חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 29 ספטמבר 2025, 11:13

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 7 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: שידורTV : כנס לימוד שיווק עירוני - צוות מומחים מתחילים לבנ
הודעהפורסם: 17 מרץ 2006, 00:14 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

שידורTV : כנס לימוד שיווק עירוני - צוות מומחים מתחילים לבנות מותג חדש לעכו על הקיים
ראש העיר שמעון לנקרי : שכרנו שירותי חברה שתשווק את עכו כפי שהצליחה לשווק את חולון
פרופסור עמירם גונן :" לעכו יש מוניטין , אפשר להפוך את עכו ליותר מושכת , צריך לחבר את העבר עם העתיד ויש עתיד גדול וטוב לעכו בכלכלת התיירות

לשידור
http://www.akkonet.co.il/video/shivuk-akko.html

Akkonet
AkkONEt- מקור ראשון לחדשות עכו
akkonet@gmail.com
קבוצת עכונט בפייסבוק : http://www.facebook.com/akkonet

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: "זוהי עכו ילדה זוהי עכו "
הודעהפורסם: 18 מרץ 2006, 21:24 
משתמש חדש עם רצון טוב
משתמש חדש עם רצון טוב

שלום רב
אני אביבית וינברגר מסיימת בימים הקרובים את פרוייקט ההנדסאים שלי בנושא " מיצוב מחדש לעיר עכו " במסגרת הפרוייקט הבאתי המלצות לשיפור וקידום העיר עכו . במסגרת הפרוייקט נפגשתי עם ראש העיר מר' שמעון לנקרי והצגתי לו את ממצאי מחקר השוק שערכתי בעיר . כתושבת העיר שגדלה וגרה בעיר אני רוצה לומר כמו שכבר רבים אמרו לפני ,לעיר יש את כל הפוטנציאל להיות עיר תיירות מובילה בישראל אך הוא לא ממומש . המשפט שמסיים את הפרוייקט שלי " עיר שמסתמכת על חומוס סופה לאכול אותה " . אומר הכל לפי דעתי כי תמיד שנשאל אנשים אם הם מכירים את העיר הם יגידו ,אה כן חומוס סעיד וכאלה ולא יזכירו את הדברים שבאמת ייחודים לעיר עכו .
כפי שאני מתעדכנת הבנתי ששכרו את שירותיה של חברה על מנת שתעזור לשנות את תדמית העיר . אשמח לשתף פעולה וכמי שכבר מאחוריה פרוייקט מכובד על העיר עכו ותושבת העיר שאיכפת לה מהעיר .

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: העתיד של עכו
הודעהפורסם: 19 מרץ 2006, 00:43 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

טוב שמדברים על עכו ואפילו שהיא מזוהה עם החומוסיות העיקר שידברו עליה
לצערי הרב גם מדברים וגם כותבים עליה לרוב בשלילה ולמעשה זה נכון .
לא אחת אנו שומעים על זרם גדול ואדיר של סמים ופשויטות שמסוקרות בעיתונות וזה פוגע בנו ישירות .
היום יש חלום ואני מקווה שהיתגשם להבאת אוכלוסיה חזקה לעכו .
אני מניח שמי שרוצה לקבוע את יתד עתיד משפחתו בעכו יעשה מחקר לא קטן על מה שקורה פה ויש לי הרושם שיבהל .יקרא על סמים על מרדפים על מעצרים המוניים בפשיטות על סוחרי הסמים על הפריצות ועל הגניבות ופחות יקרא על החומוסיות יעשה חושבים בגדול וישתמש בפתגם "לא מכניס ראש בריא למיטה חולה" ואנו נעשה שמיניות באויר למען הבאתם לעכו ולא נוכל מה גם שראשי העיריה הכי בצמרת העיריה החל מראש העיר ועד למטה בצמרת העיריה הם בכלל לא עכואים אז איזו דוגמה הם נותנים ? שלמעשה אם הם לא גרים פה על מה הם יכולים לשווק את העיר ? שכייף להם פה ?
הצחיק אותי ראש העיר שענה לי לשאלתי שהוא מחפש בית בעכו. מה ?מולי מתיווך שלהבת מפשל בתפקידו או מחפף ואינו מוצא בית לראש העיר ? אז שיפנה למתווך אחר אולי חרוץ יותר או שלחילופין ראש העיר מחפש בית כזה שעדין הוא על מפות נאס"א משהו כמו חללית שתרחף מעל העיר .כנראה שהם שם יודעים בדיוק מי זו עכו. השקר הכי טוב זו האמת.
שבוע טוב עזרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 מרץ 2006, 08:29 
מנהל
מנהל
סמל אישי של המשתמש

לאביבית בוקר טוב
ברשותך, העברתי את בקשתך כלשונה ליועץ האירגוני
מר איתן קואל ,אני מאמין שהוא מאוד ישמח לכל שיתוף
פעולה מכל תושב ,כי חלק נכבד מתכנית המיצוב של
העיר מדברת על שיתוף תושבים בכל המישורים.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: כתבה מעולה להפיץ
הודעהפורסם: 19 מרץ 2006, 10:55 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

הכתבה מעולה-- השאלות ששואל המראיין ממוקדות ובעיקר חשובות.

היה עוד יותר טוב אם היו כותבים בגדול ציטוטים מרכזיים, של כל אחד משלושת הדוברים ושולחים לכל אחד מתושבי עכו.

חשוב שהתושבים עצמם ישווקו את עירם באופן חיובי, ולא יתנצלו ויתגוננו על כך שהם חיים בעכו.
אגב, אתמול בשבת התארחו הרבה משפחות מכל רחבי הארץ בעכו ומאוד התפעלו ממה שראו, ולא פחות חשוב ממה ששמעו. הארוע הצליח משום שהעכואים המארחים דברו חיובית על עירם בלי להסתיר בעיות.

לי אין ספק שעכו הולכת להפוך להיות עיר מובילה בכל קנה מידה.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: כנס שיווק מוניציפאלי בדרך למיתוג העיר עכו
הודעהפורסם: 20 מרץ 2006, 20:21 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

כנס שיווק מוניציפאלי

בדרך למיתוג העיר עכו

כנס שיווק מוניציפאלי, ראשון מסוגו בארץ התקיים ביום חמישי האחרון, במלון חוף התמרים בעכו. הכנס נערך ביוזמת מפעם גליל מערבי ומפעם גליל עליון ובניהולו של מר איתן קואל- יועץ ארגוני, מנכ"ל תוצא בע"מ, ראש המגמה למנהל בשלטון המקומי בלימודי המשך ולימודי חוץ באוניברסיטת חיפה, בשותפות פעילה ובמימון משרד הפנים והחוג לתקשורת באוניברסיטת חיפה. הכנס נערך בעיר עכו ובשיתוף העירייה. מר איתן קואל הינו היועץ הארגוני המלווה את העירייה, בימים אלו, בתהליכי השינוי והשיפור הארגוני הנערכים בה.

הכנס עסק בהכרת האסטרטגיות בהם השתמשו מקומות בארץ (חולון, רמת הנגב) ובחו"ל (ברצלונה, ניו יורק, קרואטייה ועוד), בטכניקות וכלים למיצוב ציבורי ומיתוג, לשיקום דימוי שלילי של עיר או רשות מקומית מתוך רצון למשוך משקיעים, להגדיל את מקורות התעסוקה, לשפר את מערך החינוך ותרבות הזמן הפנוי ולבסס את האוכלוסייה, זאת באמצעות מערך פעילויות ופרסומם על ידי מערך יחסי ציבור ודוברות.

הכנס כלל כ- 70 משתתפים וביניהם ראשי רשויות של הערים: עכו, ערד, מעלות, בית אריה, מרום הגליל, ג'יסר אל-זרקא, דוברים מהרשויות: עכו, מרום הגליל, אשקלון, משגב ועוד ובעלי תפקידים בכירים ברשויות ומשרדי ממשלה, משרדים ויועצים המתמחים בשיווק ומיתוג מוניציפאלי ומרצים מתמחים ממספר אוניברסיטאות בארץ.

הרצאת הפתיחה "סוגיות מרכזיות בשיווק מוניציפאלי ניסיון מהעולם וישראל" התבססה על מחקרו של ד"ר אלי אברהם מהחוג לתקשורת באוניברסיטת חיפה והיוותה בסיס לפאנל: "שווק מוניציפאלי – דילמות וכלים" אשר עסק בהכרת הצורך, מטלות ותפקיד של השלטון המקומי בשיווק מוניציפאלי, אסטרטגיות פרסום ויחסי ציבור לטיפול במקומות עם דימוי שלילי. במהלכו הוצג השימוש ביחסי ציבור לקידום דימוי של מקום ואסטרטגיות במיתוג מקום.

פאנל :"שווק מוניציפאלי הלכה למעשה" התמקד בהצלחתה של "חולון" בעשור האחרון- מסקנות ולקחים הוצגו על ידי הגב' חנה הרצמן– מנכ"לית עיריית חולון ומר אילן שיר – מנכ"ל שותף במשרד "שיר שפיצר". משרד זה הינו המשרד המלווה את עיריית עכו בכל הקשור לבניית אסטרטגיה שיווקית כחלק מהתהליך הארגוני הנערך בעירייה.

הכנס הסתיים בפאנל ראשי ערים, בהנחייתו של פרופ' עמירם גונן, מנהל מכון פלורסהיימר ומבכירי הגיאוגרפיים בארץ. בפאנל השתתפו: ראש העיר עכו, שמעון לנקרי, ראש העיר ערד, ד"ר מוטי בריל, וראש העיר מעלות, שלמה בוחבוט. כל אחד מניסיונו תאר את התמודדות הרשות בקידום הרשות ודימוייה.

המשתתפים נחשפות למידע אודות העיר עכו שנתלה על קירות האולם ולפליירים הקשורים לפעילות הענפה הנערכת במוסדות השונים בעיר וביניהם: תיאטרון עכו, האודיטוריום העירוני, מערכת החינוך העירונית ועוד...

ברכו את המשתתפים שמעון לנקרי- ראש העיר המארחת, הגב' חיה בנדק- מנהלת מפעם גליל מערבי, ומר איתן קואל – יועץ ארגוני מנכ"ל תוצא .

שמעון לנקרי: "אני שמח על הבחירה לערוך את הכנס בעיר עכו... אנו נמצאים בימים אלו, בתחילתו של תהליך למיצוב ומיתוג העיר עכו. אני משוכנע שבעוד כמה שנים, בכנסים דומים, ניתן יהיה להציג כדוגמא את העיר עכו, כעיר שהצליחה לשווק את עצמה ולמתג את עצמה כעיר שבה כדאי לבקר ומעבר לכך, כדאי לגור בה".

לאור תגובות המשתתפים יערכו כנסים נוספים במסגרות מתמחות בנושא

Akkonet
AkkONEt- מקור ראשון לחדשות עכו
akkonet@gmail.com
קבוצת עכונט בפייסבוק : http://www.facebook.com/akkonet

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: אלברט מעולה
הודעהפורסם: 21 מרץ 2006, 09:25 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

[color=olive]יישר כח

מקווה שרבים יקראו את הציטוטים , שאכן מבשרים על המשך עליית עכו כעיר מושכת ומובילה בישראל.[/color]

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 7 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: