אהוד בן-פורת כתב:
יש כאלה שמנסים לבכות בכוח,
ומהבכי שלהם לעשות מסחרה אחת גדולה
אודי ידידי
לאלה אין ממש בכוונתי לתת במה
זה גם מזכיר לי אומנים שכבר לא נמצאים בכותרות שמחפשים איזה סקופ/עיניין ליצור שימת-לב כדי להכניס אותם לכותרת /כתבה ובתוך הכתבה לתת רמז לשיר או תקליט שעומד להתפרסם
זה נשמע כך בתוך הראיון "ודרך אגב מה אתה עושה היום....?
במוסיקה הישראלית ישנם זמרים טובים מאוד שהקול שיוצא מגרונם מוסיף הרבה גוונים ותוסיף לו קצת מבטא יווני 'תורכי,רוסי,.אנגלי,רומני,תימני,דרום אמריקאי,מרוקאי צרפתי ועוד רבים וטובים מכל העמים
וכך איזה מילים לשיר שנכתבו מחיים נחמן ביאליק ועד לימינו אנו של צעירי המשוררים
וראה איזה פלא
אם ישיר אותו אחד שמזוהה עם הזמר המזרחי הוא יהיה שייך "לפינה מסוימת" ואם ישיר אותו זמר אחר שאינו מזוהה עם הזמר המזרחי יקבל במה בגלי צה"ל ורשתות אחרות
דרך אגב איזה זמרים הביאו את המקומות הטובים ביותר בתחרויות הארוויזיון תזכיר לי?איזה זמרת כבשה בקולה את מצעד הפזמונים בחו"ל?
ויש עוד רבים שממלאים אולמות בחו"ל עם קולם המיוחד!
בארץ שלנו זו לא איכותי
זה לא בכי על קיפוח זה גילוי של בורות לשמה
ומי כמוך שמבין הרבה יותר ממני לא כל השומע מוסיקה מבין באיכות ומה ערב לאוזן ומה לא?
אצלנו יש "משפחתיות"של שדרנים
זו גאווה שלי ושל רבים אחרים שממש בשקט ללא הפגנות הצלחנו "לכבוש" ממש כך כמעט כל רכב תשמע בו מוסיקה ישראלית ששרים אותה זמרים שמזוהים כמזרחיים אפילו שהם דור שלישי בארץ
וכל הרשתות האזוריות נשמעות יותר מכל רשת אחרת
ובטלוויזיה גם כבשנו אם בערוץ 10 וגם 24 כך בכל מקום
ובמיוחד בריקודי עם כן ריקודי עם שהם עם ישראל לא עם שינקין ורמת אביבושלא תבין
אני אוהב את כל השירים היישראליים רק השדרנים שנתנו במה והחליטו זה זמר תימני אפילו שהוא יליד ישראל ישיר בפינה וזה זמר אחר ישיר כל היום זה ממש לא מתאים
בנושא איכויות זה כבר מתאים למגרש אחר
כי הרבה משוררים שלמדנו את שיריהם בבית הספר הלחינו אותם טובי המלחינים בארץ ומה שנשאר תלוי מי שר את השיר
ישיר אותו סינוואני טוב ישיר אותו אהוד בנאי בטח יהיה יותר טוב
ואני אומר
ישיר אותו סינוואני תשמע אותו ברכבים רשתות אזוריות מועדונים ושמחות
ישיר אותו בנאי יקדחו לך אותו ברשתות ממלכתיות