|
דודי, חבל שלא התאפקת – דבריך חצופים והזמן יוכיח שגם לא מבוססים. כבר נוכחתי שאינטרסים וקיבעון במחשבה – גורמים לאטימות, "חרשות" ו"עיוורון". דווקא בשל היותי חזק, אני עומד על עמדותי, כמו: במאבק במפעל הגז, עמידר, ההנחה במס, שכונה צבאית וכו' – שאת כל אלה הובלתי, למרות התנגדות האחרים. כמו גם בפעילותי היום יומית בעירייה שזכתה לאין-ספור הצלחות, כשההנהגה (למעט לנקרי שבדרך כלל עמד מן הצד) טרחו להפריע. אז אתה אל תדבר איתי על גברים. לו הייתי חלש ודואג לאינטרסים שלי, הייתי הולך עם הזרם ואז, בוגד בעניין הציוני והעכואי. כל העת אני משלם, תרתי-משמע, בגלל יושרי והרגשת השליחות. אם להיות אינטרסנט/צבוע ויס-מן, בעיניך זה "גבר", אז אנחנו חלוקים לגבי משמעות ה"גבר"!
ובאשר לבחירות: חשוב ביותר לנתח אותם, כדי להבין המגמות ולאן עכו צועדת!.. מאחר ולא הבנת, את הנתונים האמיתיים אטרח שוב להסביר: 1.בעיר עם רמה סוציואקונומית 4 , יש תלות מנטלית וכלכלית ואפשר בקלות "לשכנע", ע"י מתן מילגה, הבטחת משרה וכו' וכו' – מה שלא היה עובד ברעננה. 2.בעיר קטנה כמו עכו שבה רק כ- 40 אלף בעלי זכות בחירה: שמחציתם לא מצביעים, המסה של עובדי העירייה, מתנ"סים, ספקים, קבלנים וכו' – על משפחותיהם, היא מסה קריטית שלא כמו בעיר עם 1/2 או מיליון תושבים. 3.בעיר קטנה כמו עכו, כש: א) כ-20 אלף לא הצביעו. ב) כ-20 אלף שהצביעו, מתוכם 7 אלף מהמגזר הערבי. היתר, חלקם הצביעו נגד לנקרי, הנותרים הם המשפחות האינטרסנטיות הנ"ל. אז כמה % מבעלי זכות ההצבעה בעכו באמת הצביעו ללנקרי?..... המסקנה: האינטרסנטים והערבים - קבעו מי יהיה ראש העיר! אני מודאג, כי אני מודע למצבה האמיתי של עכו ולאן היא דוהרת. זה לא נבואה זה חיזוי! ולדאבוני הרב, אתה עוד "תאכל את הכובע" ואל תתבייש להתנצל.
אלברט יקירי! דבריך תמוהים – אני משוכנע שאינך חושד בי באינטרסים אישיים. הרי אתה, יותר מאחרים, יודע שלאורך עשרות שנים - הרבה לפני העירייה, עוד בתקופת "הפורום למען עכו" שגם אתה היית חבר בו - הוצאתי במצטבר הון עצום על קידום עכו (כולל המאבק להשגת ההנחה במס לתושבי עכו). גם בתקופת עבודתי בעירייה, מרים ואני מימננו את רכבנו הפרטי שמרים השתמשה בו לצורך עבודתה – בהתנדבות בעירייה – 2 משמרות ביום – ולא זכתה מחבריך אפילו למכתב תודה וכפי שאמרתי " אפילו לא לפרח בחג במשך 9 שנים". זו טיבה האמיתי של ההנהגה.... ביבי אינו רוה"מ שלי אלא של כולנו. שמעון לנקרי, עשה לא מעט, כך שביבי לא חבר לעכו. אז אלברט, למרות שקשה לך, רצוי לפעמים להיות אובייקטיבי. באשר לבחירות – ראה את שכתבתי לדודי. גם אתה תצטרך "לאכול את הכובע". לא תהייה לי שום שמחה-לאד - משום שיש לעניין העכואי השלכות לאומיות.
כוח ללא ערכים - מביא לאפלה - בעיר מעורבת, על אחת כמה וכמה!......
ובאשר לי אישית: לפעמים כשמפסידים - דווקא מרוויחים מאד!......[/color][/b]
|
|