חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 ספטמבר 2025, 13:26

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ הודעה אחת ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אשר שושן (33) מעכו ואודי טנא מבני ברק מתגייסים שוב בצו 8
הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2025, 08:06 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

אשר שושן (33) מעכו ואודי טנא (38) מבני ברק מתגייסים שוב בצו 8, אחרי שליוו את הילדים לביה"ס: "הם למדו לחיות עם זה"

השבוע ליווה אשר שושן (33) את בנותיו טליה, שירה ורעות לבתי הספר ולגנים. הוא ייפרד מהן בנשיקה, יעמיס את הקיטבג הכבד למכונית וייצא מהבית בעכו לסבב נוסף של מילואים.
כ-40 אלף חיילי מילואים יחלו החל מהבוקר להתייצב בצו 8 בבסיסי האימונים, בעיקר במרכז האימונים הלאומי בצאלים שבנגב, כחלק מההכנות למבצע "מרכבות גדעון ב'". בימים האחרונים ניסו בצבא לגשש בגדודים שהופעלו כמה חיילים יגיעו הפעם, אחרי שבסבבים האחרונים אחוז ההתייצבות הממוצע הסתכם בכ-60%-70%, וכפועל יוצא מכך צומצמו ףמשימות מבצעיות בגזרות השונות. לפי הערכות ראשוניות בצה"ל מצד קציני מילואים, בתרחיש החיובי גם הפעם האחוז לא יהיה שונה בהרבה.

מי שעוד ייענה לצו הנוכחי, וייצא אף הוא לסבב נוסף של מילואים לטובת מבצע "מרכבות גדעון ב'", הוא אודי טנא (38) מבני ברק. טנא, נשוי ואב לארבעה, הוא קצין במילואים ויועץ אסטרטגי באזרחות, שמאז 7 באוקטובר שירת יותר מ-500 ימי מילואים.
"אין לי בעיה לעשות עוד 5,000 ימים, אבל אני רוצה שנסיים את המלאכה באמת ונלך להכריע", אמר טנא. "אנחנו רוצים שתהיה תכלית אמיתית, ניצחון שלם באמת, לא בסיסמאות. אני מוכן לתת את הלב והנשמה. אני רוצה שהארץ תשקוט מאה שנים כדי שנוכל לשגשג ולצמוח. צריך לדאוג לזה שלא משנה מה יהיה, האויב החמאסי יקבל מנה אחת אפיים, כדי שהוא יחשוב עוד פעם אם הוא רוצה לעשות חלילה את 7 באוקטובר הבא. חמאס זו אידיאולוגיה, הם מקדשים אדמה ואנחנו מקדשים חיים. אנחנו צריכים לקחת להם אדמה וטריטוריה, כי זה מה שיכאב להם. שם נבנה את כפר עזה ב', ואת שכונת נחל עוז ג'".

לכתבה המלאה של יאיר קראוס, גלעד כהן, יואב זיתון| YNET

https://www.ynet.co.il/yedioth/article/yokra14498038

תמונה

Akkonet
AkkONEt- מקור ראשון לחדשות עכו
akkonet@gmail.com
קבוצת עכונט בפייסבוק : http://www.facebook.com/akkonet

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ הודעה אחת ]