|
| עכונט כדרך חיים |
 |
|
בסוף יצא לי להאזין לתוכנית הרדיו של חיים יבין ודעתי שיחסית לתוכנית ראשונה היה לא רע, רק צריך להבדיל בין טלויזיה לרדיו ולטעמי היה מקום להכניס מוסיקה. נכון שבתוכניות אקטואליה אחרות נהוג לעשות פסק זמן מוסיקלי בין אייטם אחד לשני, וכאן דובר על נושא אחד - האם חגיגת העצמאות היא הכרחית ואינה ביזבוז? מה שכן יפה שדיברו בעד וכנגד, ולמרות שהתוכנית היא בנימה אישית חיים יבין השכיל (בעיקר בזכות עברו) לנוע בין הדעות, ובכך לתת למאזינים לגבש דעה. אני אשתדל להמשיך ולהקשיב גם לתוכנית זו גם בשבועות הבאים.

אם כבר מדברים על רדיו בעניין של תוכניות אקטואליה, עם כל הכבוד לכל השדרנים מי שניצב לדעתי בין המקומות הראשונים (אני חייב לומר שלולא רזי ברקאי הייתי נותן לו את המקום הראשון) והוא עושה את זה כבר לאורך שנים. הוא לא אחר מאשר רפי רשף, אני לא בין אלה שהאקטואליה מחוברת להם כמו אינפוזיה, אבל אם אני בוחר להקשיב למה שקורה אני נהנה להקשיב לו. לדעתי הוא איש נעים הליכות. כששואלים אותו מה שלומו, אני אוהב לשמוע אותו אומר "סטנדרטי". אני לא יודע מה הוא הולך לעשות עכשיו, אבל אין לי ספק שחסרונו ברדיו יורגש ומאחל לו הצלחה בהמשך הדרך.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3524642,00.html
|
|
|