כידוע לך איני נציגו של ראש העיר וגם לא בחרתי בו ולכן אני לא חשוד "כעושה דברו " . אתה מערבב " מין ב שאינו מינו " ולמה אני מתכוון , אתה מצביע על מספר נושאים ועושה מהם "מישמש " מצב תשתיתי /חברתי בעכו הוא דבר בפני עצמו . חוסר תעסוקה הוא נושא בפני עצמו. אי מתן הזדמנות לצעירים בעכו הוא נושא בפני עצמו . העסקת עובדים מחוץ לעיר ברשות ובסניפיה (מתנ"ס ) הוא נושא בפני עצמו. אתה צודק שצריך לכתוב על המצב האמיתי ועל כל הנושאים הדורשים תיקון בעיר אבל לצורך ביקורת בונה ולא לשם ניגוח ראש העיר , כי אני רוצה להאמין שטובת העיר עומדת לנגד עינך ולא דברים אחרים. חוסר תעסוקה היא "מכת מדינה " ולא בעיה ספציפית של עכו וידוע לי ניסיונות כנים מצד העיריה והעומד בראשה לנסות לשפר את המצב ולראייה מספר פרוייקטים שכבר פועלים. אני מסכים איתך במאה אחוז שצריך לתת לכשרונות צעירים מעכו להשתלב בעשיה בעיר גם ע"י העדפה מתקנת. כמו כן מקובל עלי שבעלי תפקידים בכירים בעיריה יהיו תושבי העיר. מאידך אתה חייב להבין שחר שחייבים לשמור על איזון מסויים , אי אפשר ל"עשות את הכל שחור " א. כי אלה לא פני הדברים ב. השחרת המצב ועיוותו לא יעזרו לנו להביא תושבים חדשים לעיר. חברי מנהלי הפורום הם אנשים רציניים ואחראים אוהבי עכו אמיתיים שמשתדלים לראות את התמונה כולה ולא רק את חצייה. מקווה שקצת עזרתי להבהיר את העניינים.
_________________ יוסי גרינברג עכואי שאיכפת לו מייחל ומצפה לעכו אחרת " במקום שיש רצון - ישנה גם דרך " נצח ישראל לא ישקר
|