חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 29 ספטמבר 2025, 16:12

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מופע של יוני רועהוחברים-אהבה ים תיכונית אמש(שבת-28/6)בקאנטרי
הודעהפורסם: 29 יוני 2008, 09:18 
עכונט כדרך חיים

אמש(שבת-28/6)הייתי במופע של יוני רועה ויוסי זייפרט-אהבה ים תיכונית בקאנטרי.
יוני רועה הנחה את הערב ויוסי זייפרט היה המנהל המוזיקלי-ניגן וגם שר.
אני אישית הכרתי את יוני רועה כמנחה תוכניות בערוץ 1;את יוסי זייפרט לא הכרתי(אך אנשים רבים בקהל כן הכירו),ואני חייב לציין ששניהם הם ענקי הזמר הים תיכוני.
המופע התנהל בחוץ על מדשאת הקאנטרי ליד שפת הים עם הרוח הקלילה שבאה מכיוון הים.
כל הנגנים,יוסי זייפרט ויוני רועה בעצמו באו מתוך הקהל-הם ישבו בתחילה(וכמה נגנים וזמרים אף נשארו לשבת לאורך כל הערב)בכיסאות ושולחנות על הדשא בין הקהל,ולאחר המופע יוני רועה אף דיבר עם המשתתפים,ואני אף לחצתי את ידו...זה לא כמו הזמרים והנגנים שבאים לרוב מאחורי הקלעים בלי שום נגיעה עם הקהל-כאן הם היו חלק מהקהל,ניתן לומר.
הערב החל בשירתו של יוסי זייפרט(הוא שר 2 שירים שהולחנו ע"י יוני רועה,ואחד מהם היה יפה במיוחד-דובר שם על חברים).
לאחר מכן יוני רועה עלה על הבמה כמנחה הערב,ואז יוסי זייפרט עבר לשיר שירים של שנות ה-40-50 ושירים של אריס סאן,כשהיותר יפה בהם,לטעמי,הוא השיר 'סיגל'.לאחר מכן שרו שירים יווניים,כשאת נעימת הבוזוקי הנעים נגן בשם מאיר יחיא.אח"כ הגיעו שיריו של זוהר ארגוב האגדי-'הפרח בגני','בדד','ים של דמעות'(שאותו שרה נינט בגמר כוכב נולד 1...).לאחר מכן שרו שירים שהולחנו ע"י עוזי חיטמן ז"ל ושר שימי תבורי(זו הייתה בשבילי קצת הפתעה...)-'לילה בלי כוכב' ו'עוד סיפור אחד של אהבה'.יוני אמר שעוזי חיטמן היה הראשון שהסכים להלחין שירים למוזיקה ים תיכונית של שימי תבורי.
הערב הסתיים בשירת השירים-'תודה' של עוזי חיטמן וחיים משה וכפיים.
את הערב ליוו גם הזמרים-כרמל תדמור הצעירה ושמוליק כהן(שדווקא בא קצת צרוד למופע,אך הצליח לא רע...)
יוני סיפר גם על אנקדוטה שקרתה לו עם זהבה בן בתוכנית 'הטברנה' שהוא הנחה בערוץ הראשון.התוכנית שודרה בשידור חי לאחר מבט,ואיש הסאונד בדק את תקינות המיקרופונים ע"י כך ששאל את כולם ready(מוכן באנגלית).כולם ענו לו שכן,חוץ מזהבה בן שהבינה את המשמעות בעברית וירדה מהבמה(הכוונה כאן היא ל'רדי' בעברית-לרדת).סיפור אמיתי שקרה...
יוני רועה שר גם את השיר פרי גנך,שנכתב והולחן על ידו לאחר מות חברו הקצין בקרב.

בקיצור-היה פשוט ערב משגע...

למידע נוסף אודות יוני רועה ניתן למצוא באתר האינטרנט שלו-
http://new.yonirohe.co.il/index.html
וגם בערך בויקיפדיה-
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%99%D7% ... 7%A2%D7%94

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: מופע של יוני רועהוחברים-אהבה ים תיכונית אמש(שבת-28/6)בקאנטרי
הודעהפורסם: 03 יולי 2008, 15:18 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

דני, כתבת יופי של סיפור. הצלחת להמחיש בצורה יפה גם למי
שלא אוהב את הג'אנר הזה מה היה באותו בערב, עושה רושם
שדיי נהנת בו. אהבתי במיוחד את הקטע על זהבה בן.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 03 יולי 2008, 18:45 
עכונט כדרך חיים

אודי אחי,
ראשית,תודה על תגובתך(דווקא חיכיתי לתגובה ממך שאתה איש אוהב ושוחר תרבות...)
האמת היא שכן,נהנתי למדי בהופעה.היא הייתה טובה מאוד בעיני...
פגשתי פנים מול פנים את יוני רועה האגדי(ואפילו לחצתי את ידו :oops: ),וכן את יוסי זייפרט שאותו לפני כן לא יצא לי להכיר...
הקטע עם זהבה בן היה כן,די מצחיק,למרות שהיה אמיתי לחלוטין.
יש עוד קטע אמיתי די מצחיק שיוני סיפר על שימי תבורי בנסיעה המשותפת שלהם לצרפת.אני אספר זאת בהזדמנות...

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 05 יולי 2008, 00:36 
עכונט כדרך חיים

ציטוט:
יש עוד קטע אמיתי די מצחיק שיוני סיפר על שימי תבורי בנסיעה המשותפת שלהם לצרפת.אני אספר זאת בהזדמנות...

אני אספר על כך עכשיו-
יוני סיפר שהוא ביחד עם שימי תבורי ועם מישהו(אם אינני טועה יתכן ומדובר בננסי ברנדס)נסעו להופעה בצרפת לפני מס' שנים.שם הם הלכו לאחד המוזיאונים.יוני נכנס פנימה ושימי בחר שלא להכנס.(היו שם ציורים של גדולי הציירים העולמיים כמו פיקאסו וואן גוך).
פתאום יוני שומע צעקות של שומרים בחוץ שצועקים משהו בצרפתית.
יוני מיד חשב שמדובר על איזו פדיחה עם שימי.
הוא ממהר לכניסת המוזיאון ושם הוא רואה את שימי יושב ומסביבו מלא שומרים צרפתים שצועקים לו משהו בצרפתית והוא לא מבין כלום. שימי מבקש את עזרתו של יוני,והוא מתערב אז שאומר לשימי,שהשומרים מנסים להגיד לו שהוא יושב על כסאו של לואי ה-14,ומבקשים ממנו לקום מהכיסא.שימי די המום ופגוע קם מהכיסא,ויצא מהמוזיאון בלוויית יוני.
בדרכם למלון בלווית יוני,הוא אמר לו-הצרפתים האלה כאלו יהירים וסנובים-נו אז מה אם ישבתי בכסא של לואי ה-14,מה קרה מזה?מה עושים מזה כזה סיפור???

בכל מיקרה זה הסיפור,ותשפטו בעצמכם אם זה מצחיק או לא.אני דווקא חושב שהסיפור לעיל עם זהבה בן הוא יותר מצחיק-בכל מיקרה שניהם,כאמור,אמיתיים לחלוטין!

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: