכל זאת ... שומרים על דרך ארץ ... וספורטיביות ...

אל לחלק מאוהדי הקבוצה היקרים לאמץ נורמות קולקולות ....
שעלולות להתעצם ובסופו של יום לפגוע במועדון ...

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 14:27 
עכונט כדרך חיים

כל מאמן מתחיל יודע שלא עושים חילוף בדקה התשעים במצב שלקבוצה היריבה יש בעיטת קרן מאחר וברגע שהשחקן נכנס למגרש לוקח לו זמן להגיע לרחבה ואז בעיטת הקרן כבר מתבצעת,מה שאומר שעכו פחות שחקן ברחבה . תוך כדי המשחק אני אומר לאוהדים שהיו לידי שהמאמן פשוט טירון לא מבצעים חילוף בזמן קרן בדקה התשעים שהתוצאה 0-1 .. בדרך הביתה אני פותח רדיו לשמוע דיווחים מהמגרש ואז אני שומע את אלון חזן וזוהיר בהלול בדיוק משוחחים לגבי החילוף של אלי כהן בדקה התשעים בזמן קרן ואלון חזן יחד עם זוהיר אומרים שאלי כהן לקח סיכון בחילוף כי כל מאמן מתחיל יודע שלא עושים דבר כזה. (ואני חשבתי שרק אני מבין כדורגל חחחחחחחחח התברר שזוהיר וחזן חשבו בדיוק כמוני ).
אלי כהן בראיון אחרי המשחק אומר שדווידוב ושבתאי נמצאים בתקופה לא טובה , אז אדון אלי כהן אם הם נמצאים בתקופה לא טובה אולי כדאי שינוחו קצת על הספסל ..מה אתה אומר? לא ככה??
שבוע טוב לכולם עם בשורות טובות בריאות שמחה וים של אהבה לכולם ...

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 14:41 
עכונט כדרך חיים

מוטי במילה אחת אתה גדול חחחחחח

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 14:42 
עכונט כדרך חיים

ודרך אגב אין מצב שאתה לא מגיע למשחקי בית לפחות קבוע כי הסטטיסטיקה אומרת שאתה הקמע של הניצחונות חחחח יום טוב ושבוע טוב..

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 17:58 
עכונט כדרך חיים

סמי השבת לא קיבלתי דוח על חנייה אז למשחק הבא אני מגיע חחחחחחחחח.. השבת עכו בנתניה סמי ופה בדיוק אני נזכר בנסיעות שלנו לנתניה למגרש של ביתר נתניה ולמגרש של הפועל נתניה שאני ספק אם בדור הזה שמעו על המגרשים האלה .. אז השבת עכו במגרש מכבי נתניה מגרש שהאיר פנים לעכו בשנה האחרונה... אז שיהיה בהצלחה והכי חשוב לחזור עם נקודות (גם נקודה מספיק לי ) ..ולכל האוהדים שנוסעים נסיעה טובה ושכולם יחזרו הביתה בשלום..

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 18:02 
עכונט כדרך חיים

אך מוטי מוטי אומרים באנגלית יחאסרה חחחחחחחח

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 19:31 
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות

מוטי
זה בדיוק מה שזוהיר בהלול אמר אתמול על החילוף...
כנראה שכולם יודעים את זה חוץ מ....
חחחחחחחח
גדול אתה

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 8 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Bot ו 4 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה