|
| עכונט כדרך חיים |
 |
|
|
בכל זאת עלי לומר משהו קטן ועדין אך צריך לומר אותו ופה אני פונה לכל השחקנים. כי זו עיתונאות שקופה וניטראלית . שמעתם אני מניח שעכו געשה במשך כל השבוע וקראה לאוהדים להגיע . שמעתם בטח שבעכו הוציאו צו 8 כמו צו קריאה למלחמה ואכן אוהדים הגיעו ובכללותם הרבה ילדים ובני נוער. בסיום המשחק שרו את השיר "הקבוצה לבוא לפה" "הקבוצה לבוא לפה" וכל בני הנוער והילדים כל כך רצו שרק תגיעו קרוב להביט אליכם מקרוב .להודות לכם במחיאות כפיים אך היכזבתם ורק הנשמה של הקבוצה דודו גורש כן הגיע . נכון,אתם ירדתם מהמגרש ובמקום היום ,לשמוח .ראשכם נכנס כבר לדאגה מה יהיה ?כי מצפה לכם עוד משחק לחיים. בכל מקרה רציתי לומר שכל אלה שהיו בטריבונה באו בשבילכם כי אתם הסמל של עכו אם תרצו או לא. בטוחני שאף אחד מההנהלה לא מנע ממכם לומר "תודה שבאתם אוהדים".
אומנם אמרתי למיקי שלא אכתוב את מה שכתבתי עכשו אבל בדרכי החוצה מחדר העתונאים נפגשתי עם לא מעט אוהדים שעדין היתגודדו מחוץ למגרש והיתרעמו על כך .
אז מיקי יקירי בעיקרון אני מעלה תמונות של האוהדים בכל מצב גם כשמפסידים ואני מרגיש שאם לא הייתי מעלה פוסט זה הייתי חוטא לעצמי ולאוהדים שגולשים בעכונט . שבוע טוב ובשורות טובות.
עזרא
|
|
|