הצטרף: 04 מרץ 2005, 01:00 הודעות: 18873 מיקום: אתר אישי ציבורי של אלברט לוי
|
התדמית של עכו מול מציאות טובה יותר
יעקב שלום רב כל הכבוד לך , אני מתרשם שאתה באמת איש שחשובה לו העיר עכו לפני כעשור שנים הממשלה פגעה בעכו בצורה קשה ביותר כי היא נתנה 15% הנחה במס הכנסה לכל מי שהיה מוכן לעזוב את עכו ולגור בנהרייה- זה היה צעד בלתי מבן , פוגע ביותר בעכו .
מה שקרה היה כ 10,000 תושבי עכו בעלי יכולת וללא מחשבה קולקטיבית, מכרו את הבתים בעכו במחיר טוב ובנו בתים בנהרייה 7 דקות צפונית מעכו שם קיבלו אלפי שקלים למשכנתא - קיבלו וילות ללא כסף מאז אנו התושבים שבאמת חשובה להם העיר נאבקים לבנייה מחדש של העיר ושל הקהילה הוי מאבקים של התושבים ולבסוף קיבלנו את ההנחה במס הכנסה שהגיעה באיחור התושבים החליפו 2 ראש ערים מאז ועכשיו , אפשר לראות את תחילת הבנייה מחדש להלן סרטון מהאתר האישי שלי על המאבקים http://132.68.8.140/ziud/levy/myweb15/m ... -akko.html
אריק שרון הוסיף 32 שוטרים ויש סיורים בעיר ועכשיו יש עוד פרויקט בדרך לשיפור הביטחון האישי אני אישית מבקר בעיר העתיקה גם בחצות ללא בעיות ראיתי איך בקריות שלך הפושעים פגעו בזקנים בצורה קשה בבתים שלהם , זה כאב לי מאוד לראות את זה בטלוויזיה ושעכשיו יש צעירים שעוזרים לזקנים ליד הבנקים את המצב הזה אין לנו בעכו לפחות- פשע לצערי יש בערים רבות בארץ מאז שהנושא החברתי ירד ופערים החברתיים גדלו
יש הגזמה בדמית יש אנשים ,שחושבים , גם עכואים בניהם , שיש רוב ערבי בעכו ואנו כמו לוד כאשר בפועל יש 71% יהודים והמצב בעכו הוא רחוק מהמצב של לוד - לידיעתך יש בעכו ערבים תרבותיים ביותר וגם הם לא מעוניינים שיגיעו לעכו משפחות חלשות מהכפרים לכן גם בונים כיום בעכו מספר פרויקטים עם איכות במחירים גבוהים יחסית לעכו , כידי שיגיעו לעכו אנשים במצב סוציו אקונומי חזק
בונים תדמית חדשה וטובה לעכו
בניתי את עכונט לשיפור התדמית של עכו ומען גיבוש הקהילה מחדש . הכותבים בעכונט מנסים לתת תמונה אמיתית למצב של עכו שהולך ומשתפר וזאת תדמית טובה לעכו - במציאות לעומת התדמית יש פחות פשע בעכו מנהריה שם יורים על פוליטיקאים וכו בעכו נקנו בתים חדשים בשנה האחרונים יותר מנהריה אנשי הנדלן קנו או שכרו נכסים בעכו ועכונט מלא ידיעות ושינויים טובים לעכו תדמית זאת עבודה קשה אבל אני מאמין שאסור לנו להרים ידיים ואנו נלחמים בכל פעם מחדש ומנסים לבנות תדמית בהתאם למציאות המשתפרת
בכל אופן תודה לך יעקב על העצות שלך לגולשים וזה טוב מאוד שמנהלי העיר יקראו ויבינו שצריך גם תיקונים בהתאם לזווית הראייה של איש רציני שרואה את המצב שלנו מרחוק