חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 ספטמבר 2025, 19:20

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 2 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: פעילות נוער בשכונות / אירועי קיץ ובכלל
הודעהפורסם: 12 יוני 2005, 12:46 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

בקדנציה הקודמת של העיריה הגו בועדת שכונות בראשותו של חבר מועצת העיר לשעבר אלברט לוי , ושלי היה הכבוד להימנות על אותה ועדה , הפעלת אירועי קיץ בשכונות .
נבנתה תוכנית מובנת לכל הקיץ להפעלה בשכונות מספר פעמים בכל שכונה
הופיעו אומנים שונים אשר הפעילו פיזית את הילדים אשר נהנו הנאה מרובה.
הלב התרחב לראות את מאות הילדים שנטלו חלק בפעילות אשר מן הסתם לא היו מקבלים אותה מהוריהם חסרי האמצעים.
ברצוני לדעת האם קיימת תוכנית כזו גם לקיץ זה , ובמידה ולא אולי כדאי להציע זאת לראש העיר , שכן לא מדובר על משאבים כספיים ענקיים שאת חלקם ניתן להשיג בתרומות ע"י מתן חסויות וכדומה.
ככלל נושא פעילות נוער בשכונות נראה לי שדעך בקדנציה הנוכחית , ותמוה הדבר בעיני משום שראש העיר הנוכחי הגיע מהמתנס"ים ומומחה בנושא.
זכורים לי חילוקי הדעות ביני ובין ראש העיר הנוכחי שכיהן אז כמנכ"ל רשת המתנס"ים ואני כחבר הנהלה , אני טענתי שיש להוציא חלק מהפעילויות מחוץ לכותלי המתנ"ס ישירות לשכונות המצוקה מאחר וההורים בשכונות אלה טרודים בקשיי הפרנסה והשתתפות ילדיהם בפעילות המתנ"ס הייתה מועטת ביותר עם בכלל.
ולצערי הרב "הנבואה " שלי התגשמה וחלק גדול מהילדים האלה שלא הייתה להם כל פעילות גדלו להיות נערים עבריינים העוסקים בפשע וסמים , נשרו מבתי הספר ומהווים מטרד לחברה שמתקשה להתמודד איתם היום.
אשמח לשמוע דיעות , עצות בנושא.

" במקום שיש רצון - ישנה גם דרך "
נצח ישראל לא ישקר

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: פעילות נוער בשכונות / אירועי קיץ ובכלל
הודעהפורסם: 18 יוני 2005, 15:45 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

ygrinb כתב:
בקדנציה הקודמת של העיריה הגו בועדת שכונות בראשותו של חבר מועצת העיר לשעבר אלברט לוי , ושלי היה הכבוד להימנות על אותה ועדה , הפעלת אירועי קיץ בשכונות .
נבנתה תוכנית מובנת לכל הקיץ להפעלה בשכונות מספר פעמים בכל שכונה
הופיעו אומנים שונים אשר הפעילו פיזית את הילדים אשר נהנו הנאה מרובה.
הלב התרחב לראות את מאות הילדים שנטלו חלק בפעילות אשר מן הסתם לא היו מקבלים אותה מהוריהם חסרי האמצעים.
ברצוני לדעת האם קיימת תוכנית כזו גם לקיץ זה , ובמידה ולא אולי כדאי להציע זאת לראש העיר , שכן לא מדובר על משאבים כספיים ענקיים שאת חלקם ניתן להשיג בתרומות ע"י מתן חסויות וכדומה.
ככלל נושא פעילות נוער בשכונות נראה לי שדעך בקדנציה הנוכחית , ותמוה הדבר בעיני משום שראש העיר הנוכחי הגיע מהמתנס"ים ומומחה בנושא.
זכורים לי חילוקי הדעות ביני ובין ראש העיר הנוכחי שכיהן אז כמנכ"ל רשת המתנס"ים ואני כחבר הנהלה , אני טענתי שיש להוציא חלק מהפעילויות מחוץ לכותלי המתנ"ס ישירות לשכונות המצוקה מאחר וההורים בשכונות אלה טרודים בקשיי הפרנסה והשתתפות ילדיהם בפעילות המתנ"ס הייתה מועטת ביותר עם בכלל.
ולצערי הרב "הנבואה " שלי התגשמה וחלק גדול מהילדים האלה שלא הייתה להם כל פעילות גדלו להיות נערים עבריינים העוסקים בפשע וסמים , נשרו מבתי הספר ומהווים מטרד לחברה שמתקשה להתמודד איתם היום.
אשמח לשמוע דיעות , עצות בנושא.

האם יש משהו חדש בנושא הנ"ל ?

" במקום שיש רצון - ישנה גם דרך "
נצח ישראל לא ישקר

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 2 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Bot ו 2 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה