חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 27 אפריל 2026, 22:19

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: לחשו לי שארקדי גיאדמק ....
הודעהפורסם: 22 דצמבר 2006, 02:25 
מנהל
מנהל
סמל אישי של המשתמש

לחשו לי ש.....בין האורחים שהוזמנו למסיבת החג שמארגנים ארקדי גאידמק ו"וראיייטי ישראל" נראה גם העכואי לשעבר ז'ובינו אהרון
בערב החנוכה - הדלקת הנר השביעי ,במלון הילטון- תל אביב ובמסגרת הערב ,הופיע בנו של הזמר "חוליו איגלסיאס" - "אנריקה"

תמונה

ההזמנה המהודרת ששלח גאדמאק, עשוייה משלושה חלקים, מעור נחש אמיתי ובפנים מוצמד כרטיס V.I.P כדוגמת כרטיסי האשראי הכולל את המספר הסידורי של המוזמן, במסגרת הערב שוחח ז'ובינו עם ארקדי קאידמק והזמין אותו ליטול חלק בהקמת "המרכז לשלום הבינלאומי בעכו"

http://www.scoop.co.il/article.html?id=5385

על ההתפתחויות העתידיות נספר בהמשך....

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 דצמבר 2006, 16:46 
מנהל
מנהל
סמל אישי של המשתמש

לחשו לי שגם הראיס שמעון לנקרי נצפה במסיבה
ונראה משוחח עם גאידמק

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 דצמבר 2006, 18:45 
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות

חח אני לא חושב שהיה מישהו במסיבה שלא ניסה לדבר איתו:)

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 דצמבר 2006, 21:12 
מנהל
מנהל
סמל אישי של המשתמש

ז'ובינו שלא נח לרגע במסיבה, עשה נפשות לפרויקט השלום שיזם, בעזרת ידידו, אריה כדורי האמרגן של הזמר
אנריקה איגלסיאס הצליח לתפוס שיחה של מאחורי הקלעים עם הבן של חוליו.

תמונה

זובינו מספר :"הבחור בן ה - 30 איש חמוד , לא מתנשא , אוהב את הקהל , נוגע בו , מדבר איתו , נתן הופעה מהסרטים ,זמר
מיקצועי ביותר עם חן , חום ולהט שסחף את כולנו ."
במסגרת השיחה שהתנהלה בשפה הספרדית (ז'ובינו יליד אטליה)בחדרו של האומן, הצהיר אנריקה שכתומך נלהב בשלום,
אחווה וחופש בן כל הדתות , הוא מברך על היוזמה הגדולה הזאת של הקמת "מרכז שלום בינלאומי בעכו " הוא מסר
שבביקורו הבא בארץ ישמח לבקר בעכו ובהזדמנות זאת, יחתום על ספר השלום במרכז.
הוא הוסיף ואמר "ברצון רב הייתי מבקר בעכו מחר...!" אולם הוסיף בביישנות, שכבר למחרת בבוקר הוא עולה על מטוסו
הפרטי וטס ישירות לאמא שלו בספרד ,שאותה הוא לא ראה מזה זמן רב. ביקש מז'ובינו תמונות של העיר עכו והבטיח להישאר בקשר.
בסיום המפגש ז'ובינו ואנריקה לחצו ידיים, התנשקנו (כיאה לאנשים לטיניים חמים) ונפרדנו לשלום.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: