חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 29 אפריל 2026, 01:47

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 11 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: קיסר חדאד לא ימשיך כמאמן אחי עכו בעונה הבאה.
הודעהפורסם: 10 מאי 2007, 11:25 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

קיסר ח'דאד עוזב את אחי עכו

בראיון שערכנו עם מאמן אחי עכו שעלתה לליגה ב' מספר לנו מה עבר עליו ועל הסיבות לעזיבתו

קיסר חד'אד שאימן בשנתיים האחרונות את אחי עכו מליגה ג' מספר לנו מה עבר עליו בשנתיים האלה, מה היו הסיבות לעלייה השנה ולמה בעצם הוא החליט לעזוב במפתיע את הקבוצה למרות שהיה לו טוב בה והצליח לעלות אותה ליגה.

קיסר איך אתה מסכם את העונה?

"אני מסכם אותה כשנה מעייפת וקשה, שנה עם עבודה נאמנה מסביב לשעון, השקעתי את כול כולי בקבוצה, עזבתי והזנחתי מספר דברים חשובים בחיים שלי כמו עבודה ובית רק לטובת הצלחת הקבוצה, על מנת שאחי עכו תוכל לעלות לליגה ב', ואני שמח על כך שהעבודה שלי וההשקעה שלי הניבו פרי והקבוצה העפילה לליגה ב'".

האם הציפיות שלכם בתחילת העונה היו לעלות ליגה?

"הציפיות של הקבוצה היו אך ורק לעלות לליגה ב', הרכבנו בתחילת העונה קבוצה מצויינת וממושמעת. שחררנו מספר שחקנים שהיו בעייתים מבחינת ההתנהגות שלהם כי רצינו לבנות קבוצה שדבר ראשון תיהיה ממשומעת באימונים ועל המגרש. לא הבנו שום שחקן רכש וכול החשקנים היו תוצרת עכו העתיקה. רק בסיבוב השני התחזקנו בשני חלוצים ובלם על מנת ליישם באופן מוחלט את המטרה לעלות ליגה, הגשמנו את הציפיות מתחילת העונה ועלינו ליגה ואני כמובן מאושר על כך".

מדוע החלטת לעזוב את הקבוצה?

"אני אימנתי את הקבוצה במשך שנתיים שהיו קשות מאוד ואני חושב שמיציתי את עצמי ולכן אני רוצה לעזוב את הקבוצה. המיצוי שלי מתבטא בעיקר מנטלית ופיסית, הייתי צריך להשקיע מעצמי 300 אחוז בקבוצה ויצא לי הרוח מהמפרשים. החזקתי שם שנתיים וזה לקח לי מהבריאות הנפשית והפיסית. אני חושב שמיציתי את עצמי ואת נשמתי ונתתי לקבוצה הרבה מאוד ואני מסיים את הפרק עם אחי עכו בצורה הטובה ביותר שיש, הן מבחינת הקשר שלי עם השחקנים וההנהלה ובראשם היו"ר אדהם ג'אמל שהוא איש יקר מאוד.

עצם העיזבה שלי את הקבוצה היא בעקבות המיצוי שלי כמאמן הקבוצה. לא קל לאמן קבוצה עם שאיפות גבוהות ועם הרבה בעיות מסביב. הכרטיס לעלות ליגה לא הושג בקלות ודרש הרבה עבודה קשה. הדברים שלי בתור מאמן היו חשובים לתת לקבוצה דבר ראשון זה שקט ומשמעת כי כדורגל ידעו לשחק שם וזאת לא הייתה הבעיה, אבל מה שהכי חשוב זה משמעת, לאהוב את הסמל והעיר וכמובן מעל לכול כושר גופני וסופו של דבר הדברים הללו מוליכים את הקבוצה להשגים ולעלייה לליגה ב'".

מה היה סוד ההצלחה באחי עכו העונה?

"השנה סוד ההצלחה קבוצה היה ללא ספק דבר ראשון שיתוף הפעולה המלא שהיה ביני לבין ההנהלה וזה נתן הרבה שקט ורוגע לקבוצה. הייתה מטרה של כולם להצליח וכול אחד עבד ופירגן לשני בשיתוף פעולה מלא מצד כולם וזאת הסיבה הכי ברורה לכך שעלינו ליגה".

האם יש אנשים שאתה חושב שמגיע שנציין אותם?

"אני מודה מכול הלב למנהל הקבוצה ויו"ר הקבוצה אדהם ג'אמל על שנתן לי את הבמה להצליח והאמין בי לכול אורך הדרך ומצידי לא אכזבתי אותו והחזרתי לו במתנה צנועה שהיא כרטיס העלייה לליגה ב'. אני לא אשכח את חברי ההנהלה שתמכו בי, עבדאללה הנדואי, ח'מד מרעי, סמיר עסוואן ןאחמד בקר, כולם בלי יוצא מן הכלל עזרו לי ותמכו בי ובזכותם ההצלחה של הקבוצה. אני גם מודה לשחקנים כולם על שנתיים יפות שעשיתי במועדון, היה בינינו הרבה כבוד הדדי ואני מאחל מכול הלב ובאמונה שלמה הצלחה לכול הגורמים הקשורים לקבוצה שתצליח בליגה ב' כי בסופו של דבר הצלחתה של אחי עכו היא גם ההצלחה שלי.

כרטיס העלייה הגיע בעבודה קשה ומפרכת ולשמור על ההשיג הזה צריך לעבוד פי שלוש יותר קשה".

מה השאיפות שלך בתור מאמן בעתיד?

"אני כבר אימנתי מספר רב של קבוצות בליגות ב' ו ג' ושיחקתי גם בתור שחקן במספר קבוצות, יש לי רקורד עצום של עליות ליגה הן בתור מאמן והן בתור שחקן ואני חושב שבתור מאמן עם רקורד כזה ויכולת כזאת אני ראוי וצריך לאמן בליגה יותר בכירה, לפחות ליגה א'. הבעיה שהייתה לי בעבר היא שלא ידעתי לשווק את עצמי כמו מאמנים אחרים וזאת הסיבה שאולי נעצרתי קצת, אני מקווה שאני יצליח להגיע לליגה א' ולהצליח שם כי באמת שמגיע לי להגיע לליגה יותר בכירה".

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: כל הכבוד
הודעהפורסם: 10 מאי 2007, 21:34 
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות

ואתה עוד תגיע לליגות הבכירות

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 מאי 2007, 22:22 
עכונט כדרך חיים

למרות שזאת רק ליגה ג' מגיע כל הכבוד למאמן ולשחקנים ולצוות המקצועי שם שלפי מה שהבנתי הוא טוב על כך שהעלו קבוצה עכואית ולא משנה איזה לליגה הבאה, במקרה הזה ליגה ב'... עוד גאווה עכואית.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: ..
הודעהפורסם: 10 מאי 2007, 23:02 

רועי-אליאור אוזן כתב:
למרות שזאת רק ליגה ג' מגיע כל הכבוד למאמן ולשחקנים ולצוות המקצועי שם שלפי מה שהבנתי הוא טוב על כך שהעלו קבוצה עכואית ולא משנה איזה לליגה הבאה, במקרה הזה ליגה ב'... עוד גאווה עכואית.

אתה צודק כל הישג בין אם הוא קטן או גדול הוא יירשם לזכות עכו וזה מה שאנו רוצים

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 מאי 2007, 14:09 
עכונט כדרך חיים

אחי עכו קבוצה יותר מעניינת מהפועל

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 מאי 2007, 15:43 
סמל אישי של המשתמש

בוריס-מסוזניק כתב:

http://mazra.prestige.co.il/

תחזור אלינו אחרי האבחנה.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 מאי 2007, 16:13 
משתמש עם ניסיון של יותר ממאה הודעות
משתמש עם ניסיון של יותר ממאה הודעות

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זיגי עילפת אותי

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 מאי 2007, 19:26 
עכונט כדרך חיים

הייתי במספר אימונים של המאמן קיסר חדאד ומאוד נהניתי מהמשמעת והדרך שהוא מעביר את האימונים .אני מכיר את קיסר עוד שהיה בלם בבני עכו לפני הרבה שנים ,וגם אחיו ששיחק יחד איתי בנוער או נערים אני לא זוכר בדיוק .
מאחל לקיסר הצלחה בהמשך ועוד משהו לסיום קיסר הוא לא רק מאמן הוא אחלה בן אדם וזה הכי חשוב .

ב ה צ ל ח ה

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: ...
הודעהפורסם: 12 מאי 2007, 22:09 

בוריס-מסוזניק כתב:

אתה יודע מה אתה צודק כי בכושר הנוכחי הגרוע של הפועל הם לא רק ינצחו אותה אחי עכו גם תביס אותה כפי שנראה לי

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: ...
הודעהפורסם: 12 מאי 2007, 22:25 
סמל אישי של המשתמש

Saeed כתב:
בוריס-מסוזניק כתב:

אתה יודע מה אתה צודק כי בכושר הנוכחי הגרוע של הפועל הם לא רק ינצחו אותה אחי עכו גם תביס אותה כפי שנראה לי

תעשה טובה ,תחבור לחבר הנחמד הזה ותלכו על מה שהצעתי.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: ...
הודעהפורסם: 12 מאי 2007, 23:37 

זיגי כתב:
Saeed כתב:
בוריס-מסוזניק כתב:

תעשה טובה ,תחבור לחבר הנחמד הזה ותלכו על מה שהצעתי.

אתה יודע מה ? אני אחשוב על ההצעה שלך ...
ולפי הערכתי התשובה תהיה חיובית :lol:

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 11 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Bot ואורח אחד

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה