יוסי יקירי
בו אני אשתדל לדייק מבלי להזכיר שמות
אזכיר רק שמות של אנשים טובים בעירייה
לדוגמא איילת חביב מנהלת מחלקת הרוחה היא אכן עובדת מקצועית וטובה ואכן ראש העיר הגיע למסקנה הזו לאחר שנאלץ לסבול ולגרום לסבל רב בקרב תושביו במינוי פוליטי אשר קדם לאיילה חביב. המינוי לא היה של לנקרי (תנחש שלי מי ?) ואם ניחשת נכון אזי אתה מבין שגם האדם הזה צריך ללכת הביתה כי הוא אחד הבעיות הגדולות של העיר עכו.עם זאת אתה יכול גם לראות הדיפה הצידה של אדם שכן תרום ותורם לעיר שמו בישראל ישראל בן עזרא, הוא עובד קשה עבד קשה ויעבוד קשה. אז מה עשה ראש העיר , הזיז אותו הצידה בלחץ האדם שמינה בהתחלה מינוי כושל של מנהלת רווחה קודמת והנה לך נזק שלא נפתר. נכון, אכן לישראל בן עזרא יש בעיה קשה של יחסי אנוש ועל זה הוא צריך לעבוד קשה מאוד, אך אם זאת הוא אדם שיודע לעבוד ולהזיז דברים אז למה הזיזו אותו ??
רוצה לשמוע על עוד כישלון שהיה בתחילת הדרך קח את מנהל הפיקוח הנוכחי שלנו איש יקר שעושה עבודה נקיה מקצועית , בתחילת הדרך מישהו (כן כן אותו אחד) הזיז אותו הצידה וכאשר נוצר ברדק בא ראש העיר וכיבה שריפה וחזיר את מנהל מחלקת הפיקוח הנוכחי לתפקיד. אני יכול למנות לך עוד המון מחדלים בלתי פוסקים של אנשי מקצוע שכל מניעיהם הם פוליטיים חלקם הם נדוניה של השלטון הקודם אך רובם אבוי הם של השלטון הנוכחי . אותי לא מעניין אילוצים פוליטיים ,אני אזרח שרוצה לקבל את עכו אחרת ואם האנשים הללו שבחר לנקרי מסנדלים אותו אז הוא בעצם מסנדל את התושבים. לומר לך שבעתיד לא אבחר בו ? אולי אך אם לא אבחר בו סביר להניח שלא אבחר באף אחד כי אני לא רואה כרגע מועמד אפקטיבי אחר. אך בו לא ניכנס לבחירות כי זה דוחה ומגעיל.
יוסי יקירי זה המצב ואיתו אני לא מוכן להשלים , מה שקורה בעירייה הוא סדום ועמורה, שני אנשים כושלים האחד גרורה מהקדנציה הקודמת ואחד חדש לחלוטין פשוט הורסים כל חלקה טובה בעיר ומביאים עוד ועוד מקורבים שלהם שעושים רק נזק לעיר. אתה מבין כדי לצלם תמונות בעיר צריך לשלם 30000 ש"ח לעובדת ועוד להוסיף לה מזכירה , ואני נמנע מלנקוב בשמות וכאשר אני כותב על כך אני רותח מזעם , עם כל הכבוד לך יוסי גרינברג ואתה יודע שאני אכן רוכש לך כבוד אני לא מקבל שום תירוץ בגנות האילוצים הפוליטיים
שבת שלום ומבורך לך ולבני משפחתך
D.N.A
|
|