|
יוסי, What`s agreat surprise איזו מחווה נפלאה, תודה! חלפו, עברו להן 23 שנים בערך, וישנם דברים / אנשים מיוחדים בחייך שאינם נשכחים. איפשהו אני מאמינה שדברים שצריכים לקרות קורים: כנראה שהייתי צריכה להכנס ולתור אחר חומרים על העיר עכו עבור בני, להווכח שקיים האתר הנפלא ולשתף לימים את נירה בשבחים על עבודת הקודש שעשתה. בוודאי שאשמח להתכתב עמה, לחלוק חוויות ולהתייעץ, רק שאין לי מושג איך להשיג את כתובת המייל. נירה, את בהחלט ראויה להתעניינות מצד כל הכותבים. לצערי, אנשים איכותיים באמת הפכו למצרך נדיר במחוזותינו ובמקומם דברים לא תקינים, חומרנות ונהנתנות מככבים בראש גולת הכותרת, כל שכן מצד ראשי השלטון, אלה שאמורים להוות עבורנו דוגמה. זה גם לא במקרה שמקצוע ההוראה יכול להתאים רק לאנשים מסוימים, כאלה שיש בהם תחושה של אחריות ושל שליחות. אנו נמצאים בעיצומן של בחינות המגן והבגרות, והיום אני מבינה בכמה אחריות זה כרוך. אני בהחלט מאמינה במוטו של לעבוד מכל הלב ומכל הנשמה ולהפוך את עבודתך לדבר שגם יסב לך הנאה. יהיו שיאמרו שעבודת ההוראה אינה מתגמלת מספיק, שאנשיה חשופים לביקורות רבות (מה שנכון) ושיש בה הרבה כפיות טובה, אך במהלך 13 השנים הללו בהן אני מלמדת מצאתי שהאינטראקציה עם בני הנוער עדיפה על עבודה משרדית סביב תיקים "עמוסים" ובהספקים. מעבר לכך אין כמו לשהות עם ילדיך בשעות אחה"צ, בחופשות ובזמנים שהם זקוקים לך לידם. באותה נשימה אציין שמרבית אלה שלמדו איתי הצליחו יפה. את בוודאי זוכרת את אלונה סיגלר הגאונה, כיום היא עו"ד, בעלת תואר שני בעלת משרד לעורכי דין. גם מיה ברזילי ושירלי למדו משפטים, יש אחרים שסיימו לימודי פסיכולוגיה או לימודי הנדסה בטכניון. נחמד להתוודע לכך לאחר שנים רבות, נכון? אני שמחה ששימחתי אותך ביום האם. זה הגיע פשוט בזמן!!! מאחלת לך להמשיך להאיר בדרכך המיוחדת לעוד הרבה אנשים, המון בריאות וימים טובים. רוית
|
|