חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 29 ספטמבר 2025, 00:04

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: תמונה מחגיגת יום הולדת למוצרט
הודעהפורסם: 14 פברואר 2006, 22:01 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

תמונה מחגיגת יום הולדת למוצרט

תזמורת הנוער העירונית של עכו זכתה בהערכה רבה לאחר שקיימה סדרה בת שני קונצרטים לציון יום הולדתו ה- 250 של וולפגנג אמדאוס מוצרט.

קהל רב גדש את אולם אשכול הפיס, בו נערכו הקונצרטים, מי שלא מצא מקום נאלץ להסתפק בישיבה על המדרגות. אורחים רבים נענו למודעות שפורסמו ונהרו מנהרייה ומישובי האזור לצפות בקונצרט.

הקונצרטים התקיימו באווירה ייחודית, התזמורת שכרה תלבושות אותנטיות מהתקופה, נערות בתלבושות מקוריות חילקו שוקולד.

לאורחים הרבים ציפתה בפואיה תערוכת תמונות, מצגת על מוצרט ומי שרצה יכול היה לצפות בסרט "אמדאוס", ע ל חיי המלחין.

בקונצרט השתתפו הנגנים, בגילאי 5-17 , מנהלי בתי הספר, המורים ואף ילדים מפרויקט הגן המוסיקאלי.

בסדרת הקונצרטים הוצג מגוון הרכבים: פסנתר, כלי נשיפה, מיתר ומקהלה.

ראש העיר שמעון לנקרי שנכח בקונצרט השני ברך את המנהלים והנגנים והביע את משאלת ליבו שהקונסרבטוריון העירוני בעיר "יטפח מוצרטים מעכו".

תמונה

Akkonet
AkkONEt- מקור ראשון לחדשות עכו
akkonet@gmail.com
קבוצת עכונט בפייסבוק : http://www.facebook.com/akkonet

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: מכתב מ צפור רוזנטל על האירוע
הודעהפורסם: 14 פברואר 2006, 22:09 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

שמואליק יקירי

היה לנו ערב של הנאה צרופה מכל הבחינות:

· מההפקה המרשימה, העריכה החכמה של החומר, הבימוי, גיוון האמצעים והשילוב של כל האמנויות - היה מרתק מקצועית וחוויתית.

· היה מרגש לראות כ"כ הרבה ילדים ובני נוער מכל הסוגים - כולם עוסקים ונהנים ממוצרט.

· וכמובן נהנו מאד (כמה מפתיע!) ממוצרט.

נראה לי כי אתם שם בעכו יכולים להיות דוגמא לכל הישובים בארץ ברצינות, היקף ורמת העבודה. אני מאד מקווה כי יודעים בעירייה להעריך את מה שאתם עושים. (אם היתה לי כתובת אי-מייל של לנקרי ושל מנהל מח' החינוך וכל שאר בעלי התפקידים הרלוונטיים הייתי שולחת להם עותק ממכתב זה. אתה מוזמן בכל לב לעשות זאת בשמי).

אני, שמתרפקת בגעגועים על זכרון המקהלה בה שרתי בילדותי ומבכה את העובדה כי כיום כבר לא שרים בכל בי"ס - כ"כ התרגשתי מהמקהלה והתקנאתי בילדי עכו הזוכים לתופיני תרבות כאלה שבנותי לא זכו להם בכרמיאל המעטירה...

יישר כוחך ואל תפרוש. את המנגינה הזאת אי-אפשר להפסיק. מוכרחים להמשיך לנגן!

בהערכה רבה

צפור רוזנטל

Akkonet
AkkONEt- מקור ראשון לחדשות עכו
akkonet@gmail.com
קבוצת עכונט בפייסבוק : http://www.facebook.com/akkonet

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: