רוית, אנחנו מאד פופולריות. תראי, יש רק 123 הודעות אבל יש 972 צפיות. כנראה שהחומר שאנחנו מספקות שווה. אפשר לראות את הכמות בעמודות שלפני העמודה "הודעה אחרונה" ממש בדף הפתיחה. בזמן אמת...? לא חושבת שאפשר. לא צריך להביא דבר- באמת. רק מצב רוח מתאים. צ'מעי משהו מצחיק: אני נפגשת איתך ב"מונה ליזה" ביום רביעי אחה"צ ועם חברי כיתתי מהתיכון ביום חמישי אחה"צ! והכי מצחיק מזה = זה שאני בכלל לא יודעת אם הקפה הזה אכן קיים ואם כן- אם הוא פתוח בימים ובשעות האלה...! מונה ליזה, עם החיוך המסתורי שלה, עוד תתקע לנו ברז...בטח יהיה כתוב על הדלת שהיה לה "אפוינטמנט" בלובר...במקרה כזה, אקבל בברכה את העוגיות של אחיך ונשב על שפת הים בתקווה שהבריזה לא תאכזב...רק לא עוגיות עם תמצית שקדים...סתם זכרון ילדות לא נעים.
קראתי בפורום העכואי תלונות רבות- וצילומים כראייה- על הלכלוך השורר בטיילת. איזה מאכזב זה...באמת הטיילת אמורה להיות אבן שואבת לתיירות (היי! אני תיירת!!!) וממש, אבל ממש, לא בא לי לבלות בטינופת. גם הטיילת של תל אביב מלוכלכת? נדמה לי שבעכו יש המון אנשים שאכפת להם אבל אולי אכפת להם רק באינטרנט? היכן שעושים רעש? צחקתי כששאלתי אם יש שטיח אדום לקראת בואי- אז אני מוותרת- אבל לא רוצה שטיח פסולת במקום. ולכל העיניים שקוראות בזה הרגע, מעל 900 זוגות עיניים, נכון שזה מפריע? זה כמו שבאתי לפני שנים לבקר במדרחוב בו עמי החדש- שהיה מקסים לדעתי!- וראיתי חמורים לפתחי החנויות. כמו במקום שלא זז קדימה...מרי אנטואנט לא התקלחה (כי המים היו מזוהמים והביאו מחלות) ובמקום זה התבסמה, אבל היא עדיין הייתה מצחינה. לא מספיק לכסות באופן שטחי: מדרחוב, טיילת...צריך לשמור. צריך לחנך. צריך לגרום שיהיה אכפת. לפני שנה נסעתי ברכבת מרחובות לתל אביב ובתחנה של באר יעקוב הזדעזתי. וילות יפות עד לגדר של הפסים, חצרות גובלות בגדר והלכלוך מושלך מעבר לגדר! ממש מהצד השני של הבית הפרטי שלהם. מה, הם לא רואים? זה לא מפגע? זה לא מסריח??? אורח לרגע...רואה כל פגע. טוב, המורה שבתוכי יצאה לחופש ברגע זה- לא יותר הטפת מוסר. אני מתה מרעב- הצום בפריס ייגמר ב 10:30 נראה לי כי השמש שוקעת נורא מאוחר...לפחות לא חם. נראה לי שאמשיך לכתוב רק כדי להיות עסוקה ביום כזה ארוך. אגב, סיימתי לקרוא ספר מתורגם (בעוונותיי כי רבים...אני לרוב מתעקשת לקרוא סופרים ישראלים) מספרדית "צילה של הרוח" של קארלוס סאפון. ממש בסגנון הטוב של כתיבה ספרדית! איך מילה אחת, משפט אחד מגלמים בתוכם כאב חד...או להבדיל, סיטואציה מצחיקה עד דמעות...ממליצה מוצ'ו...נגמרו לי הספרים- קניתי תרמיל במיוחד כדי להעמיס אותו בספרים מהארץ! אנחנו תמיד קונים לפי קילו... את שמה לב שאני מקשקשת...? עוד כמה שעות נשארו...? אוף....
|
|