חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 26 אפריל 2026, 22:48

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: היום נפטר השחקן מוסקו אלקלעי
הודעהפורסם: 01 אפריל 2008, 19:46 
עכונט כדרך חיים

מוסקו אלקלעי מת
שחקן הקולנוע והתיאטרון הוותיק, שהשתתף גם בטלנובלה "האלופה", מת בעקבות סיבוכים של מחלה קשה והוא בן 77

השחקן מוֹסקו אלקלעי הלך הבוקר לעולמו ממחלה קשה והוא בן 77. אלקלעי, משחקני התיאטרון והקולנוע הבולטים והמצליחים בישראל, אושפז לפני מספר שבועות בבית החולים איכילוב ועבר ניתוח שממנו לא החלים. טרם נמסר מועד הלוויתו.
אלקלעי, יליד רומניה, קיבל בשנת 2003 פרס מפעל חיים האקדמיה לקולנוע בטקס פרסי אופיר. במהלך הקריירה העשירה שלו, הוא הופיע על בימות תיאטרון הבימה והקאמרי ושיחק בעשרות סרטים. בשנים האחרונות שימש בתפקידי ציבור רבים ובהם יושב ראש אמ"י, חבר מועצת הרשות השנייה וחבר המועצה לתרבות ואומנות של משרד התרבות. בטלוויזיה השתתף לאחרונה בטלנובלה "האלופה".

"לא היה סרט שלא השתתף בו"
"מוסקו אלקלעי עלה לגדולה בזכות היחסים הנפלאים שהיו לו עם רוב השחקנים במדינת ישראל", אמר לזכרו הבמאי והמפיק מנחם גולן. "כמעט לא היה סרט שהוא לא השתתף בו, וכמעט לא היתה הצגה שלא הציעו לו להשתתף בה. הוא היה שחקן ורסטילי, איש נפלא, פיקח, ובעיקר איש נחמד. אני מאוד מאוד התיידדתי איתו והוא הופיע אצלי מספר פעמים. אני משתתף בצער אשתו והמשפחה".
"אני עצובה וכואבת", אומרת מיכל גבריאלוב, שעבדה לצד אלקלעי בטלנובלה "האלופה". "מאוד נקשרתי אליו בעבודה, ממש התייחסתי אליו כמו לסבא. אני חושבת שהייתי ברת מזל לעבוד איתו תקופה כל כך ארוכה וללמוד ממנו ולהיות במחיצתו. הוא היה איש מצחיק, מאוד נעים ותמיד כיף היה להיות איתו. אין לי כל כך מילים, אני קצת בשוק".

לידיעה המלאה:
http://bidur.nana10.co.il/Article/?Arti ... 52&sid=123

יהי זיכרו ברוך!!!

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: היום נפטר השחקן מוסקו אלקלעי
הודעהפורסם: 01 אפריל 2008, 22:38 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

עכשיו ממש קראתי על זה שהערב נודע על מותה הפתאומי של שוש עטרי, מי שכידוע
שיחקה לאחרונה בסידרת הטלויזיה "הכל דבש" לצדו של ישראל (פולי) פוליאקוב ז"ל
מהגשש החיוור. אני עוד זוכר אותה מתוכנית הטלויזיה "פיצוחים" שהיתה משודרת
בטלויזיה החינוכית, וגם משידוריה ברשת ג' לפני תחנת הרדיו עברה לשדר רק
מוסיקה עברית. היא היתה משדרת עם טוני פיין.

תמונהתמונה

הבוקר כידוע הלך לעולמו השחקן מוסקו אלקעלי, כל מי שקרוב בלבו לקולנוע הישראלי
והכיר אותו לא יכל שלא לאהוב אותו. הוא שיחק בלא מעט סרטים, והיה ללא ספק
מחביבי הקהל. .... סלחו לי שאני לא בדיוק מוצא את המילים. כואב פשוט כואב,
לא קל לאבד ביום אחד שניים מחביבי הקהל. יהי זכרם ברוך !!

תמונה

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: היום נפטר השחקן מוסקו אלקלעי
הודעהפורסם: 02 אפריל 2008, 13:28 
עכונט כדרך חיים

היום בבוקר בתוכנית הבוקר בערוץ 10 נודע לי על מותה הפתאומי של שוש עטרי ז"ל,והיה בהחלט בוקר עצוב מאוד לאחר שאמש נפטר גם השחקן האהוב מוסקו אלקלעי ז"ל-שניהם היו לגדולים בעולם התרבות הישראלי ולחביבי הקהל...
לשוש עטרי היתה גם תוכנית בוקר ברדיו לב המדינה 91FM.בזמנו בזמן שהייתי בצבא אהבתי להאזין לרדיו לב המדינה,וכמובן גם לתוכנית הבוקר של שוש עטרי,שמאוד התחברתי אליה ואהבתי את התוכנית.
שוש היתה האחות של גלי עטרי,ובתחילה כשהתחלתי להאזין לתוכנית ברדיו לב המדינה לא ידעתי זאת,אך השם היה לי מוכר,ובהמשך התברר לי שמדובר באחות של גלי עטרי...
הייתי היום בבוקר פשוט בשוק ומזועזע לנוכח הידיעה הטראגית כל-כך.

יהי זיכרם של מוסקו אלקלעי ושוש עטרי ברוך!!!

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: