חברי היקרים לפורום ! נראה לי שמזג האויר האיום של חום אוגוסט עם הלחות המטורפת לא היטיבה עם מספר חברים כאן בלשון המעטה. חלק לא מבוטל של החברים הפכו לעצבנים וחסרי סבלנות וסובלנות , והאמת ? איני מבין בדיוק את הסיבה . אני נכנס לחלק מהשרשורים וקורא הודעות עם התקפות אישיות שלא קשורות בכלל לנושא הנדון תוקפים לגופו של איש ולא לגופו של עניין . זה הופך לעיתים להיות מגעיל ומביא חשק לא לכתוב כאן. סוד קטן הוא שאני מאד אוהב את פורום עכונט וגאה בו , וממליץ לכל חברי בחום הן מעכו והן מחוצה לה , שלא אדבר על חלק מחברי בחו"ל . כבר קיבלתי תגובות כמו : " מה אתה מחפש במקום עם אנשים כה רדודים שכל הזמן יורדים אחד על השני כמו באיזה צ'ט מגעיל ? " אני משתדל לענות לאלה שלא הכל "שחור " כאן ויש אנשים רציניים מאד שכותבים לעניין ומביעים דעות ורעיונות מקוריים ויצירתיים, מביאים תמונות וכתבות עדכניות על עכו לפני כל עיתון , מקומון , אתר אינטרנט. לסיכום חברים , בואו נשאיר את עכונט ברמה הגבוה שבה הורגלנו בעבר ואת "מלחמות היהודים " תעשו באופן פרטי ולא בפומבי. ואם מישהו חושב שאותם מלחמות מעלות כאן את הרייטינג ואת מספר הכניסות אז הוא פשוט חוטא למטרה , כי בסופו של דבר זה הטריגר שיכול להרוס את הדבר היפה הזה עכונט , שאלברט חברי הקים "בעשר אצבעות " יחד איתנו החברים כאן. איני כותב דברים אלה מתוך התנשאות או כאחד " שצופה מלמעלה " , נהפוך הוא אני כותב זאת כחבר שמאד איכפת לי מהאתר הזה "שתקע "שורשים בעיר עכו ומחוצה לה.
_________________ יוסי גרינברג עכואי שאיכפת לו מייחל ומצפה לעכו אחרת " במקום שיש רצון - ישנה גם דרך " נצח ישראל לא ישקר
|