חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 אפריל 2026, 23:01

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ הודעה אחת ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: פרויקט אומנות משותף לאומנים של מ.ט.י גליל מערבי
הודעהפורסם: 05 יוני 2013, 16:24 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

פרויקט אומנות משותף לאומנים של מ.ט.י גליל מערבי בגשר הזיו עם שותפות 2000

במסגרת פרויקט "שותפות 2000" אצר יהונתן בוהדאנה זו השנה השנייה ברציפות תערוכה משותפת של אומני נהריה ואומנים מניו ג'רזי, שבמסגרתה אירח שתי אומניות אדל גרוטשטיין ואתי מאייר מניו ג'רזי במתחם סדנאות האומנים של מ.ט.י גליל מערבי קריות בגשר הזיו, שיצרו יחד את הפסל: "סוף סוף הגענו" המסמן את תלאות העם היהודי ואת הגעתו לארץ. הפסל מוצג כיום בגשר הזיו ובהמשך, יועבר לבית ליברמן בנהריה ויהיה חלק מתערוכת "דמויות מהקהילה שלי" של שותפות 2000 המוצגת לציבור הרחב עד ה-21 ביוני

שת"פ אומנותי. "ביחד יצרנו את הפסל "סוף סוף הגענו", שזהו פסל של אישה עייפה יושבת עם מזוודה, והוא מתאר את תלאות העם היהודי ואת הגעתו ארצה למרות הכל", אמר השבוע יהונתן בוהדאנה, המשמש כאוצר התערוכה של שותפות נהריה - צפון ניו ג'רזי במסגרת פרויקט שותפות 2000 את העבודה המשותפת עם שתי אומניות אדל גרוטשטיין ואתי מאייר מניו ג'רזי.

יהונתן בוהדאנה לוקח חלק במתחם האומנים של מ.ט.י גליל מערבי בגשר הזיו, הפועל במתחם כיוצר וכמדריך. לדבריו, "הצטרפתי לרעיון שיזם מ.ט.י גליל מערבי עם מספר אומנים במטרה ליצור מקום לאומנים שבו יוכלו לבטא את עצמם וכיום, אני מגשים את הרעיון ויוצר פסלים מחומרים ממוחזרים ומעביר את המיומנויות והידע שלי באומנות באמצעות הדרכות שאני מעביר".

"הפסל שיצרנו במסגרת הפרויקט, "סוף סוף הגענו", מוצב במתחם האומנים בגשר הזיו ואני מזמין את והציבור הרחב להגיע ולצפות בו וביצירות אומנות נוספות המוצבות במתחם. בנוסף עד ה-21 ביוני מתקיימת התערוכה "דמויות מהקהילה שלי" שמוצגת במוזיאון בית ליברמן בנהריה וזאת הזדמנות נפלאה עבור הציבור לראות צד נוסף של שיתוף הפעולה בינינו לבין ארה"ב והפעם בהקשר שלא שומעים עליו בכל יום - אומנות", מסכם יהונתן בוהדאנה את הפרויקט.

Akkonet
AkkONEt- מקור ראשון לחדשות עכו
akkonet@gmail.com
קבוצת עכונט בפייסבוק : http://www.facebook.com/akkonet

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ הודעה אחת ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה