חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 אפריל 2026, 04:44

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הופעה של שחר חסון...
הודעהפורסם: 30 יולי 2007, 09:53 
עכונט כדרך חיים

אמש הייתי בהופעת סטנד-אפ של שחר חסון במסגרת כנס משוחררים/משתחררים מהצבא של מ.הביטחון(אני הייתי בין אלו שהשתחררו כבר...)שהתקיים במרכז הקונגרסים בחיפה בו הוצגה גם תערוכת לימודים.ההופעה של שחר הייתה די ארוכה-קרוב לשעתיים,ולפני ששחר עלה לבמה,עלה סטנדאפיסט אחר,עומרי קבב שמו,שנתן מופע סטנד-אפ קצרצר אבל קורע מצחוק תוך שיתוף פעולה של הקהל הצעיר.לאחריו עלה שחר,כאמור,שנתן הופעה די ארוכה אך מצחיקה וגם תוך שיתוף פעולה של הקהל.בקהל היו בנות של שירות לאומי,ועל כן כמעט ולא היו גסויות וירידות שונות,וכשבטעות היו,אז שחר ביקש מראש מאותן בנות שירימו יד כדי שהגסויות,שהחלו בטעות,יפסקו(כמובן,מתוך כבוד לאותן בנות,שהן דתיות).לפני חודשיים הייתי בהופעה של ישראל קטורזה בגני הפסטיבל בעכו העתיקה(במסגרת חגיגות יום העצמאות)ואז ההופעה שלו הייתה קורעת מצחוק וענקית,וגם ההופעה של שחר הייתה מאוד טובה והקהל לא חדל לצחוק אפילו לשניה.
דוגמה למס' בדיחות מני רבות שהוא סיפר:
*חייל טירון מתקשר הביתה מהבסיס.אמא שעונה ראשונה,מתחילה לשאול אותו,מאמי שלי מה שלומך?איך אתה מרגיש?הכל בסדר?לעומתה,אביו,כשמתחיל לדבר איתו,שואל אותו-נו מה,טוחנים אותכם כבר???
*חברה מתקשרת לחבר שלה ולפני שהוא מספיק להגיד לה משהו,היא שואלת אותו למה הוא עצבני.הוא לא מבין במה מדובר ושואל אותה מה קרה?היא ממשיכה לשאול אותו למה הוא עצבני.סיגנון שיחה זה נמשך מס' דקות,עד שהחבר צועק לה בטלפון-אני לא עצבני!!!ואז החלברה אומרת לו-עכשיו באמת אתה עצבני!!!
*בני המשפחה מתיישבים לארוחת צהריים(או ערב).האישה בישלה הכל,הכינה את האוכל.הבעל,לעומתה,כמעט ולא עשה כלום ולא עזר לה גם.וכשמתיישבים כל בני הבית לאכול,האישה לא אומרת כלום,והבעל,שבכל זאת רוצה שיביאו לו קרדיט על משהו,אומר,חבר'ה אזיה אבטיח קניתי היום,פשוט שיגעון.
איני יודע אם אותכם בדיחות אלו הצחיקו,אותי בכל אופן ואת הקהל הרב שישב באולם,בדיחות אלו ואחרות שהוא סיפר הצחיקו מאוד.
דרך אגב,הוא סיפר שהוא בא משכ' התקווה וגם על זה הוא סיפר בדיחות...

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 יולי 2007, 18:04 
עכונט כדרך חיים

בנוסף למה שכתבתי על המופע של שחר חסון בהודעה הקודמת,רציתי להוסיף גם שבסוף ההופעה הוא החל לשיר באילתורים עם 2 חבר'ה מהקהל שעלו לבמה-אחד ניגן על דרבוקה והשניה עזרה לו באילתורים של חרוזים שלא כל-כך הצליחו.הוא בעצמו ניגן על גיטרה ושר.השיר והאילתורים לא היו ממש מיקצועיים(ולא בגלל שחר...)אך היו מאוד מצחיקים וכפיים...

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: