חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 29 ספטמבר 2025, 21:56

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ הודעה אחת ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: רוצים את הפועל עכו חזרה לעכואים
הודעהפורסם: 20 נובמבר 2014, 00:29 
עכונט כדרך חיים

ערב טוב לכל אוהדי הפועל עכו היקרים.
ביוזמתי האישית החלטתי לעשות צעד מתבקש וזה ליזום מפגש ושיחה עם ציון ויצמן.
לשמחתי הרבה ציון ויצמן נענה לבקשתי והזמין אותי היום לביתו . שמחתי על ההסכמה למפגש ליבנו את משקעי העבר ובשיחה בנינו למדתי לקח חשוב ביותר בחיים להקשיב לפני שאתה עומד לבצע מהלך שאתה עלול להתחרט עליו בסופו של דבר ... ציון ויצמן קיבל אותי בזרועות פתוחות הייתה לנו שיחה ארוכה קרוב לשלוש שעות שהייתה שיחה מאוד נעימה ומחבקת שהבנתי עד כמה הבן אדם אהבה והעריך אותי ואותכם האוהדים האמת שלציון ויצמן נעשה עוול גדול מאוד ואני מאוד מקווה שיחד איתכם אוהדים יקרים נצליח לתקן את העוול העצום שנגרם לאיש הזה שהאהבה שלו לקבוצה ולנו האוהדים טהורה .
לי אישית ירדה אבן גדולה מהלב לא אבן יותר נכון סלע חברים ואוהדים יקרים אנחנו את ציון כולם מכירים לא מהיום ציון תמיד היה אוזן קשבת לכולם למרות הקשיחות מבחוץ הוא אהבה ואוהב כל אחד ואחד מכם באופן אישי זה האיש שהביא את הפועל עכו לליגת העל נכון שעיריית עכו הזרימה כסף אבל להבדיל מי מה שהזרימה לציון ויצמן ולקבוצה ההבדל הוא פי חמש או פי עשר וציון עם המעט הצליח לעשות את מה שאחרים לא מצליחים ולא יצליחו לעשות עם תקציב של 22 מיליון ש"ח הפועל עכו בזכות ציון ויצמן בליגת העל ושלא יספרו לכם לוקשים שבזכות העירייה הקבוצה קיימת הקבוצה קיימת בגלל שיש תקציב שמוקצב לספורט ומכספנו אנו ולא מאף אחד אחר.
תראו לי מישהו שהוציא מהכיס שלו כסף מעיריית עכו ונתן לקבוצה?
אז חברים יקרים בואו נתאחד כולנו יחד למען החזרה של ציון ויצמן לקבוצה ונוציא את הקבוצה מידיים פוליטיות ספורט ופוליטיקה לא הולכים יחד היינו כולם כמו משפחה קינאה ושנאת חינם הצליחה לפלג אותנו ולגרום לנו להסתכסך אחד עם השני על מה ולמה בשביל מי בדיוק אז בואו נאחד כוחות כי עכואים הרבה יותר מוכשרים ומצליחנים .
אני אישית הייתי עם מצפון נקי כבר הרבה מאוד זמן אבל היום ירדה לי אבן מהלב.
כולנו למען כולם יוחזר ציון ויצמן לאלתר .

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ הודעה אחת ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: