חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 ספטמבר 2025, 16:10

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 2 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חוף ארמן עכו- אל תסתכל בקנקן אלה במה שבתוכו !!!
הודעהפורסם: 26 יוני 2005, 12:15 
משתמש קבוע בעכונט - מעל 600 הודעות
משתמש קבוע בעכונט - מעל 600 הודעות
סמל אישי של המשתמש

אלברט שלום,

אין על מה להתווכח שחופיה של עכו הם בין החופים היפים ביותר בארץ... באמת חופים מדהימים
אך, יש פתגם חכם שאומר "אל תסתכל בקנקן אלה במה שבתוכו", מה שווה חוף יפייפה שלא ניתן להיכנס למיימיו?

על פי אתר משרד הבריאות, ניתן להתרחץ בחצי החוף הצפוני של חוף ארגמן, ואילו בחצי החוף הדרומי הרחצה אסורה,
איך בחוף של סה"כ 300 מ' עם כל הזרמים שבים הכימיקלים ננעלים על קטע החוף הדרומי של חוף ארגמן
ולא מתערבבים עם הקטע הצפוני? איפה בדיוק נמצא הגבול שבמים???

לרעיה, אפילו קורס חובלים הוציא את חייליו מהמים בגלל הזיהום ועבר להתאמן בחופי חיפה, הצבא לוקח
אחריות על בריאות חייליו ואילו עיריית עכו מפקירה את בריאות תושביה !!!

בנוסף,כל שנה במשך 25 שנה, מגיעה לעכו קבוצה של כ-800 בני נוער של "צופי-ים"
כיתות ז'-יב' לקורס בקציני ים למשך כל חופשת הקיץ, והשנה משום מה,
לא יקיימו השנה "צופי-ים" פעילות בבית ספר לקציני ים עכו , ל-מ-ה ?!?!?!

בבקשה ממך, אל תגיד "שישנם אנשים שמציירים מצב שחור על החוף היפה שלנו", כי בלעדי אנשים
כאלו, לא היינו מגיעים למצב "שבעוד שנה וחצי יהיה מפעל לטיהור השפכים " (כמו אתה מציין כל פעם מחדש ובגאווה רבה)

שי מנדלר

נ.ב, אשמח מאוד, אם גורם מוסמך יענה על שאלותיי .

למפת איכות מי הרחצה בחופים באתר משרד הבריאות:
http://www.health.gov.il/pages/default.asp?maincat=26&catid=400&pageid=2712

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: היי שי , אני שמח שאתה אומר שהחוף שלנו הוא בין היפים בארץ
הודעהפורסם: 26 יוני 2005, 13:14 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

היי שי הצעיר והדינמי
זה בסדר גמור שאתה מעורב שחשוב לך לעלות נושאים אופוזיציוניים בכל פעם בעיר , לפחות כך יש עניין בעכו, ועוד יותר טוב שאתה עושה את זה כאן בשמך המלא עם בכבוד לאנשים .
הנה אנחנו מתקרבים בין העמדות שלנו , כאשר מדברים ללא סיסמאות את האמת .
עכשיו בפעם הראשונה , אתה אומר עכשיו שיש לנו חוף יפה ומדהים , זאת אמירה חדשה שלך וכל הכבוד , לכן אתה לא מאלה שמציירים את החוף שלנו כשחור . עכשיו מובן וזה מה שאני משדר כל הזמן לאיזון הדברים כאן .

אין מחלוקת בנינו שהים בעכו מזוהם לפעמים מנחל נעמן , כתוצאה מזיהום מפעלי מילואות ועוד בדרום עכו .
[b]אני תמיד הבנתי את המצב עוד לפני מספר שנים ואני תמיד אמרתי שלעכו צריך מפעל לטיהור שפכים .
לא רק אמרתי , גם עשיתי כאשר הייתי חבר הנהלת העיר , הייתי בין החברים יחד עם ראש העיר , שדחפו את התוכנית והשיגו עשרות מיליוני שקלים למפעל שנמצא בהקמה ועכשיו ראש העיר לנקרי מזרז את סיום הקמתו כי גם הוא מבין שזה חשוב לעיר שלנו .

עכשיו במצב הביניים , עד סיום בניית המפעל , אותו משרד הבריאות , הוא זה שנותן אישור לרחצה בחוף ארגמן . משרד הבריאות הוא זה שבודק בצורה מקצועית ומאשר או אוסר את הרחצה .
ביום שלישי האחרון משרד הבריאות אישר את הרחצה מחדש , אך אתה פרסמת בידיעות עכו על החוף שלנו , ואני פרסמתי כאן את המצב כפי שהוא .
עכשיו יש איזון וכולם מבינים את המצב ונפעל ביחד בהתאם למה שאומרים במשרד הבריאות .
[/b]

Akkonet
AkkONEt- מקור ראשון לחדשות עכו
akkonet@gmail.com
קבוצת עכונט בפייסבוק : http://www.facebook.com/akkonet

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 2 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד