|
נירה גולשת עכונט הגיעה מחו"ל לעכו :" אורח לרגע רואה כל פגע "
חתימה טובה , שמי נירה ובעבר הלא כל כך רחוק הייתי תושבת עכו. כמובן שבכל ביקור בארץ אני מגיעה לעכו, שם קבורים הורי ז"ל אבל אני גם מטיילת ברחובות ומבקרת בבתי הספר בם למדתי ועבדתי. אני מבינה שאני מחפשת את ילדותי בביקורים האלה ומקווה להאחז בזכרונות הטובים, אבל גם בצורה מאוד ריאלית ומפוקחת מציצה בחיי העיר שהייתה לי בית מדהים, והאמת? זה די מאכזב מכמה אספקטים.
אני מצרפת אימייל שכתבתי ליוסי גרינברג. הכל מאהבה. אם תוכל ותרצה- עשה אתו מה שצריך.
שנת שלום ושגשוג לעירי ולמדינת ישראל.
נירה
ליוסי גרינברג ,
נכנסתי לאתר עכונט ואני מבינה שראש העיר הוא אדם עסוק מאוד- וגם מאוד פופולרי....
האמת, השידורים הקצרים כייפים וזו הזדמנות בשבילי לראות עכו אחרת מזו שהצצתי בה בקיץ האחרון
למה למשל, לא מצלמים את רחוב בן עמי ומנסים לעשות משהו בנושא? האם זו הצורה שרחובה הראשי של עיר צריך להראות? הרי זה כרטיס הביקור של העיר ואנשים יכבדו את העיר אם העיר תכבד את עצמה. אין שום חוק עירוני נגד תצוגת סחורה על מדרכה? בעיקר עכשיו שהפכו את הרחוב לפתוח לתנועה אין מקום להולכי רגל מבלי לרדת לכביש ולסכן את עצמם ולשבש את התנועה. זו דעתי הצנועה. כי אורח לרגע רואה כל פגע...לפעמים חיים במקום כל כך הרבה זמן ומאבדים פרספקטיבה ופשוט מתרגלים למראה, למצב. אני יודעת שאתה עייף מפעילות פוליטית אבל כיון שהזכרת שראש העיר מכיר אותך אישית- אשמח אם תשתף אותו במה שכתבתי. ואם לא, זה גם בסדר. אכפת לי מהמקום וכיון שהתרחקתי אני רואה דברים מבחוץ. סתם נקודה אישית.
שתהיה לנו שנה שקטה והצרה היחידה תהיה רחוב בן עמי! נירה