חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 29 ספטמבר 2025, 02:25

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ הודעה אחת ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: פרשת הרצח בחיפה-היורה החליט להסגיר את עצמו בתחנת עכו
הודעהפורסם: 06 ינואר 2017, 01:23 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

פרשת הרצח בחיפה-היורה החליט להסגיר את עצמו בתחנת עכו

*מדוברות המשטרה(חוף) יצאה תחילה הודעה :
*אירוע הירי והרצח בחיפה- פעילות משותפת משטרה ושב״כ
לאחר פעילות מודיעינית ומבצעית נחושה של משטרת ישראל ושב״כ שניהלו מצוד ממוקד אחר החשוד ברצח ובמסגרתו אף תפסו את נשקו, הבין החשוד כי המרדף המשטרתי "סוגר עליו" והחליט להסגיר את עצמו . החשוד יועבר להמשך חקירה בשב״כ.
להזכירכם צו איסור הפרסום אודות החקירה וזהות החשוד תקף.
================
החשוד, בן 21 המתגורר בשכונת חליסה בחיפה - שם התמקדו החיפושים ביומיים האחרונים - הגיע לבית דודו של אביו, ומשם נסעו השניים לתחנת המשטרה בעכו.
קרוב המשפחה שהסגיר את החשוד אמר עם היציאה מתחנת המשטרה בעכו : "הוא הגיע אליי לבית ודפק בדלת. בהתחלה לא האמנתי שזה הוא. הוא היה עייף ורעב מאוד. הדבר הראשון שאמר לי הוא 'דוד, אני רוצה לאכול'. ישר אמרתי לו - 'כולם מחפשים אותך, אני חייב להסגיר אותך, בוא תסתכל מה כותבים עליך'. הוא אמר לי 'אני לרשותך, רק תן לי משהו לאכול'. הוא אכל קצת ותוך דקות לקחנו אותו לתחנה. אני מקווה שהוא לא עשה כלום וישתחרר".
בתחילה הסברה הייתה כי מסע הירי בחיפה - שבו נרצח גיא נפרי ונפצע יחיאל אילוז - היה על רקע פלילי. אבל כעת הערכת המשטרה היא שמדובר בפיגוע טרור על רקע לאומני. חוקרי המשטרה והשב"כ תפסו גם את נשקו של החשוד והוא הועבר להמשך חקירה בשב"כ. על החקירה ועל זהותו של החשוד עדיין מוטל צו איסור פרסום.
אביו של החשוד הגיע לתחנת המשטרה בעכו, לאחר שבנו הסגיר עצמו לשוטרים. "לא גידלתי את הילדים שלי על הדברים האלה. אנחנו חיינו ביחד", אמר - וטען כי בנו לא התקרב לדת לאחרונה. לדבריו, "אם הייתי יודע איפה הוא הייתי מסגיר אותו".
החשוד הסגיר עצמו אחרי יומיים של מצוד אינטנסיבי ברחבי שכונת חליסה בחיפה, בעקבות רצח כפרי ברחוב הגיבורים בעיר התחתית שבחיפה, פחות משעה אחרי הירי באילוז ברחוב העצמאות הסמוך. אתמול זיהו תושבים את החשוד בשכונת חליסה, אך אז המשטרה לא הצליחה ללכוד אותו.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4903805,00.html

Akkonet
AkkONEt- מקור ראשון לחדשות עכו
akkonet@gmail.com
קבוצת עכונט בפייסבוק : http://www.facebook.com/akkonet

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ הודעה אחת ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים