חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 29 ספטמבר 2025, 18:44

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 16 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: עדכון - אנט , ערביה מוסלמית מעכו בעד שירות בצה"ל
הודעהפורסם: 07 יולי 2012, 22:28 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

נאום מדהים של אנט , ערביה מוסלמית מעכו בעד שירות בצה"ל

הערב היה נאום מדהים של אנט חאסכייה, ערביה מוסלמית מעכו והיא בעד שירות בצה"ל כמו הילדים שלה
מצטרפת לקמפיין הפראיירים וקוראת לכל ערביי ישראל להיות שותפים שווים בנטל
וכך אמרה הערב בעצרת , היא הייתה הנציגה היחידה מהציבור הערבי, כהגדרתה, זכתה לתשואות רבות מהקהל כשאמרה כי "אנחנו לא רוצים הטבות, רוצים לשרת שווה בשווה. דו-קיום תרתי משמע. אני קוראת לערביי ישראל - צאו מהגטו שלכם, צאו לרחובות והפגינו, תפסיקו להיות קול דומם, עם ממורמר ומקופח. יש לכם הזדמנות למחות על האפליה והגזענות. אל תקשיבו לחברי הכנסת הערבים, הם מובילים אתכם לתהום. שאו בנטל".

תמונה

לשידור אחר בו אנט מביעה את דעתה

http://www.youtube.com/watch?v=PLVosUzbo64

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4252329,00.html

Akkonet
AkkONEt- מקור ראשון לחדשות עכו
akkonet@gmail.com
קבוצת עכונט בפייסבוק : http://www.facebook.com/akkonet

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: נאום מדהים של אנט , ערביה מוסלמית מעכו בעד שירות בצה"ל
הודעהפורסם: 07 יולי 2012, 22:51 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

אנט היא האמיצה והיא לא היחידה בעכו ששולחת את הילדים שלה לשירות

כ 80 תלמידים ערבים מעכו , בכל שכבה , משרתים בשירות צבאי או לאומי ונינט היא האמיצה שאומרת מה שעשרות משפחות ערביות מעכו חושבות בשקט על השירות כי הם שולחים את הילדים להם ברצון ובהתנדבות וצריך לתת להם יד לרצונם החופשי

Akkonet
akkonet@gmail.com

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 09 יולי 2012, 09:36 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

אנט אישה אמיצה ביותר וכבוד לעכו שהיא חיתה בתוכה שנים רבות.

פלא שאינה חוששת שקיצונים ערביים יפגעו בה.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 22 יולי 2012, 01:35 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

אנט חאסכייה בראיון ברשת ב' ותגובת טיבי

אחרי כן אנט הגיבה בפייסבוק
: "אני הזויה ?!
המדינה היא ההזויה שנותנת לכמוכם במה והון כסף ! לכו הביתה !!"

Akkonet
akkonet@gmail.com

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 22 יולי 2012, 07:33 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

שאפו לאשה לויאלית למדינתה .

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2012, 21:40 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

שוב סיפור חדש של אנט חאסכייה : " אתמול נפגשתי עם מכובדים מהציבור הערבי כ5שעות.מטרת הפגישה סולחה ביני לבין השחקנים !

הייתי לבד בכפר מבודד חשבו שאבוא עם שומרים ונדהמו שלא !!
ביקשו ממני לשנות עמדה להיות יותר קשובה ואיכפתית !! לא לקרוא לגיוס ,לא להיות אנטי ערבים ומוסלמים בפרט ! שאלתי למה שיש פיגוע אף אדם לא קם ומגנה את הטרור ?
למה לא להכיר במדינת ישראל כמדינת היהודים ואנחנו אזרחיה ?
עד איזה דור השנאה והשקרים ימשיכו !
וכן לא תומכת בזכות השיבה !! למה לא נלחמו על הבית ?למה ברחו?
עכשיו הצאצאים מנפנפים עם המפתח ובוכים לשוב הביתה ? הייתי אנטי התנחלויות אבל מאז רצח משפחת פוגל מצדי שיהיו שם בכלוב !!
הפכתם את דת האיסלאם לטרור ,ברברים ,צמאי דם, חיים בסרט שהיהודים הם האויב !!
כמובן לא נשארו חייבים !! אבל הייתי ברקיע השביעי לאור הפגישה ,חיסלתי חשבונות בארבע עיניים ! וגיליתי שמפלגה מסויימת ביקשה שנתאחד ולתמוך בי לכנסת !!!
עולם הון ושלטון ממש כך !!
בדרך הביתה חשבתי רבק מאיפה הכוח והתעוזה שלי ? לראשונה אני מתוודה שאני ציונית בדם ובנשמה ! (שנים התכחשתי )"

תמונה

Akkonet
akkonet@gmail.com

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2012, 08:43 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

אנט חאסכייה אין לי מילה אחרת להגיד לך מלבד

כל הכבוד !

מי שחושב שאנא היא "ערביית מחמד " או " הזויה " כפי שמכנה אותה ח"כ אחמד טיבי , טועה ובגדול .
אנט היא הערביה השפויה שמבינה היטב שכאזרחית ישראלית נאמנה לארצה ומולדתה
חייבים לשאת יחד בנטל למען שיוויון זכויות.
זכויות= חובות
איני מבקש שערביי ישראל התגייסו לקרבי וילחמו נגד בני דתם ,
אבל שרות לאומי ותרומה לחברה הישראלית בהחלט כן !
ומי שבכל זאת מעוניין להתגייס לאפשר לו לעשות זאת בכבוד
כאזרחים הגאים בארצם , ולא לגרום להם ולמשפחתם עוול
כאילו הם "אויבים "
כל עוד אותם "מנהיגים קיצונים הזויים " מהמגזר לא ישנו את תפיסת עולמם ,
הם ימשיכו להגדיל ולהנציח את הפערים שמהם הם נבנים ומהם הם נבחרים לכנסת ,
ומהם מרוויחים משכורות ענק עם כל ההטבות הנלוות , וציבור בוחריהם רובם ככולם חיים בעוני ובדוחק.

" במקום שיש רצון - ישנה גם דרך "
נצח ישראל לא ישקר

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 27 מאי 2013, 01:28 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

מה גורם לאם מוסלמית לשלוח את שלושת ילדיה לצבא?

אנט חאסכייה, מוסלמית בת 44, מסבירה מה גרם לה לגייס את שלושת ילדיה לצה"ל ומדוע פתרון שתי המדינות יהיה אסון עבור ישראל: "הערבים לא יכולים לדרוש את כל הזכויות אם הם לא נותנים כלום בתמורה. מי שמדבר על מדינה דו-לאומית הוא עוכר ישראל"
לכתבה המלאה

http://www.thepost.co.il/news/new.aspx? ... 0r9VQ=KDKI

Akkonet
akkonet@gmail.com

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 22 ינואר 2014, 18:15 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

אנט חאסקייה-פעילה חברתית מוסלמית וציונית, בכנס הציוני למען זכויות אדם

http://www.youtube.com/watch?v=5qd94c5_LLA

אנט חאסקייה, והיא מגדירה עצמה מוסלמית וציונית גאה. בכנס בתל אביב מטעם 'אם תרצו', אמרה דברים נכוחים ומרגשים (שתועדו ביוטיוב; גגלו: אנט חאסקייה).

וכה אמרה (בקיצורים המתבקשים): "אני ילידת עכו, ערבייה, מוסלמית, ישראלית... אני ממש לא ערביית מחמד. אני אך ורק ציונית גאה. אם לשלושה ילדים: דדו בן 24, לוחם ששירת ביחידת 'כפיר'; סוהא ששירתה בחיל החינוך והיא המוסלמית הראשונה שהתגייסה והלכה עם המדים בגאווה; חוסאם לוחם בגולני, ציוני מורעל, כמוני...

"אני שלמה עם צידקת דרכי, והייתי עושה זאת שוב, ושוב, ושוב. אני עוזרת לצעירים ערבים וּלְבָּנות ערביות, להתגייס או להתנדב לשירות לאומי, מסבירה להם כמה חשובה מעורבות זו, לייצר עולם אחר עבורם... יש חובות וזכויות ויש נאמנות למדינה... החזון שלי להגיע לדור, [שיגדל] ללא תאוות נקם או שנאה. אני מאמינה: לא נולדים עם שנאה. שנאה זה חינוך, תרתי משמע.

"...יש לנו דעות שונות, וזה חלק מהיותנו שני עמים. אולם אני מאמינה שכולנו צריכים להיות מאוחדים, סביב מדינת ישראל... להכיר בה כמדינה יהודית דמוקרטית, שוויונית לכל אזרחיה.
ישראלים לנצח נצחים.

"הח"כים הערביים הם נגד המדינה. הם מקור הבעיה. הם צינור הבעיות והשנאה שממנה ניזונים אזרחי המדינה, אך הם לא מייצגים אותנו. הם מייצגים עם אחר. עם שמטרתו להשמיד את ישראל ולזרוק את היהודים לים. למה הם בכנסת ולמה אנחנו, העם, משלמים להם? ...אינני פחדנית ואינני מסתתרת. אינני קול דומם. ארדוף ואחשוף את פרצופם האמיתי עד שיעופו מהכנסת...

"למה הח"כים הערביים נגד שוויון בנטל? כי הם שוביניסטים, מיושנים בדעות, מנותקים מוסרית וערכית מהמגזר, פוחדים שהצעירים הערביים ישתלבו במרקם החברתי הכללי, ואז לא תהיה להם זיקה לכנסת, והם יפסידו את החיים הטובים שהיהודים נותנים להם. מעל במת הכנסת הם צועקים: מדינה פשיסטית - והם הכי פשיסטים. עם תעמולת השקרים שלהם. במקום להוביל את החברה הערבית קדימה, הם משתדלים לאטום אותה בפרימיטיביות שלהם...

"הם נוכלים, צבועים, שאכפת להם מזכויות של עם אחר, לצערי. הם דאגו כל השנים לדכא אותנו ולהראות לנו הצגות שקריות מעל במות הכנסת. הצליחו להפוך אותנו לאוכלוסייה מנודה מהיהודים. אני לא מאמינה בהם, באותה מידה שאיני מאמינה בשלום עם הפלשתינים. ארץ ישראל חייבת להישמר שלימה. הספיק לנו בהינתקות... ואני נשבעת כרגע אמונים, לך מדינתי האהובה: בדמי ובנשמתי אני וילדי נקריב למענך, כי אין לנו מולדת אחרת. ישראלים נולדנו לנצח נצחים".

Akkonet
akkonet@gmail.com

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 23 יוני 2014, 18:06 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

ערביה-ישראלית ששלושת ילדיה משרתים בצה"ל תוקפת את חנין זועבי:
"היא לא מייצגת אותי, היא מייצגת את העם הפלסטיני ואני לא מבינה למה היא עדיין בכנסת ישראל ולמה המדינה מממנת לה את המשכורת."

אנט חאסכייה בראיון אמיץ

קישור לראיון ,

https://www.facebook.com/photo.php?v=10 ... =2&theater

תמונה

Akkonet
akkonet@gmail.com

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2014, 10:23 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

כתבה של " ישראל היום " על אנט חאסכייה מעכו

ערבייה מוסלמית ציונית

במגזר הערבי לא אוהבים את אנט חאסכייה • בגיל צעיר עזבה את עכו ואת בית הוריה ועברה לגור ביישובים יהודיים • שלושת ילדיה התגייסו לצה"ל • היא לא מתרגשת מגילויי השנאה כלפיה, וכבר מסמנת את היעד הבא: הקמת מפלגה שתפעל לגיוס צעירים ערבים

תמונה

היא בת 45, ערבייה מוסלמית ילידת עכו. זה שלוש שנים שהיא פועלת, במרחבי הרשת ומחוצה לה, "לבטא את הקול האחר, השפוי, של החברה הערבית בישראל. קול ערבי ישראלי גאה, שאוהב את המדינה ורוצה להשתלב בה. היהודים הם לא האויבים שלי. אני נולדתי במדינה הזאת, וההורים שלי נולדו במדינה הזאת. אני לא חיה את מה שקרה או לא קרה בעבר. אני חיה בהווה ומסתכלת על העתיד".

שלושת ילדיה - דדו (24), סוהא (22) וחוסאם (21) - התגייסו לצה"ל. דדו שירת בסיירת דוכיפת; סוהא שירתה בחיל החינוך ("היא היתה הערבייה המוסלמית הראשונה שהתגייסה לצה"ל, שאינה בדואית"); וחוסאם משרת כבר שנתיים וחצי בגולני, ואמו אומרת שהוא מתכוון להמשיך לשירות קבע. היא כל כך מורעלת על גולני, שזה השם שבחרה לגורת החתולים האדמונית שלה.

חאסכייה תומכת בכל מאודה בשירות של הערבים המוסלמים בצה"ל, או לפחות שירות לאומי. "צריך לעגן בחוק שכל האזרחים הערבים יהיו חייבים לבחור בין שתי האלטרנטיבות, ואפשר גם וגם".

היא פרצה אל התודעה לפני שנתיים, במהלך "מחאת הפראיירים". פנתה מיוזמתה למטה המאבק לשוויון בנטל והפצירה בהם לכלול גם את הערבים הישראלים בקבוצות שמהן דורשים לשאת בנטל המשותף. באחת ההפגנות בתל אביב קראה מעל הבמה לדו־קיום, תרתי משמע. "ערביי ישראל, צאו מהגטו", אמרה, "תפסיקו להיות קול דומם ועַם ממורמר ומקופח. יש לכם הזדמנות למחות על האפליה והגזענות. חברי הכנסת הערבים מובילים אתכם לתהום. שוויון הזדמנויות שווה שוויון בנטל".

קישור לכתבה ישראל היום
http://www.israelhayom.co.il/article/205245

Akkonet
akkonet@gmail.com

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: עדכון - אנט , ערביה מוסלמית מעכו בעד שירות בצה"ל
הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2014, 20:33 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

אנט חאסכייה, ערבייה מוסלמית מעכו , מתפקדת למפלגה של בנט

אנט חאסכייה, ערבייה מוסלמית, שזכתה לחשיפה במהלך "צוק איתן" כשנודע ששני בניה משרתים בגולני. עכשיו היא רוצה להיכנס לכנסת והתפקדה לשורות הבית היהודי

אנט חאסכייה מסרבת, כך נראה, להיות מה שאנחנו מצפים מערבי ישראלי. אחרי שבמבצע "צוק איתן" נודע ששני בניה משרתים בחטיבת גולני וכל ילדיה נשלחו לשירות צבאי על אף היותם ערבים מוסלמים, הצליחה חאסכייה להפתיע שוב כשהודיעה: אני רוצה להתמודד בבחירות לכנסת מטעם הבית היהודי.

תמונה
בשיחה עם "צינור לילה" עם גיא לרר , הסבירה שהחלטתה להתפקד לשורות מפלגתו של נפתלי בנט נובעת מכך שזו, לעמדתה, המפלגה ש"הכי מייצגת את הציבור הערבי. הוא ציוני, מדבר בשפה שאני מבינה אותו. יש הרבה ערבים שרוצים להרגיש ישראלים ולא ניתנת להם האפשרות כי יש ח"כים ערבים שמייצגים עם אחר. אנחנו חייבים להשתלב בחברה הישראלית. רק אם תתנו את היד ותתתמכו בו, נגרום להרבה שינויים".

לדבריה, המניע העיקרי שלה להיכנס לפוליטיקה בשורות הימין היא הרצון לעודד ערבים נוספים להפגין בגלוי תמיכה בישראל ולהילחם בגזענות בחברה הישראלית. "אנחנו ציונים, אוהבים את המולדת, אבל עדיין מסתכלים עליי כערבייה המוסלמית שאין בה אמון", היא אומרת. "לא חוויתי גזענות כילדה כמו שאני חווה כיום. אני חיה במדינה היהודים ואם לא אשתלב איתם, עם מי אשתלב. נולדתי כאן וזכותי לגונן עליה וזכותי לקבל את כל הזכויות. אני לא שונה מכל יהודייה אחרת".

כשהיא נשאלת על עמדתו המדינית של בנט כלפי המשא ומתן עם הפלסטינים, היא משיבה: "למה שאחפש את השלום עם הפלסטינים אם אין שלום בין יהודים וערבים בתוך ישראל? אם יש עדיין גזענות ואפלייה משני הצדדים? גזענות יש משני הצדדים. מתייחסים אליי כאילו אני חיית מחמד של היהודים ובוגדת בערבים. לא קל לקום ולהיאבק, לזעוק את הזעקה שלי לבד. יש כמוני הרבה והם פוחדים לצאת כי אין אף אחד שמייצג אותנו".

לראיון עם גיא לרר
http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=1089654

Akkonet
akkonet@gmail.com

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 01 נובמבר 2014, 20:21 
משתמש התקדם מעל 350 הודעות
משתמש התקדם מעל 350 הודעות

שאפו לאנט!

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 05 דצמבר 2014, 11:43 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

אנט חאסכייה מעכו קוראת להתפקדות לבית היהודי

אנט חאסכייה, ערבייה מוסלמית מעכו ששלושת בניה שירתו ומשרתים בצה"ל, יוצאת במהלך ראשון לקראת הפריימריז בבית היהודי.
אנט חאסכייה, ערבייה מוסלמית מעכו ששלושת בניה שירתו ומשרתים בצה"ל, פתחה במהלך של איסוף מתפקדים פוטנציאליים שיתמכו במועמדותה ברשימת הבית היהודי, זאת למרות שבשלב זה לא מתקיים מפקד במפלגה.

בדף הפייסבוק שפתחה חאסכייה היום (חמישי) לצורך התמודדותה כתבה, "היי זאת אנט. כפי שאתם יודעים החלטתי להצטרף למפלגת הבית היהודי".
"בכדי שאוכל להיכנס לרשימה אני זקוקה לכם, הצטרפו אלי והתפקדו לבית היהודי. יחד נילחם בהסתה במגזר הערבי, יחד נגרום לעוד ועוד צעירים ערבים להזדהות עם מדינת ישראל", הוסיפה.
לדבריה, "אני הוכחתי את עצמי, גם העם היהודי החפץ בשינוי צריך להוכיח עצמו ולתת לי את הכח להילחם בחברי הכנסת הערבים".
"זאת העת לתמוך בי", קבעה חאסכייה, "אם אתם מעוניינים להתפקד אנא שלחו לי את כתובת המייל שלכם ואנחנו כבר ניצור איתכם קשר כשזה יהיה רלוונטי. אם אתם חברי הבית היהודי ומתכוננים לתמוך בי נשמח לשמוע".

Akkonet
akkonet@gmail.com

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 31 מאי 2015, 23:01 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

אנט חסכאייה מעכו פרסמה תמונה של בנה עורך קידוש,

ynet :קידוש בבית מוסלמי? הגזענים השתוללו. אנט חסכאייה ענתה: בניי התגיירו

אנט חסכאייה פרסמה תמונה של בנה עורך קידוש, אבל אבוי - היא ערבייה מוסלמית. חטא בל-יכופר בעיני הלאומנים גסי הרוח שמציפים את הרשת. לאחר שהותקפה, היא פרסמה את אחת התגובות שזכתה להן - "גוי ששמר שבת חייב מיתה", וכתבה: "לא נרדמתי כל הלילה. שני הבנים שלי, דדו וגלעד, התגיירו. בברכה ובאהבה ליוויתי אותם"

ונראית כמו עוד תמונה ישראלית טיפוסית: בחור עם כיפה מקדש על היין לבני משפחתו. מפה על השולחן, פמוטים עם נרות דולקים, זוג חלות קלועות, סלטים. שום דבר לא מרמז על מה שהיא תגרור: תגובות מרושעות ווידוי מדהים.

אנט חסכאייה, האישה שפירסמה את התמונה, היא ציונית גאה: בניה משרתים בצה"ל, היא מקימת ארגון "הקול האמיתי" והייתה מועמדת לרשימת "הבית היהודי" לכנסת - אבל, אבוי, היא ערבייה מוסלמית. וזה, לצערנו, חטא בל יכופר בעיני הלאומנים גסי הרוח שמציפים את הרשת.

לא מפתיע אפוא שבין שלל התגובות החיוביות, שטפו את קיר הפייסבוק של חסכאייה גם תגובות גזעניות על רקע "דתי". "אני לא מבינה את הקונספט. יש צד יהודי במשפחה?" תמהה מגיבה אחת, ואחר כתב: "אבל הם בכלל ערבים..."

אצבע חמה על המקלדת
הגדילו לעשות אלה שהזכירו לאנט, בני משפחתה ועוקביה את ההלכה ש"גוי ששבת חייב מיתה". כל המגיבים הללו שכחו, כנראה, שלהגיב בפייסבוק בעיצומה של השבת זו עבירה חמורה לא פחות. הם גם טעו לחשוב שקידוש על היין ועריכת טקס יהודי הם שווי ערך לשמירת שבת שאסורה על גוי.
ונניח שהיה מדובר ב"גוי ששמר שבת"? אז מה? מה עם העובדה שאין מיישמים הלכה זו למעשה? (מגיבים יקרים אך בורים, עיינו ברמב"ם). ומה עם הקביעה של חכמינו שכשם שיש מצווה לומר דבר הנשמע, כך יש מצווה שלא לומר דבר שאינו נשמע? ומה עם חילול שם ה'? ועוד לא דיברנו על הזכות ש(לא) שמורה בידיי כל מגיב להלבין פנים ולמחות בפומבי.

הרבה שאלות לסיפור הזה, והתשובה להן ברורה לכל מי שעיניו בראשו. אבל למגיבים הבורים והשטחיים הייתה אצבע חמה על המקלדת.

"הצדיקים שלי התגיירו"
בתגובה לסערת הרשת, פרסמה היום (א') חסכאייה סטטוס ובו וידוי מרגש: "אתמול בחצות קיבלתי את ההודעה הזאת ('גוי ששבת חייב מיתה'), וכמותה נשלחו לפייס, והבנתי שהתמונה של הצדיק שלי עוררה דיון סוער וקללות והכפשות ברשת.

"לא נרדמתי כל הלילה". אנט חסכאייה משיבה

"כמובן שנלחצתי מהמילה 'מוות' ולא נרדמתי כל הלילה, ולכן החלטתי לחשוף סוד שידוע בקרב המקורבים
שלנו, ובכדי להדוף את המטורפים מעלינו. שני הבנים שלי, דדו וגלעד, התגיירו. בברכה ובאהבה ליוויתי אותם!"

ואני אין לי אלא לומר שהלוואי ויהא חלקי עם האם הזו ובניה. ברוכים הבאים לחיק עם ישראל! אבל חשוב גם לומר שאפילו אם לא היו מתגיירים, הלוואי והיה חלקי עימם – ולא עם מגיבי הנאצה הבורים. נמאס כבר מהפחד מזרים, מהאנטי שיש אצלנו נגד כל מה שהוא לא "יהודי". לא זו הדרך להשפיע על העולם. לא כך נהיה אור לעמים. ובוודאי שלא כך יאמרו אומות העולם "בית ה' לכו ונלכה".

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4663174,00.html

תמונה

Akkonet
akkonet@gmail.com

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 16 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

מי מחובר