חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 אפריל 2026, 06:48

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מיקי חיימוביץ' נשארת בערוץ 10
הודעהפורסם: 20 ינואר 2007, 12:10 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

מיקי חיימוביץ' נשארת בערוץ 10

מיקי חיימוביץ' תישאר בערוץ 10 לפחות עד 2010, כך מדווח "ידיעות אחרונות"

ל"ידיעות אחרונות" נודע כי סיכמה מיקי חיימוביץ' על חוזה לשלוש שנים שבמהלכן תמשיך להגיש את מהדורת החדשות המרכזית לצד יעקב אילון. חיימוביץ' עברה לערוץ 10 מערוץ 2 ב-2002 ומאז נגסה מהדורת החדשות של ערוץ 10 ברייטינג של מהדורת החדשות המתחרה בערוץ 2. בערוץ 10 סבורים כי חיימוביץ' שווה כל אגורה ולפיכך מיהר המנכ"ל, מודי פרידמן, לסכם איתה על קדנציה נוספת שבמהלכה תמשיך להגיש גם סדרות תעודה ופרויקטים חדשותיים.

לפי הערכות היתה עלות שכרה של חיימוביץ עד כה כ-180 אלף שקל בחודש, אך בחוזה החדש היא הסכימה לקצץ כ-10 אחוזים משכרה. סוכנה של חיימוביץ', בועז בן ציון, מסר בתגובה: "סיכמנו את כל הדברים ונרתמנו למאמץ המערכת לקצץ".

תמונה

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 ינואר 2007, 14:45 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

שחר, נכון שמיקי חיימוביץ מגישה חדשות טוב, אבל אני לא יודע
אם יש מישהו עם כל הכבוד שעוקב אחריה כמו פעם. מאז שהיא
התחילה להגיש את החדשות ונראה שאין לה מתחרות נוספו עוד
כמה מגישות, ובוא לא נשכח שאחת מהן היא מהעיר שלנו.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 ינואר 2007, 15:35 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

רק בשבוע שעבר הזכרתי את העובדה שעם השנים נוספו מגישות חדשות, וכך מיקי חיימוביץ אינה לבד בתחרות הזאת. היום אני קורא כתבה שמביאה סקירה על כל אותן מגישות. אני לא כלכך מסכים עם בר אומנסקי שחושבת שהגיע הזמן שנשות החדשות יורידו את החליפות ויחשפו קצת נשיות, אבל הכתבה משרתת את מה שהתכוונתי אליו בהתחלת דבריי. אולי בהזדמנות זו שכל אחד מאיתנו יאמר מי מהן היא העדפה שלו :?:

תמונה

אני חייב להודות שהבחירה היא קשה. נחמד להתעורר בבוקר עם טלויזיה דלוקה כשלינוי בר-גפן מופיעה בה. בשעות המסך של טלי מורנו נחמד להיזכר שיש מישהי שמייצגת את עכו, ונותנת הרגשה כאילו ערוץ 10 אחרי הכל מביא איזה שידור מקומי. עם מירב מיכאלי שלפעמים נעלמת, טוב להיזכר כמו במה שהיה לה לומר על פרשת הנשיא שיש מישהי שלא מפחדת לצאת מהמשבצת הרשמית שלה כמגישה ולומר את שלה. בסופו של דבר אני אוהב את כולן, כי הן לבדן (בואו לא נשכח שיש כמובן גם מגישים בטלויזיה) מוכיחות מה זו טלויזיה במיטבה, אבל אם הייתי צריך לבחור בכל זאת אחת אני מעדיף את יונית לוי שמשלבת כמעט את כל מה שהזכרתי עד עכשיו.

http://zone.walla.co.il/?w=/2701/1048160

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: