חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 29 ספטמבר 2025, 18:00

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 7 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: רוצים שינוי בינואר , אך יש גבול כמה העיר יכולה לתת לכדורגל .
הודעהפורסם: 29 דצמבר 2014, 21:08 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

האוהדים וההנהלה , רוצים שינוי , החלפת המאמן ושקנים נוספים , אך יש גבול כמה העיר יכולה לתת .

חלון ההעברות של חודש ינואר 2015 , מתחיל ולכולם ( האוהדים והנהלת הפועל עכו ) , יש רצונות להחליף מאמן לרכוש שחקנים חזקים , אך כולם שוכחים שיש גבול כמה תושבי עכו , בעיר בת כ 50 אלף תושבים , יכולה לתת עבור קבוצת כדורגל עם כל הכבוד . פשוט אין מספיק כסף כדי לבצע שינויים - בשחקנים או המאמן .

מה עושים ? הפסיכולוגיה והאווירה חשובה , צריך להוריד את חוסר האימון במה שיש ויש הרבה , השקענו בהנהלה חדשה , בסגל חדש בשחקנים טובים באצטדיון ועכשיו צריך לתת אימון וחיזוק הפועל עכו . יש הפוטנציאל בעכו במה שיש ולא מומש כראוי ואפשר לעשות עם מה שיש . צריך חיזוק ופרגון למה שיש לנו , לגייס משאבים חיצוניים במידת האפשר ולצאת לדרך חדשה .

Akkonet
AkkONEt- מקור ראשון לחדשות עכו
akkonet@gmail.com
קבוצת עכונט בפייסבוק : http://www.facebook.com/akkonet

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: רוצים שינוי בינואר , אך יש גבול כמה העיר יכולה לתת לכדור
הודעהפורסם: 30 דצמבר 2014, 01:44 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

הנה חיזוק למה שכתבתי בבוקר :

יו"ר עכו, רוני פרטוש: "חרזי יכול להוציא את העגלה מהבוץ"

יושב ראש הפועל עכו, רוני פרטוש, שוחח עמנו בתוכנית הרדיו על המצב של קבוצתו.

למשחקים הביתיים של הפועל עכו מגיעים מעט מאוד אוהדים, ורק במשחקים נגד הקבוצות הגדולות מגיע יותר קהל.
"זה לא מדויק. אני חייב לציין ולהגיד לכם שלמשחקים של עכו מגיעים יותר מאלפיים אוהדים".

האם מבחינתך המאמן אלון חרזי הוא האיש הנכון שיוציא את עכו מהמצב הקשה?
"חרזי עם הרקורד שלו יכול להוציא את העגלה מהבוץ, אני מאוד מאמין במאמן שלנו, דיברתי איתו לא מעט פעמים וכפי שנאמר בפורומים רבים אני חושב שהוא האיש שיציל את הקבוצה".

זה חורה שרשות מקומית כמו עיריה מנהלת כבעלים קבוצת ספורט בישראל. מה בדיוק קורה ומי מנהל את הקבוצה?
"להפועל עכו יש עמותה, והפועל עכו ריבונית להחליט על כל שיקול ועניין. העיריה רק מעבירה כספים דואגת לתקציבים".

מאמן הפועל עכו, אלון חרזי הצטרף לשיחה בתוכנית ודיבר עמנו.

איך ההרגשה לעבוד בימים אלו בהפועל עכו?

"לא נעים ולא סימפטי לעבוד תחת המצב האלים הזה בעכו. לעיתים אין פרופורציות בכדורגל הישראלי, ולצערי דברים יוצאים מכלל שליטה. אנחנו בצוות עושים הכל כדי להעמיד את הקבוצה ולהכין אותה לכל משחק ומשחק בליגה".

זה לא גורם לך לחשוב ולהגיד לעצמך 'למה אני צריך להתמודד עם המצב הזה'?

"לפעמים כן. מה שמשאיר אותי בעכו זאת האמונה בסגל בקבוצה, והאמונה באנשי המועדון. אני מאמין באנשים שיש פה. אני לא יודע מה ישבור אותי ויגרום לי לעזוב את הקבוצה. אני מבין מה כולם אומרים מסביב, פשוט אגיד שאני מאוד מאמין בשחקנים שלי. בסיבוב הקודם הקבוצה הפסידה רק שלוש פעמים ושיחקנו נגד הקבוצות הגדולות בליגה בצורה מצויינת. ייתכן והשחקנים איבדו את הבטחון העצמי וחשוב לציין במשחקים מסוימים היינו עדיפים ואיבדנו נקודות לא בצדק. אני לא רואה את עכו יורדת ליגה בסיום העונה".

http://www.one.co.il/Article/244312.html

Akkonet
akkonet@gmail.com

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 30 דצמבר 2014, 01:52 
עכונט כדרך חיים

אלברט כנראה אתה לא מעודכן וכיסו לך את העניים עם מסכה של זה הסוד שלי ...יש אנשים כבדיםשרוצים להשקיע מישהו בעירייה משבש את המהלכים לכאורה .
יש שחקן בשם מילאן סמילאיניץ שמשחק בטורקיה ואפשר להביא אותו ללא עלות הדבר היחידי שהוא יכול לקבל זה אם הקבוצה תשרוד בליגת העל הוא יקבל מענק השארות ולא מעבר לזה.
אפשר להביא גם מאמן ללא עלות רק הוצאות ... ובמידה והקבוצה תשרוד בליגה יקבל מענק השארות וחוזה לעונה נוספת.
לגבי השחקן מי שמשבש וזורע חול בעייני כולם לכאורה זה אלון חרזי שאמר ברדיו ספורט לכאורה שעכו לא יכולה ומסוגלת לעמוד לכאורה בעליות שלו... ראה מה רשמתי לגבי אותו שחקן ...ומי אלו שרוצים לעזור כי עכו היא לא עוד קבוצה שהם מספקים לה שחקנים ניר אמיר וויקי ואקנין סוכני השחקנים...אני בטוח שאם אותו שחקן או מאמן היו שייכים לסוכנים אחרים לכאורה הם היו כבר מזמן בעכו לכאורה חרזי מתחשבן עם אותם סוכנים גועל נפש.
שמעון לנקרי אוהד שגב צאו מהסרט של חרזי הוא לכאורה הביא חורבן על קבוצת הפועל עכו...
חרזי תתפטר.
כלהנאמר בתגובה זאת לכאורה.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 30 דצמבר 2014, 02:01 
עכונט כדרך חיים

למה אתה לא מעלה את העימות ברדיו חמש באויר בין ניר דרשר לפרטוש ?
כי פרטוש לא ידע לתת תשובות למה שניר התקיל אותו...
לכאורה כל מה שחרזי מוציא מפיו זה שקר אחד גדול הבן אדם ממשיך לכאורה לשקר במצח נחושה...ואני מוכן לעלות איתו לעימות בגלי האתר ולחשוף לכאורה את פרצופו האמיתי של אלון חרזי בושה שאלון חרזי משתמש באוהדים ותיקים וטובים ומנסה להסיט את האש לכיוון שלהם יש לנו הודעה של חבר הנהלה ושחקנים שכולה נכנס מסמר לגלגל ברכב של חרזי ולכאורה חרזי טען שקרעו לו את הצמיגים ... השאלה הנשאלת למה חרזי באותו רגע לא פנה למשטרה ..למה פרטוש מגבה את המאמן שלו כשמספר שעות לפני דיבר עליו באסיפה ואמר שהוא חייב לפטר אותו לכאורה שפרטוש לא ינסה להיות צדיק על חשבון אחרים לכאורה שאני לא אפתח את הפה לכאורה מה אני יודע על פרטוש ואני אבייש אותו מול כל המדינה ההבדל ביננינו האוהדים לפרטוש שמה שאני יגיד לכאורה עליו לא יהיה שקר ...לכאורה .
אז אדון פרטוש תתנצל ואל תנסה להכפיש את אוהדי הפועל עכו לכאורה.
וגם אתה אדון חרזי תתנצל בפני אותם אוהדים שאתה מנסה השקם וערב בכל סיטואציה להפוך אותם לחוליגנים לעבריינים ולקהל אלים לכאורה... בוא תהיה גבר נעלה שנינו לשידור רדיו מול כל המדינה והמדינה תשפוט מי דובר אמת ומי דובר שקר לכאורה ...

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 30 דצמבר 2014, 11:47 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

סמי היקר , אני מכבד את דעתך , רק אני לא מבין ,
מדוע אתה מתעקש לעשות שינויים ( כמו שחקן חיזוק ) ללא תיאום עם הנהלת הפועל עכו והמאמן שהצעתך לא מתאימה לו ,
מדוע אתה נכנס על מה שהיה בעבר , ( חובות וסוכנים ועוד ) , צריך לראות את העתיד .

לגבי המשקיע , ראש העיר לנקרי אמר לי בראיון לפני כחודשיים שהוא מוכן לקבל משקיע רציני ולא קל למצוא משקיעים רציניים - ואתה יודע את זה איך יצא פרסום כאילו יש משקיע ובסוף נסגר המו"מ ואין תוצאות . זה לא רק בעכו יש בעיה של משקיע רציני , יש אותה בעיה גם בעיר במרכז הארץ ולא בפריפריה שזה עוד יותר קשה .

סמי היקר , כתבתי מעלה את דעתי שהיא דעת התושבים שמנסה להרגיע את ההנהלה ואת האוהדים שאין לנו עוד כסף להשקיע עבור המהפכות שאתם רוצים , צריך להירגע ולהתקדם עם מה שיש .
לכן סמי היקר , אני יודע שנפגעת אחרי הבחירות ועכשיו צריך לסלוח - ועכשיו אתה צריך לראות את המציאות ולהתקדם שנצליח להישאר בליגת העל , זה גם תפקידך ואתה יודע לעשות את זה במידה ותחליט .

Akkonet
akkonet@gmail.com

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 06 ינואר 2015, 00:34 
עכונט כדרך חיים

יש מלא כסף מעלים את האנונה כאילו אנשים גרים בסביון .
והנה הפלא ופלא אלון חרזי פוטר מה קרה שמעון ואוהד לא אהבו לקבל את הביקורת של פרימו אז הם התקפלו לכאורה והבינו שסמי מבין הרבה יותר מהם בכדורגל ... :D :D :D :D :D

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 06 ינואר 2015, 02:37 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

סמי היקר שלום רב ,
אני מציע לבדוק שיש הרבה ערים בהם הייתה עלייה בארנונה , בעכו לא הייתה עליה בארנונה ,

הנה שידור : ראש העיר לנקרי על הארנונה 2015 , ללא ייקור .

השבוע הייתה ביקורת על הרשויות שלא גובות חובות ארנונה ומעדיפות לייקר את הארנונה . בעכו פועלים אחרת , מעדיפים לגבות חובות ולא מייקרים את הארנונה , כיום גובים פי שניים ארנונה לעומת לפני עשור שנים , לכן אין צורך לייקר את הארנונה בעכו . רוב התושבים משלמים כיום מרצון או לא מרצון , לכן בשנת 2015 צו הארנונה שקיבלנו החודש לא מתייקר , חוץ מעליית המדד כאחוז אחד השנה על פי חוק .
לקישור בעכונט בפייסבוק

https://www.facebook.com/video.php?v=678592345595772

Akkonet
akkonet@gmail.com

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 7 הודעות ] 

מי מחובר