|
התפלתי מאוד שבעכו נט הוא לא מוזכר כי הוא מוזכר בכל ערוץ תקשורת כל 22 שניות בממוצע
ורציתי לשתף אתכם בדעתי על זה דייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה? על הגב שלנו??? יש לו צרות בארצות הברית בגלל המלחמה בעיראק אז הוא בא לפה כדי לצאת בסדר בארה"ב? או כדי לברוח משם קצת? רוצה להביא שלום כדי להזכר כנשיא שהביא שלום ולא נשיא שבגללו מתו עשרות אלפים?
כאילו אין לנו מספיק צרות (בחינוך, בביטחון וכו') שאנחנו צריכים אותו ואת הצרות שלו פה?
אני מעריך את הבן אדם למרות הטעויות שלו אבל!!!! לחסום עיר שלמה? להפסיק חיים שלמים בבירה? (וחכו מחר הוא מגיע לצפון...) ואני שואל.. מי צריך אותו?! הרי בואו נהיה מציאותיים, שלום - הוא לא יביא לעומת זאת קסמים ופצמ"רים הוא דווקא כן הביא והמון!!!!!!
יאללה מר ארה"ב הבייתה! אתם קולטים כמה הביקור שלו עלה למדינה??? כל הטקסים, האבטחה, המשטרה שיפצו את בית הנשיא כדי לא נראה כמו מדינה בעולם השלישי!!!!!! למה לא לתת את הכסף למרצים ולסיים את השביתה? הא הא הא ?!?!?!
לך מחברך, רועי.
_________________ ביחד נוכיח שצדק זה לא רק כוכב! "עוד לא אבדה תקוותנו, התקווה בת שנות אלפיים להיות עם חופשי בארצנו, ארץ, ציון וירושלים!!" אני לא נאבק באנשים אלא ברעיונות. "טעות אינה הופכת לאמת רק כי כל העולם מאמין בה" (מהטמה גנדי)
|