חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 אפריל 2026, 10:44

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 16 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: עדכון-דוניה שיינהולץ מר כדורגל בעכו , נבחר ליו"ר הפועל עכו
הודעהפורסם: 19 ספטמבר 2013, 19:15 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

אתר וואלה - הפועל עכו: דוניה שיינהולץ ימונה ליו"ר הקבוצה
=====================================
המנכ"ל הקבוצה דוניה שיינהולץ יבחר כיו"ר הפועל עכו ויחליף את ברשישת בימים הקרובים.
יושב ראש הקבוצה יהודה ברשישת מתכוון להודיע על התפטרותו ולכנס את חברי הנהלת הקבוצה כשמי שאמור למלא את מקומו הוא המנהל הוותיק דוניה שיינהולץ.
במסגרת השינויים הצפויים, בעוד כחודש אמור לקום תאגיד שינהל את הקבוצה במקום העמותה הקיימת כאשר מינויו של שיינהולץ נחשב לזמני עד אשר תתמנה הנהלה חדשה. מי שיחליף את ברשישת כמורשה החתימה הוא חבר ההנהלה יגאל סוויסה.
.

http://news.walla.co.il/?w=/156/2679492
===========================================
עכונט : דוניה שיינהולץ הוא מר כדורגל של עכו

דוניה כידוע הוא סמל גדול בהפועל עכו. אחד השחקנים הגדולים בכל הזמנים ובורג מרכזי בקבוצה המיתולוגית של סוף שנות ה-70. דוניה, כיום מנהל הפועל עכו מזה שנים , היה בלם בקבוצה ההיא וייזכר לעד כמי שכבש את שערה של בית"ר ירושלים בגביע המדינה באצטדיון בגבעה וגרם שמחה רבה לעיר, כאמור כיום הוא מנהל הקבוצה ועושה הכל למען הצלחתה .
, "מר כדורגל של הפועל עכו".
יש לציין דבר שלא ידוע לרבים , דוניה היה מאמן בקבוצות אחרות בגליל המערבי , אחרי שהיה שחקן . אחרי שפרש מעבודתו התחיל להתנדב בהפועל עכו כמנהל הקבוצה והוא מקובל על כל הצוות של הפועל עכו , דוניה הוא מר כדורגל של עכו .

תמונה

תמונה

Akkonet
AkkONEt- מקור ראשון לחדשות עכו
akkonet@gmail.com
קבוצת עכונט בפייסבוק : http://www.facebook.com/akkonet

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: אתר וואלה: דוניה שיינהולץ יבחר ליו"ר הפועל עכו
הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2013, 18:32 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

עזרא גורש דוניה שיינהולץ הם הסמכות הניהולית של הפועל עכו מהיום .

היום התקיימה ישיבת הנהלה דחופה של הפועל עכו שבמסגרתה הוחלט כי יושב ראש הקבוצה יהודה ברשישת, שאמור היה לסיים את תפקידו בצורה מסודרת, יפוטר באופן מיידי ומי שייטלו את סמכויותיו הם המנכ"ל עזרא גורש והמנהל הוותיק דוניה שיינהולץ.
כפי שפורסם בוואלה! ספורט, שיינהולץ צפוי לקבל את תפקיד יושב הראש הזמני עד לכינון תאגיד שינהל את הקבוצה בעוד קצת יותר מחודש.

ברשישת הגיב לדברים: "אני לא מתכוון לעבור לסדר היום על התרגיל המסריח שעשה לי מנכ"ל הקבוצה עזרא גורש. אני בודק אם מהלך ההדחה שלי היה נכון. במהלך השבוע הודעתי למספר חברי הנהלה על הכוונה שלי להתפטר, והקדימו אותי.
גורש הבין שאני מתכוון לתמוך במועמדותו של דוניה שיינהולץ לתפקיד יו"ר הקבוצה וכנראה שזה הפריע לו".

http://sports.walla.co.il/?w=/7/2679568

Akkonet
akkonet@gmail.com

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2013, 20:00 
עכונט כדרך חיים

עכשיו דוניה + עזרא ..

בנובמבר

סמי + רפי ...

למה מחקת את השרשור שכולם יקראו ...

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2013, 20:24 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

איציק היקר שבת שלום ,
סמי כתב לי שהוא יגיש תביעה נגדי , נגדך ונגד דן דן והבנתי שכואב לו ולי אין עניין להכאיב לאף אוהד עכו -
בנוסף שכולם אמרו את שלהם - בנוסף יש עכשיו משחק חשוב - בנוסף תראה את המהפך של עזרא גורש היום , אז מה זה חשוב עכשיו המאבקים בין האוהדים
שבת שלום

Akkonet
akkonet@gmail.com

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2013, 21:02 
עכונט כדרך חיים

אלברט שלום

סמי לא יכול להגיש תביעה נגדי ..

כל מה שכתבתי זה אמת !!!

הוא יודע את זה וכולם יודעים ...

שיגיש תביעה ויאכל את האמת המבזה שלו

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2013, 21:04 
עכונט כדרך חיים

תשאל את דודו גורש שנתן לו את הכסף ..

ביקש מכתב ממני .. קיבל מכתב .. ובכל זאת לא החזיר את הכסף

ואני מדבר רק על הכסף שלי ...

זה איש אימון :( ... חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

שיתבע !

יש עדים :)

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2013, 21:52 
עכונט כדרך חיים

נכון איציק יש עדים שאתה אישית מסרת לגיא דין חמש מאות שקל לך תבקש את הכסף ממנו הכסף שהתקבל מדודו גורש זה כסף של אשתו של רפי ששילמה בכרטיס אשראי אלף מאה שקל ועדין אני מחכה שהיא תשלים לאשתו של רפי סולטן את שאר הכסף את הכסף שלך תפנה לדודו גורש שהבטיח שאחרי המשחק נגד הפועל חיפה יאסוף מהשחקנים שנסעו למלון כן איציק נסעו למלון ולא החזירו את האלף מאה שאשתו של רפי שילמה בכרטיס אשראי שלה רוצה עדים אני יביא לך עדים ויש לא מעט עדין אילן ווקל שהמתין לשחקנים בבית הארחה יחד עם אלירן אקוקה והתבאס בגדול בית הארחה הכין להם 3 סוויטות ולמרות שהם לא עושים ארוחות דאגה להם רפי סולטן לפנסיון מלא כן פנסיון מלא אדון ברבי אז את הטענות תפנה לשחקנים שהיו באותה שבת במלון תפנה אליהם את הבקשה שלך לכסף שלך שאין ספק מגיע לך וגם לאשתו של רפי עובדה כששמעת שאנחנו מנסים לארגן לשחקנים מלון אמרת אני רוצה לתרום חמש מאות שקל אמת אני לא יכול להכחיש את האמת אבל וזה אבל גדול תזכור תפעיל את הקופסה שלך מה אמרת לי סמי תן חמש מאות אני יחזיר לך כשניפגש אמרתי לך אדון איציק אתה רוצה תגיע לעכו תתן להם את הכסף ביד שלך אז על מה אתה מלין עלי דברים שיקריים אתה צריך להתבייש ... אני ומרדכי בן סימון חיכינו לך במגרש בגבעה הגעת לגבעה ממעלות נתת לגיא דין את הכסף ביד יש מספיק עדים לזה לא אחד ולא שתיים תפנה אליהם לא אלי אני לדודו גורש לא אוותר על הפרש הכסף של אשתו של רפי ברגע שאני יוציא ואני יוציא ממנו את הכסף של אשתו של רפי והיא יודעת את זה טוב מאוד ואני עושה את זה באישור שלה לידיעתך היא תקבל אלף מאה שקל שמגיע לה אתה תשבור את הראש שלך עם דודו גורש שעשה את כל הסלט הזה לא אתן לאף אחד להכפיש את השם שלי ... ואני אמרתי לך שאני יוכיח לך את זה אני יוכיח ואולי ככה אתה תתחיל להבין שלפני שמאשימים ולא משנה את מי בודקים את הנושא לעומק .

שיהיה לך חג שמח ושבת שלום אל תנסה לדון איתי כאן על הנושא אתה מספיק גדול להתקשר לדבר כמו בן אדם ואני יוכיח לך את הכל שחור על גבי לבן למרות שאני לא חייב ...
הטעות היחידה שלי היתה שהקשבתי לרפי סולטן שאמר לי סמי שאיציק ברבי יהיה בין התורמים אל תדאג הכל יהיה בסדר ...זאת הטעות שהסכמתי לשתף אותך בדבר שלא היתי צריך לשתף אותך בזה.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2013, 23:06 
עכונט כדרך חיים

סמי ...

אני מתעקש שזה יהיה פומבי , כי איני מעוניין בכסף אלא באמת ..

1. לקחת כסף מדודו גורש
2. אני ביקשתי מדודו שיקח בחזרה את הכסף כתרומה לרווחת השחקנים ...
3. אתה ביקשת מכתב ממני
4. נתתי לדודו מכתב
5. אתה סירבת לתת לו את הכסף

השאלה היחידה שתענה לי בבקשה .. מה עשית עם הכסף שלקחת מדודו ?

תענה בפומבי ...

ושוב אני חוזר , יש לך בעיה להתנהל עם כסף .. ולא אוסיף מקרים אחרים ..

ולמען היושר ..

אין אחד שרוף ממך בקשר להפועל עכו .. אך אהבה לבד לא מספיקה ..

הפועל עכו שייכת לכולנו ... ואם חלילה תרד ליגה לא נשכח ולא נסלח ..

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2013, 02:15 
עכונט כדרך חיים

תשאל את דודו גורש מה אותם שחקנים עשו באותו משחק בבאר שבע שהחליטו ללכת למלון אחר בטענה שאותו מקום שסידרנו להם לא מצא חן בעיניהם משום מה .. מעניין שהיו שם שני אוהדים שאמרו שזה אחלה מקום אותם שחקנים גרמו למהומה על לא מאומה כשהיה מי שהדליק אותך איציק וכולנו יודעים לא בושה להגיד את האמת כאן מול כולם שהסיטו אותך כשאמרו לך שאף שחקן לא היה במלון המדובר ופתאום התחילו ללכלך עלי ועל רפי סולטן וטענו ששיקרנו אף שחקן לא היה במלון ... ועובדה העלנו כאן ובפייס את הקבלות של אותם שחקנים שכן היו ועל הקבלה רשום גיא דין ...
אז בוא אני אספר כאן לכולם מה הסיבה שאמרתי לדודו גורש שאת ההודעה בעכו נט ששלחת לגבי הכסף לא קיבלתי אותה ואתה יכול לשאול את דודו גורש שמעניין מאוד עשה את כל הבלאגן ולך הוא טוען את הטענות שאתה מעלה ואני מול כולם כן מול כולם אני יגיד את האמת מול דודו גורש שאמר אני אדאג להגיד לאיציק ברבי שקיבלתי את הכסף ואז נתקזז על האלף מאה שקל של אשתו של רפי ונסגור את הסיפור אני אמרתי לדודו גורש בשום פנים ואופן שאני לא מסכים לזה כי הבטחתי לאשתו של רפי סולטן שהיא תקבל את הכסף שלה עד לגרוש האחרון תתקשר לרפי ותבקש לדבר עם אשתו תראה היא תאמת לך את מה שאני רושם כאן אז אם אתה לא רוצה להאמין זה כבר בעיה שלך תמשיך לחשוב מה שבא לך אתה ילד גדול מספיק בשביל לחשוב מה שבא לך ...
ושוב תפנה לגורש ותברר איתו את האמת ולא את מה שאתה רוצה לשמוע אין לי בעייה להעמיד את דודו גורש במקום לגבי הכסף אתה תבין שהאמת היא אצלי ולא אצל אלו שהחלטת שהם צדיקים ואני רשע ... ולגבי המאה שקל אני מוכן ללכת איתך לשוהם הרוש שהכסף היה אצלה וכל מי שהיה רשום ברשימה קיבל את הכסף שהיה במעטפה כולל החבר שלך בן עזרא שהאמת אני לא כל כך בטוח שהוא לכאורה שילם מאה שקל .... לגביך אני יכול להעיד שכן שילמת מאה שקל אבל מה עשו עם המאה שקל רק אלוהים יודע אני בטוח לא יודע ... תשאל את ניר דרשר שגם מאה שקל שלו נעלמו תשאל אותו מי לקח אותם הוא יגיד לך ...
דיי טחננו יותר מידי על הנושא הזה הגיעה זמן ההוכחות ואני יוכיח לך הכל שחור על גבי לבן נראה אחר כך מה תכתוב.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2013, 02:15 
עכונט כדרך חיים

תשאל את דודו גורש מה אותם שחקנים עשו באותו משחק בבאר שבע שהחליטו ללכת למלון אחר בטענה שאותו מקום שסידרנו להם לא מצא חן בעיניהם משום מה .. מעניין שהיו שם שני אוהדים שאמרו שזה אחלה מקום אותם שחקנים גרמו למהומה על לא מאומה כשהיה מי שהדליק אותך איציק וכולנו יודעים לא בושה להגיד את האמת כאן מול כולם שהסיטו אותך כשאמרו לך שאף שחקן לא היה במלון המדובר ופתאום התחילו ללכלך עלי ועל רפי סולטן וטענו ששיקרנו אף שחקן לא היה במלון ... ועובדה העלנו כאן ובפייס את הקבלות של אותם שחקנים שכן היו ועל הקבלה רשום גיא דין ...
אז בוא אני אספר כאן לכולם מה הסיבה שאמרתי לדודו גורש שאת ההודעה בעכו נט ששלחת לגבי הכסף לא קיבלתי אותה ואתה יכול לשאול את דודו גורש שמעניין מאוד עשה את כל הבלאגן ולך הוא טוען את הטענות שאתה מעלה ואני מול כולם כן מול כולם אני יגיד את האמת מול דודו גורש שאמר אני אדאג להגיד לאיציק ברבי שקיבלתי את הכסף ואז נתקזז על האלף מאה שקל של אשתו של רפי ונסגור את הסיפור אני אמרתי לדודו גורש בשום פנים ואופן שאני לא מסכים לזה כי הבטחתי לאשתו של רפי סולטן שהיא תקבל את הכסף שלה עד לגרוש האחרון תתקשר לרפי ותבקש לדבר עם אשתו תראה היא תאמת לך את מה שאני רושם כאן אז אם אתה לא רוצה להאמין זה כבר בעיה שלך תמשיך לחשוב מה שבא לך אתה ילד גדול מספיק בשביל לחשוב מה שבא לך ...
ושוב תפנה לגורש ותברר איתו את האמת ולא את מה שאתה רוצה לשמוע אין לי בעייה להעמיד את דודו גורש במקום לגבי הכסף אתה תבין שהאמת היא אצלי ולא אצל אלו שהחלטת שהם צדיקים ואני רשע ... ולגבי המאה שקל אני מוכן ללכת איתך לשוהם הרוש שהכסף היה אצלה וכל מי שהיה רשום ברשימה קיבל את הכסף שהיה במעטפה כולל החבר שלך בן עזרא שהאמת אני לא כל כך בטוח שהוא לכאורה שילם מאה שקל .... לגביך אני יכול להעיד שכן שילמת מאה שקל אבל מה עשו עם המאה שקל רק אלוהים יודע אני בטוח לא יודע ... תשאל את ניר דרשר שגם מאה שקל שלו נעלמו תשאל אותו מי לקח אותם הוא יגיד לך ...
דיי טחננו יותר מידי על הנושא הזה הגיעה זמן ההוכחות ואני יוכיח לך הכל שחור על גבי לבן נראה אחר כך מה תכתוב.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2013, 08:43 
עכונט כדרך חיים

סמי-תוסס כתב:

סמי אתה מתפזר ..

כל הסיפור מוכר , והוא לא לטובתך כי אתה ניהלת אותו ... ולמרות שלא נתת שקל בסוף הלכת לדודו גורש
ולקחת את העודף ...
מה עשית עם העודף ? ... זה לא כסף שלך !

אני לא רוצה את הכסף ...
רק מראה לך שאתה רואה כסף אתה מתבלבל :(

רק תענה איפה העודף ? ...

נתת לרפי סולטן ? ... אני דיברתי עם רפי והוא לא יודע ..

עכשיו סמי יהיה בהנהלת הפועל עכו
הסכומים שם ... זה לא מאות שקלים ..
זה מיליונים ... מה תעשה ?

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2013, 09:14 
עכונט כדרך חיים

תמשיך להתפזר איציק תמשיך אתה כנראה פוחד שאני יביא לך את האמת לפנים אני דיברתי עם רפי והוא אמר שהוא אמר לך שמה שסמי אומר לגבי הכסף הוא צודק אתה דובק בזה שאני הבעייה אני דובק בזה שדודו גורש הוא יצר את הבעיה אני גם אתן לך לדבר עם המקור שזה אשתו של רפי סולטן וכשזה יוכיח לך שמה שאני אומר אני צודק נראה אך תגיב ולמי תפנה אחר כך .

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2013, 10:28 
עכונט כדרך חיים

סמי-תוסס כתב:
תמשיך להתפזר איציק תמשיך אתה כנראה פוחד שאני יביא לך את האמת לפנים אני דיברתי עם רפי והוא אמר שהוא אמר לך שמה שסמי אומר לגבי הכסף הוא צודק אתה דובק בזה שאני הבעייה אני דובק בזה שדודו גורש הוא יצר את הבעיה אני גם אתן לך לדבר עם המקור שזה אשתו של רפי סולטן וכשזה יוכיח לך שמה שאני אומר אני צודק נראה אך תגיב ולמי תפנה אחר כך .

שאני יבין ..

מסרת את הכסף שלקחת מדודו לרפי סולטן ?

רפי אמר לי שהוא דיבר אתך . הוא לא מבין מה עשית עם הכסף ושהוא לא רוצה להיכנס לזה יותר ..
הוא אפילו הציע לתת לי את הכסף שלי ... וסירבתי ..
איני מעוניין בכסף ...

האמת בבקשה :) ...

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2013, 19:36 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

דוניה שיינהולץ מר ל של עכו נבחר ליו"ר הפועל עכו

היום , מנהל הקבוצה דוניה שיינהולץ ,נבחר פה אחד בישיבת העמותה ויהיה בעל זכות החתימה.

בישיבת העמותה האחרונה של הפועל עכו, הוחלט פה אחד שמנהל הקבוצה דוניה שיינהולץ ימונה ליו"ר עכו הזמני של הקבוצה עד שיקום תאגיד עירוני מטעם עיריית עכו.

היו"ר החדש יוצג בפני הקבוצה באסיפה הקרובה. כמו כן, מחר יוצג שיינהולץ בצורה פורמלית בהתאחדות לכדורגל ויהיה בעל זכות חתימה בכל הקשור בהתאחדות ומוסדותיה הנלווים.

http://www.one.co.il/Article/223081.html

Akkonet
akkonet@gmail.com

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: עדכון-דוניה שיינהולץ מר כדורגל בעכו , נבחר ליו"ר הפועל ע
הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2013, 21:16 
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות