חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 29 ספטמבר 2025, 18:33

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ הודעה אחת ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: סיפור החתונה של באבי ארש, בן 34,מעכו בכתבה של הארץ
הודעהפורסם: 03 נובמבר 2005, 23:26 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

סיפור החתונה של באבי ארש, בן 34,מעכו בכתבה של הארץ

ישראלים יוצאי אתיופיה נוסעים למולדתם וחוזרים עם כלות נוצריות, אבל כשהנישואים מתפרקים הם טוענים שהנשים רק ניצלו אותם כדי לבוא לישראל. רבים מהם מאמינים שארגונים נוצריים מסתוריים מפתים את הנשים לעזוב את בעליהן היהודים ומייעצים להן להתלונן על אלימות. מי פה הקורבן?

לא ידעתי שהוא ככה

באבי ארש, בן 34, עלה לארץ בסוף 1991. באתיופיה הוא שירת בצבא, וישב בכלא בגלל פעילות ציונית. הוא גר בעכו, עבד כמה חודשים בעירייה והתגייס לצה"ל, היה ש"ג באחד הבסיסים. אחרי שנה שוחרר בגלל בעיות בריאות ונסע לאתיופיה לבקר את סבתו ואת אחותו הגדולה, שנשארו שם. אצל סבתו פגש צעירה אתיופית, בת 27 היום, והתחתן איתה. "ההורים שלה ביקשו מסבתא שלי שאקח אותה לארץ. הסבתא גרה בדירה שהם השכירו לה. לא רציתי. אבל הם ביקשו וביקשו, ואני אמרתי שאני לא רוצה, כי ידעתי שהן באות לפה ועושות בעיות. אמרו לי, 'לא הבת שלנו, אם היא תעשה לך בעיות, תשלח אותה בחזרה לאתיופיה'. גם סבתא שלי לחצה. בסוף התחתנתי איתה".

לסיפור המלא בהארץ
http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArt.jhtml?itemNo=640366&contrassID=0&subContrassID=0&sbSubContrassID=0

Akkonet
AkkONEt- מקור ראשון לחדשות עכו
akkonet@gmail.com
קבוצת עכונט בפייסבוק : http://www.facebook.com/akkonet

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ הודעה אחת ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: